Dikkat! Aşk Çıkabilir

En Son Değerlendirmeler

10 puan

Çok yoğun bir iş haftasında bana ilaç gibi gelen, stresimi, yorgunluğumu alıp götüren enfes bir kitap Dikkat! Aşk Çıkabilir :)

Asude'nin daimi takipçilerinden olduğum için facebookta ilk yayınladığı sıralarda okumuştum. Sonra internetten kaldırıldı kitap olacak dendi, tabii ki bu da beni sevindirdi. Kitap olarak, sayfaları çevirerek okumanın tadı ise bir başka. Eklemelerle birlikte, ( o eklemeler kitabın can damarı olmuş neredeyse) , çok tatlı ve konuya tam uyan bir kapakla artık kitaplığımda ilk sıralarda yerini aldı Dikkat! Aşk Çıkabilir.

Kariyer delisi, bakımsız, asosyal ve güzelliğini gözlüklerinin ardına saklamış İlkim ile, onun tamamen zıttı, karanlık, ultra yakışıklı, fazla kibirli Martin Turner tesadüflerle bir araya gelir. Başta birbirinden nefret ederler, sonra ise demir, mıknatıs misali birbirlerine çekilirler.

Martin sürekli aşağıladığı bir Dört göze tutulurken, İlkim ise bu karanlık adamın dünyasına dalar hatta o adamın dünyası olur zamanla.


Bir de Seth ve Mary var. Çocukluktan beri birbirlerine aşık ama evlilikleri yolunda gitmeyince ayrılmak zorunda kalan, aslında hala delice aşık ama öfkeli çiftçimiz.

Martin ve İlkim kitabın tatlı çiftlerini oluştururken, Mary ve Seth öfkeli ve sert çifti olmuş. Hasret dünyalar kadar büyükken öfke de elle tutulur cinsten olur tabii :)

Aşk, nefret, tutku, eğlenceli diyaloglar, harika kurgusu ile keyifle okuduğum bir Asude romanı oldu. Yazarımı tebrik ediyor şimdi gözüm yolda sonraki kitabını bekliyorum :)

10 puan

Bayildimmm :))

10 puan

Harika bir roman. Tıpkı diğer Asude kitapları gibi.

10 puan

Ne yazsa okurum dediğim tek yazar.

10 puan

Asu De'nin yine muhteşem bir eseri. Basılmış olan 3. kitabı ve her zamanki gibi devir açtı :D

8 puan

Bu sene üniversite sınavı yüzünden tam bir asosyal manyağa döndüm ve resmen ilkim de kendimi gördüm bir an :D yazarın kalemi gerçekten çok güzel. Güzel demek hatta yetersiz. Diyaloglar aşırı zekice ve eğlenceli ve kesinlikle insanın genel kültür seviyesini arttıracağına inanıyorum. Asude'nin kadın karakterlerine gerçekten bayılıyorum çünkü güçlü sivri dilli zeki karakterler yaratıyor.

10 puan

Yok böyle eğlenceli kitap!!!

10 puan

Tek kelimeyle harikaydı! Bayıldım bayıldım ben bu kitaba. Kesinlikle okumalı herkes. Asude döktürmüş bu kitabında da. Romantik komediye damgasını vuracak bir yazar olma yolunda ilerliyor. Umarım aynen böyle yazmaya devam eder. Koyu bir fanı oldum kitaplarının:)

Profil Resmi
8 puan

Bir mafyadan bozma iş adamı ile biyoloji delisi inek bir kızın aşkı nasıl olur? Bu kitaptaki gibi eğlenceli ve sürükleyici olur. Martin ve İlkim birbirlerinden kutup ile ekvator kadar farklı fakat bir o kadar da birbirine ait bir çift. Okurken oldukça eğleneceğinizi düşünüyorum. Tavsiye edilir.

Profil Resmi
10 puan

Bu yazarın kalemine hastayım. Bayılıyorum... Yine şahane bir esere imza atmış. Martin ve İlkim'in bambaşka dunyalarının aşk sayesinde bütün haline gelmesini okumak çok keyifliydi. Yan aşk olayımız Seth ve Mary de harikaydı. Ilkim ve Martin in aksine bu ikisi oldukça sert bir aşk yaşadılar:)
Ilkim in biyolojik terimleri kullanması da çok hoştu:)
Yazarı bu açıdan da oldukça takdir ediyorum. Bu kitabı yazarken nasıl bir araştırma yaptı kimbilir :))
Sonuç olarak önceki 2 kitabı gibi 1 günde bitti bu kitap da:) yeni kitaplarını dört gözle bekliyorum. Herkese tavsiye ederim:D

10 puan

Aranizda #Asude kitaplarini okumayaniniz var.mi ?
Varsa ! Litfen en.yakin Kitapciniza gidin ve Temin edinin ! Hemen !!!
Martin ve Iklim harika bir cidt Amerika Turkiye arasi bir ask Yasiyan bir tas ve Dosrt goz bir fosil :D
Asuse bir bilim kadini kisilifini oylesine benimserek Iklime giydirmiski bagzi kelimelerde fena.zorlandim.desem.yalannolmaz
Martinse tam bir tas odun :P
Diger yandan yan.karakterler #Mary ve #Seth ... Marye hayran.Seth ise asik oldum :D yabcak bise.yok
Bagzi.kitaplarda bole.oluyo.onune gelene.asik oluosum ve secim.yapamiosun.2sinide.alim lutfen :D

10 puan

Dört Göz Papatya ile Yaşayan Taş'ın efsanevi aşkı :)

10 puan

Soluksuz okunacak müthis bir ask kitabi!Hem güldürüp hem hüzünlendirip hem de asklariyla büyüleyen bir hikaye :) Tavsiye ederim.

10 puan

Harika bir romantik komedi...
Aynı sayfayı 3 defa okuyup sesli gülebilir misiniz?
Asude kitabı ise EVETTT. !!! :-))
Kesinlikle çok eğleneceksiniz ve gülümseyerek bitireceksiniz...
Şiddetle tavsiye ediyorum. ..

Profil Resmi
7 puan

diğer kitaplarına nazaran biraz sıkıcı kaldı...zor bitirdim :(

10 puan

kitabın gerçek adı 'papucumun mafyası' okumakisteyenler wattpad isimli sitede asude nin diğer kitaplarını da bulabilir. siteyi tavsiye ediyorum. ve bu kitap gerçekten güzel yazılmış. asudenin yazı dilini hep beğenmişimdir. çok yetenekli. :))

10 puan

Başladığınız zaman bitirmeden duramıyacağınız mükemmel bir kitap.

Profil Resmi
10 puan

Yazarın üçüncü kitabında devleştiğine eminim ne var ki daha alamadım :((((

3 puan

Yazarı ilk olarak Gül ve Avcı romanından tanımış ve hayran kalmıştım, yazdığı diğer hikayeleri internette bulup büyük çoğunluğunu okudum. Önceden internette şimdi kitap olarak çıkan "Dikkat Aşk Çıkabilir" romanı, yazarın yazmış olduğu "Cehennem Çiçeği"ni aşarak en sevmediğim kitabı oldu.

Öncelikle kapaktan başlamak istiyorum. Bir kere arka fon çok güzel, kitapta geçen eşya veya yerlerin kapakta yer alması, rengi, kitap başlığının şekliyle on numara beş yıldız olabilecek bir kapak. Ancak orada bulunan insanlar... Hadi kıza az da olsa alıştım ama ne zaman Turner yerine konan o smokinli palyaçoyu görsem kitaptan soğumamam mümkün değil. Bu açıdan 1-0 yenik başladı.

Gelelim hikayeye; normalde Asude'nin yarattığı karakterlerin büyük çoğunluğuna hayran olmamak elde değil. Ama bir kitapta bu kadar mı sinir bozucu, tatlılıktan uzak, düşünce ve davranışlarda saçmalama oranını aşan karakterler olur? Demek ki olabiliyormuş.

İlkim her ne kadar bilimle haşır neşir, asosyal olsa da insanların davranışlarını anlayabilecek bir kapasiteye sahipken tamamıyla akıl yaşı da dahil 5 yaşında bir çocuk gördüm ben. Martin ise... Başlarım onun yakışıklı, karizmatik olmasına! Sanki hiç insan görmemiş, tamamen vahşi hayatta yaşamış bir varlık gibi önüne gelene -kendisiyle alakası olmayan insanlara bile- şimdi kaba diyeceğim o kelime bile adamın yanında nezaket gibi kalıyor, kaçık gibi davranıyor.

Hele hele o İlkim'in annesi olacak ukalaya ne demeli! Kızına taktığı isimler buram buram yapmacıklık kokuyordu, cidden o sahnelerde midem ağzıma geldi.

Ve aşk romanlarda en sevmediğim özelliği Asude çok kullanmaya başladı: Yan aşk olayı. Aslından İlkim-Martin geri zekalılarını yazacağına bu çifti yazsa daha az sinirim hoplayıp zıplardı ancak bunlar da ayrı bir geri zekalıydı. Mary kocan sana evlendikten sonra kötü davranmış, ne güzel boşanmışsın,sende en başta güçlü kadını görmüştüm, bu kız ne yapar eder bu manyaktan kurtulur dedim, sen niye gidip de o salağa geri döndün ki?

O Seth de ayrı bir sinir. O da Martin gibi insanlara bağırmaktan zevk duyuyor, kimseyi dinlemeden kendi bildiğini okuyor.

Gerçekten Martin ve Seth ikilisinde kızlar ne gördü de ayılıp bayıldı hiç anlamadım.

Martin-İlkim sahneleri o kadar baydı ki beni. Cidden bunların yaşadıklarını liseliler onu da geçtim orta okul öğrencisi bile yaşamaz. Genelde birbirlerine hakaret etmeye doyamayan, birbirinin canını yakmaya her zaman hazır bir çift gördüm ben. Sonra beyfendinin kafasında durup dururken "Ben bu kıza aşık oldum" düşüncesi oluşmaya başladı daha da geri zekalı oldular.

Bir de yazar niyeyse mafya ve mafya işlerine kafayı takmış durumda. Örneğin Yamuk Prenses, Büyük Aşklar Nefretle Başlar, -okumadığım için bilmiyorum ama sanırım Pabucumun Ajanı romanında da Tuna mafya ile içli dışlıymış- ve bu roman. Kesin Rüya-Tekin'in anlatılacağı romanda da Tekin mafyayla alakalı şeyler yapacak. Asude ne olursun artık mafyayı bırak!

Asude'nin romanlarına bakınca aşkı çok güzel anlatıyor, komedi yazması da birçok Türk yazara taş çıkaracak cinsten. Ancak aşk-komedi veya bizim bildiğimiz adıyla romantik komedide yazar bazı romanlarda bocalıyormuş gibi geldi örnek verirsem bu roman ve Cehennem Çiçeği olur, bu romanda hangisine daha ağırlık vereyim pek karar verememiş.

İnternette okumadığım bölümler içinse tek diyeceğim şey "Böğğğğğğğğğğ!!!!!!!!!!!!!!" Yazar ne güzel İlkim hamile olmasına rağmen bir bebek düşürme tehlikesi geçirtmişti, dedim "Aha da bu bebek düşecek böylece bu tuhaf ikiliden kurtulur, kitabı genel olarak beğenmesem de bu sonla kitabın gidiş altı güzel biter". Ama ne oldu. Hanımefendi bir bebek doğurtması yetmemiş gibi "ikiz" yanlış okumadınız, hamilelikte başına gelenlerden sonra "İKİZ" doğurmuş. Bu da kitabın ne kadar okuyucular doğrultusuna gittiğini, bu kadar saçma bir iyimserlikle kitabın bitmiş olduğunu görmemi sağladı.

Ve şunu söyleyim ben bu kitabı internette okudum,dün kitapçıya gidip sadece sonu nasıl bitmiş diye kitaba baktım, inanın bana okumadığınız bölümler 50-60 sayfa arası. Başka yazar olsa buna çok sinirlenirim çünkü o yazarların sonraki kitabı anca 1-2 sene sonra çıkıyor. Ama Asude'nin "Pabucumun Ajanı 2" üzerinde çalıştığını ve mümkün olduğunca erken yetiştirme çabasında olup okuyucularını mutlu etmek istediğini bildiğimden bu gayet hoşgörülebilir.

Ayrıca İlkim karakterinin dersle hayatı bir tutması sonucu kullandığı kelimelerin gerçekten araştırılmış olması kitabın tek artı yönü sanırım. Yani değil Türk, yabancı yazarlar bile bu tarz bir karakter yaratsa konuşması günlük dile göre aktarılıyor.

Kitaba aslında 1 vermek en doğrusu ancak kapağın arka fonu ve yazarın bu kitabı yazmak için biyolojik terimleri araştırmış olması bunu da İlkim'e başarılı bir şekilde uygulamış olmasından dolayı puanım 3.

7 puan

Yorum için:

http://crazydreamernora.blogspot.com.tr/2014/07/kcbt-11-blog-tur-dikkat-ask-ckabilir.html

10 puan

Yazarı Pabucumun Ajanı ile tanıdım. Gül ve Avcı ile kalıcı takibe aldım. Son kitabında da yanıltmadı. Akıcı, sürükleyici, eğlenceli bir aşk hikayesi vaat eden bu kitabı okuduğunuza pişman olmayacaksınız. Martin ve ilkim'in inişli çıkışlı bol eğlenceli aşkını okurken zamanınız güzelleşecek. Seth ve Mary'le tutku dolu kavgalı bir macerayla iç geçireceksiniz. Şahsen yabancı yazarlardan görmeye alıştığım hem komik hem romantik satırların daha usta kalemine bu kitapta rastlayacağımı tahmin etmezdim. oysa yazar türünün en iyi örneği veren yabancı yazarlara adeta taş çıkarmış. Severek okurken karakterleri özümsedim. bitince eski dostlarımdan ayrılmış gibi üzüldüm.,.

10 puan

Pabucumun Ajanı' ndan sonra beğeni kotamı öyle yükseltti ki yazar, o yüzden bu kitaba başlarken biraz çekinmedim dersem yalan olur. Tabi bu düşüncelerimin tamamen gereksiz olduğunu da kitabı okudukça daha bir iyi kavradım. Yazarımız yine apayrı dünyalardan gelen iki insanı öyle güzel birbirine harmanlamış ki, keyifle okumaktan başka elimden bir şey gelmedi. Satırlar, sayfalar, bölümler derken bir baktım kitabın sonundayım. Martin sert görünümlüydü ancak Tuna kadar sert değildi bence, onun sertliği anca lafta kalıyordu, pabucumun mafyası işte:D İlkim ise kendi halinde, derslerle kafayı bozmuş, oldukça şeker bir kızdı. Latince terimleri kullanması çok hoştu. Ayrıca yazarı da tebrik etmek istiyorum bu kelimeleri kitabın içine öyle güzel yerleştirmiş ki, altta dip not olmasa da ne demek istediğini rahatça anlayabiliyoruz. Kitabın yan karakterleri Seth ve Mary 'den de bahsetmek istiyorum. Oldukça sert bir ilişkileri vardı ancak aynı zamanda çok da hassastılar. Kitaba renk kattılar. Yan aşk olaylarını her zaman sevmişimdir. İlkim'in deli annesi Ayşen Hanım'ıda unutmamak gerek, kızına söylediği sevgi sözcükleri kahkahalara boğdu beni:D böyle eğlenceli karakterler yazdığı için ayrı bir seviyorum yazarı. Kısaca yine şahane bir romantik komedi esere imza atmış yazar, Ajan 2'yi bekleyen bizlere keyifli bir mola niteliğindeydi. Şiddetle tavsiye ederim. Yeni eserlerini dört gözle bekliyorum:)

10 puan

Gerçekten böyle büyük harika bir aşka tanık olmak muhteşemdi

2 puan

Pabucumun Ajanını severek okumuştum. İkinci kitap çıkana kadar oyalanırım diye bir başka Asude kitabı okumak istedim ama tam 519 sayfa boyunca her şeye öfkelenen, dengesiz, kaba, ne istediğini bilmeyen iki adamla; şiddete, hakarete, aşağılanmaya maruz kaldıkça aşka gelen zavallı, aptal ve gurursuz iki kadının hikayesini okudum. Bir aşk hikayesinden çok S/M bir ilişkinin hikayesini okuyormuşum gibi geldi. Ne erkek karakterleri ne de kadın karakterleri sevmedim. Bu sefer olmamış.

9 yıl, 6 ay
4 puan

Asude'nin okuduğum üçüncü kitabıydı. Gül ve avcı ile başladım romanlarına. Ve o romana pek çok açıdan bayılmıştım. Ardından pabucumun ajanı geldi. Evet kabul etmeliyim çılgın bir yazı tarzı ve hikaye kurgulama/anlatıma sahipti ama... Ne yazık ki geride bir tat bırakmamıştı. Maalesef aynı şeyi dikkat aşk çıkabilir için de söylemek durumundayım. Aşk romanlarında bittikten sonra birkaç gün hayatımda o romanın kahramanlarıyla yaşama tadı bırakmasını bekleyen bir okurum. Nereye baksam okuduğum romandan bir esinti görmeli hissetmeliyim. Ne yazık ki ne dikkat aşk çıkabilir'de ne de pabucumun ajanında bu büyüyle sarmalanmadım. Ve bu romanla birlikte bir karar aldım. Asude ne zaman ki yeniden tarihi aşk romanı (historical) yazar ben o zaman onun romanını alır ve okurum.

10 puan

Kitabın tam yorumu http://kitapkaravani.blogspot.com.tr/ adresinde :3

Kitapta sevmediğim tek şey ilk başlarda sürekli didişen çift daha sonra aşkım, canım gibi aşk sözcüklerini daha sık kullanmaya başladı. Kafayı yedim.

Ahah! Bir de şu var. Kızın adını ilk yüz sayfa boyunca İklim sandım. Daha sonra Martin kızın adını düşününce(e tabi ki bende okuyunca) gerilere dönüp kızın adına tekrar baktım(hunharca gülme efekti). Kızın adı meğerse İlkim'miş.

Kitabı çok sevdim :3
Yer yer güldüm. Yer yer de Martin'in kalın kafalığına küfrettim.
İlkim'e kendimi çok yakın hissettim çünkü karakterimiz gözlüklü! İlk defa kendim gibi gözlüklü bir karakterin hikayesini okudum. İnanılmaz güzel bir şey. Çünkü karakterde kendimden bir sürü parçalar gördüm.

8 puan

Ajan serisi ardından elime ilk aldığım kitap.. ∩﹏∩

◆ Dört Göz Fosil&Papatya İlkim
Tam bir biyoloji sevdalısı olarak İlkim'de kendimi fazlaca buldum. ⊙﹏⊙ ✐

◆ Pabucumun Mafyası
Martinnn... ♥
▷ İlk sayfaların ardindan, son sayfalar arasındaki uçurum kadar fazla olan değişen düşünceler.. ✺
▷ Sert, kaba, öfkeli mavi gözlü kalp çalan Martin •ิ_•ิ
▷ İlkim'e olan aşkını anlatmayı çalışırken gidip de gözlük alıp takan adam yerim sini.. ✦ ✦
▷ İlkim hamileyken gece vakitleri ansızın makalelerine, kitaplarına aşermesiyle o saatte kalkıp notları eline alıp İlkim'e okuyan bir adet baba adayı ♡
~ ~ ~
O gözlüklerden nefret ederken nasıl da tutuldu. ஜ
Neyse ki sonra temelli bir kurtuluş oldu her ikisi içinde .. ●﹏●

Aşk..
Nasıl da sarsıtıcı, dediğim dedik bir duygu, bencil de, ona tutuldun mu bir aşkı tattın mı hep o alır aklını, sadece kalbinde ve aklında o vardır.
Diğer her şey artık yan eleman gibi önemsiz hala gelir.. ✐
~ ~ ~
Mary & Seth
◁ 6 yıl ya nasıl.. nasıl bu kadar aşk dolu, sevgi doluyken ayrılardı..
>︿<
◁ Tabi ya gurur, öfke, yanlışlıklarla dolu sözler, olaylar..
◁ Takii oo tamirci deki geceye kadar (=^_^=) (=^_^=)
◁ Aslında sadece bir bağlaç aşklarının tutulmasını sağlayan o olay.. ✵
~ ~ ~
İki aşık çift ve kendi genetik kopyalarıyla..
Papatya&Barış nasıl da tam isimlerine layıklar..
Janet favorim εїз εїз
~ ~ ~
»Her zaman, tüm mekan ve zaman kavramında vardır dimi o lanet kötüler, şeytani insan misalleri..
Nasıl da hep yenilen, yıkılan, yok olan onlar oluyorlar..
Edebi yok olmaları ümidiyle..
~ ~ ~
Kitapta Tekin&Rüya kokuları alıyoruz..
En kısa zamanda onların kitaplarının çıkması dileğiyle
~ ~ ~
Martin&Seth balık tutma sahneleri der susarım ∩▂∩
İki yumruk ve ateşkes... ∩▂∩
Suya düşen iki yaşayan taş.. ☆
~ ~ ~
En sonunda ise herkesi kıskanırdıracak gülüşler, sevinçler, aşklar, dostluklar
∩﹏∩ ∩﹏∩ ∩﹏∩ ∩﹏∩

Akıcı bir kitaptı
Severek okudum.
Yazarın yazım üslubunu seviyorum galiba ✐ ✐
Boş vakittte güzelce okunabilecek bir kitap.. ஜ

6 puan

Mary ve Seth'in hikayesini daha çok sevdimmmmm

7 puan

Keyifli bir kitap

8 puan



http://illekitap.blogspot.com.tr/2014/07/asude-dikkat-ask-ckabilir.html


Allah'ımmmm sana geliyorummmmmmm :))

Hani diyorlar ya bu "Türk Erkeklerinin nesi eksik onlardan" diye, bu kitabı okuduktan sonra bir kez daha anladım ki "neleri tammış ki" bir Martin ya da bir Seth gibi olamıyorlarsa atsınların kendilerini FSM'den aşağıya! Nokta bitti! :))

Arkadaş, o Seth neydi öyle yav! Adam tek kelimeyle "KİNG" yav! Martin'de kimmiş Setih'in yanında :P Ben Seth'çiyim arkadaş baştan söylüyorum! Asude bende Seth istiyorum. Artık sokaklarda bir adet Seth arayacağım o kadar yani... gerisini siz düşünün! :)) <3 <3

Sanırım ilk defa böyle damdan düşer gibi yoruma daldım ama duygularımı şuan içimde tutamıyorum ve bu satırlara akıtma ihtiyacı ile yanıp tutuşuyorum :)

Asude kalemini sevdiğim Türk yazarlardan biri ve özellikle Papucumun Ajanı inanılmaz derecede hoşuma gitmiş ve şimdi bu kitapta çok hoşuma gitti :) Güldüm eğlendim kızdım sinirlendim Seth'e aşık oldum onu okumak için yanıp tutuştum ve onun sayfalarını iki üç kez okudum buna rağmen kitap bitti.

Aslında daha ilk satırlardan kitap içeriğine giren bir yorum yapacağımı görmüşsünüzdür ve uyarıyorum bundan sonra bolca kitap içeriği olacak :)

Martin ile İlkim'in tanışmaları çok eğlenceliydi, özellikle onu işkence yapmak için kaçırması... kıyamadım yine de İlkim'e. garibimin kimseye zararı yoktu sonucunda! Ama gel gör ki bazen paparaziye yakalanmanın iyi sonuçlar doğurduğunu görmüş olduk İlkim ve Martin'i okurken. Ne anlamsız bir cümle kurmuşum yalnız bir kez daha okuyunca fark ettim.Neyse :))

Martin'e otel odasına İlkim not bırakıyor ya hatta parada... sonra havaalanına gidiyor... o kısımlar süperdi :) hehehe Martin hak etti ama sonucu kötü bitti! İlkim o kısımda biraz haddini aştı bence tadında bırakamadı ve hak etti terk edilmeyi! Evet iyi başladı ama fazla uzattı. Sonucunda fazla naz aşık usandırır diye boşuna dememiş atalarımız. O değil de... havaalanında son anda seven erkeğin sadece filmlerde geldiğini de gördük. Kitaplarda bile gitmiyorlarsa bu biz kadınların aklının bir kenarında bulunsun ki yarın öbür gün başımıza gelirse gelmelerini beklemeyelim!

Seth... adam... aşkım... hayatım... erkek'im...

Nasıl da asi, sert, istediğini alan, ne istediğini bilen bir erkek! Bebeğim seni hak etmeyen o Mary cadısını bırak bana gel dedim hep okurken! Aramızda kalsın Mary'nin yerinde olmayı o an çok istediğim. Adam tam benlik yav! Şeytan diyor ki al eline bıçağı... git o Mary'nin önce derisini yüz sonra tek tek saçlarını yol sonra Seth diyen dilini kes sonra ona bakan gözlerini oy ve en sonunda da öldür gitsin! Ama tabi Ramazan Ramanzan günaha girmemek için şeytanı Ramazan sonrasına kadar susturuyorum ;)

----------------------

Alıntılar için:
http://illekitap.blogspot.com.tr/2014/07/asude-dikkat-ask-ckabilir.html

-----------------------

Aşk...

Aşk...

Ve daha çok aşk... :)) Bir okur başka ne ister ki :)

Kitabı beğendim ve sizlere de tavsiye ederim. Favori Asude kitabım "Papucumun Ajanı" olmasına rağmen bunu da sevdim :) Kapak tasarımı da İlkim ve Martin ile çok uyumlu onun için de yayınevini tebrik ediyorum :) ve yorumumu sevdiğim bir alıntıyla bitiriyorum :)

"Aşk sahiden fazla zararlı bir duyguydu.
Eğitim karşıtı, anarşik, kaotik ve tehlikeli bir histi.
Kanunlarca yasak ilan edilmeliydi."

geri 1 | 2