MarlaSngr

9 takip ettiği ve 29 takip edeni var. 154 değerlendirme yapmış.

Son Aktiviteler

MarlaSngr bir değerlendirme yaptı.
Kış Nefesi

10

Öyle çok, öyle çok sevdim ki😍 Hatta birazdan tekrar okumaya bile başlayabilirim 😍
Fazla söze gerek yok aslında. Rita Hunter benim en sevdiğim yazarlardan. Son kitabını da çok seveceğimi bilerek okudum. Ve aradığım o lezzeti tabii ki buldum.
Carter ve Beatrice'i ilk olarak Güz Fırtınası'nda gördük. İkisi arasındaki çekim kendi kitaplarının mükemmel olacağının sinyalini zaten vermişti. Nitekim öyle de oldu.
Beatrice okuyabileceğiniz en güçlü, en zeki kadınlardan. Onun tek zaafı büyük bir aşkla bağlı olduğu Carter... Duygularına karşılık vermeyen, abisinin arkadaşı Carter... Onu en çok koruyan, en çok sahiplenen, en fazla seven kişilerden biri olan Carter... Ama sevgisi Beatrice'in istediği şekilde değil.
Ya da öyle değil sanıyoruz! Oysa Carter'ın içinde bir ateş yanıyor. Sadece artık alev alıp etrafa saçılması için tetikleyici bir güç lazım.
O sanıyor ki Beatrice ondan başkasıyla olamaz. Dile getirmiyor ama içinde hep öyle bir düşünce var. Beatrice ona ait! Ama bir bakıyor, kız elden gidecek 😂 O zaman artık harekete geçiyor. Gerçi kız elden gidecek olmasa bile artık duyguları ile baş etmesi çok zor çünkü Beatrice sadece güzelliği ile değil kişiliğiyle de karşı koymakta zorlandığı bir kadın.
Kıskançlık sahnelerini ne kadar sevdiğimi hep söylemişimdir😊 Carter kıskanç halleriyle benim gönlümde taht kurdu. Sevilecek pek çok özelliği var ama ben en çok onun kıskançlık sahnelerinde eğlendim 😂 Kitapta yok yok. Tutku, çekişmeler, laf dalaşları, komik sahneler... Her şeyiyle süperdi kitap.
Karakterler çok derin, çok güçlü. Ben yorumda yeterince ifade edemiyorum bile ama okuyanlar ne demek istediğimi kolayca anlayacak. Ayrıca ❄️kar ❄️ ambiyansı da çok güzel. Kar mevsiminde geçen ama iç ısıtan bir hikaye... Bir de içinde önceki Rita kitaplarının karakterlerine de rastlıyoruz. Bu benim için büyük artı oldu tabii ki ☺️ Güldüğüm çok sahne oldu. Özellikle erkeklerin diyalogları, büyümüş de küçülmüş Chris'in halleri 😂😍 Zaten Rita çocuk karakterleri çok iyi yazıyor. Her anından keyif aldığım, günümü güzelleştiren 10 numara kitaptı 😍

Öyle çok, öyle çok sevdim ki😍 Hatta birazdan tekrar okumaya bile başlayabilirim 😍
Fazla söze gerek yok aslında. Rita Hunter benim en sevdiğim yazarlardan. Son kitabını da çok seveceğimi bilerek okudum. Ve aradığım o lezzeti tabii ki buldum.
Carter ... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 6 yıl, 3 ay
MarlaSngr bir değerlendirme yaptı.
Güz Fırtınası

10

Bir Rita Hunter macerasını daha biraz hüzün, biraz tebessüm ve çokça memnuniyetle geri de bırakmış bulunuyorum. Hüzünlüyüm çünkü şimdi Rita'nın kalemine bir süre daha hasret kalacağız. Tebessüm zaten her güzel kitap okuduğumda yüzüme yerleşir ve memnunum. Çünkü her satırından, saniyesi, salisesinden keyif alarak okuduğum bir kitabı bitirdim.
Ben bir historical roman hastasıyım ve beni bu türe müptela eden yazarlardan biri de Rita'dır. Aşk onun kalemiyle şekil alınca bambaşka güzel... 💗 Yazarımız bir de eğlenceli karakterler ve sahneler yazmasını çok iyi biliyor. Bu kitapta da bu sahnelerden bolca bulunmakta. :) Daha fazlası olsun, hatta tüm bu karakterlerin bir arada olduğu bir kitap daha yazılsın, hayır demem, koşar alır, okurum :) Tutku deseniz Rita'da olmazsa olmaz. O bazı romanlarda okuduğumuz gibi basit, aşktan uzak şekilde de anlatmaz. Duyguları katar içine. İyi de yapar. Yalnız ben yine girişi çok uzun tuttum. Güzel bir kitap okuyunca çenem düşüyor :) Konusuyla, kurgusuyla, karakterleriyle benim çok sevdiğim bir kitap oldu GÜZ FIRTINASI. Çok yüksek bir beklentiyle başladım, beklediğimin fazlasını aldım. Bir kere kitap resmen huzur veriyor. Öyle saçma sapan karakterler, entrikalar yok. Alexander mesela. 😍 Okuduğum en aklı başında, kendinden emin, olgun, sağlam karakterli adamlardan. Soyu yüzünden çok kötü biri olarak anılsa da onu biz çok iyi tanıdık. Yani adam git evlen hayatını yaşa türünden :) Ama nerdeee öylesi :) Yaşamış, görmüş ve olgunluğa erişmiş. Adam fazla karizma. :) Eski bir yüzbaşı olduğunu da not olarak düşeyim de siz hayal edin :) Kıskançlığı ayrı güzel, sahiplenişi, koruyuculuğu başka güzel... Jane, çatlak Jane, onun biraz rotasını şaşırtıyor ama öyle bir kadın lazımdı Alex'e. Hayatına renk katan, biraz çılgın, biraz deli, ama çok masum ve çok tatlı bir kız. ~ Kısacası arkadaşlar kitap bir efsane 💜

Bir Rita Hunter macerasını daha biraz hüzün, biraz tebessüm ve çokça memnuniyetle geri de bırakmış bulunuyorum. Hüzünlüyüm çünkü şimdi Rita'nın kalemine bir süre daha hasret kalacağız. Tebessüm zaten her güzel kitap okuduğumda yüzüme yerleşir ve mem... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 7 yıl, 9 ay
MarlaSngr bir değerlendirme yaptı.
İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 7 yıl, 11 ay
MarlaSngr okumuş bitirmiş.
Aşkın Şarkısı (Stage Dive, #3)

Aşkın Müziği ve Aşkın Ritmi romanlarının New York Times çoksatan yazarı Kylie Scott, Aşkın Şarkısı'nda Stage Dive'ın seksi ve kendini beğenmiş vokalistiyle size uykusuz bir gece geçirtecek!

Stage Dive'ın vokalisti Jimmy her istediğini, her istediği anda elde etmeye alışmıştı; bu ister içki, ister uyuşturucu, ister kadın olsun. Fakat sonu gelmeyen taşkınlıkları hem kendisi hem de grup için bir felakete dönüştüğünde Jimmy ipleri yeniden eline almak zorunda bırakılmış ve onu beladan uzak tutacak yeni asistanı Lena'yla karşı karşıya kalmıştı.

Lena, seksi rock yıldızının zırvalıklarına boyun eğmeye niyetli değildi ve aralarındaki çekime rağmen ilişkilerini tamamen profesyonel seviyede tutmaya kararlıydı. Fakat Jimmy sonunda Lena'yı fazla zorlayarak kaçırmayı başardığında, belki de başına gelen en iyi şeyi kaybetmiş olacaktı…

"Her ânını adeta içimde yaşadım ve kitabı bitirdiğim anda yeniden başlamak istedim. Her kızın hayallerini süsleyen türden bir rock yıldızı ve aşk hikâyesi."
-Maryse's Book Blog-

"Sürükleyici, seksi ve duygusal."
-Dear Author-

"Harikulade ve leziz. Kesinlikle bu yıl okuduğum en iyi kitaplardan biri!"
-The Book Pushers-
(Tanıtım Bülteninden)

Aşkın Müziği ve Aşkın Ritmi romanlarının New York Times çoksatan yazarı Kylie Scott, Aşkın Şarkısı'nda Stage Dive'ın seksi ve kendini beğenmiş vokalistiyle size uykusuz bir gece geçirtecek!

Stage Dive'ın vokalisti Jimmy her istediğ... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 7 yıl, 11 ay
MarlaSngr bir değerlendirme yaptı.
Daima Aşk Kazanır

10

Nisan ayını Asude'nin son model kitabı Daima Aşk Kazanır ile kapattım. :) Bahara yakışan, bahar gibi güzel, neşeli, huzur veren, mutlu eden, eğlendiren bir Asude kitabıydı yine. Yer yer hüzünlendirdiği de oldu elbette :( Her duyguyu, çoklu paket olarak alıyorsunuz yazarın kitaplarında zaten.
Ama burada çok büyük, yani küçük, küçücük bir fark var diğer kitaplardan. O küçük fark var ya kitabı resmen zirveye taşımış.
Tekin'i geçmiş kitaplardan beri merak ediyorduk. Dediğim dedik, sert, otoriter, asla evlenmem diyen Tekin Soyönder'in rüyalarının kadınıyla tanışınca nasıl değişeceğini hep merak ettik durduk. Bu kitapta sorularımıza cevap aldık. Başta nefret, sonra hafif kıvılcım ve sonra alevler 💖

Konudan çok fazla bahsetmek istemiyorum, çünkü sürprizlerle dolu bir kitap ve o sürprizi kaçırmak istemiyorum. Tadını kendiniz almalı, her satırında o güzel, şaşkınlık, heyecan veren duyguları yaşamalısınız.Tekin ve Rüya birbirinin kaderiydi. Tesadüfler, yanlış anlaşılmalar ve küçük mucizeler onları bir araya getirdi.

Aaaa! Aylin ve Serdar'ı unutursam çok ayıp olur. Aylin'i unutmaya dünden hazırım da Serdar'ı asla :) İkinci aşkımız... Aşk, nefret, tutkuyla yanan ve yakan çiftçimiz. Okuması çok keyifliydi.
Rüya'ın soy isminin Gören olduğunu da yazmadan gitmeyeceğim 😂😂😂 Rüya Gören'di Tekin'i gördü. Ağız tadıyla dalga geçilmiyor kızla. Çünkü o Rüya Soyönder oldu. 😭😂 Son bir şey 😂 Kapağa aşık olmuş olabilirim. Rüya'yı kesip, Tekin'i poster yapıp, odamın duvarına asasım var. İnsanı ergenlik yıllarına döndürecek bir adam koymuşlar, suç bende değil :)

Nisan ayını Asude'nin son model kitabı Daima Aşk Kazanır ile kapattım. :) Bahara yakışan, bahar gibi güzel, neşeli, huzur veren, mutlu eden, eğlendiren bir Asude kitabıydı yine. Yer yer hüzünlendirdiği de oldu elbette :( Her duyguyu, çoklu paket olar... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 7 yıl, 11 ay
MarlaSngr okumuş.
Daima Aşk Kazanır

Her kaçış bir esarettir aşkta…
Ve her esaret bir galibiyettir aslında…

Tekin Soyönder, kuralları yalnızca kendisinin koyduğu tehlike dolu yaşamında güçlü ve yenilmez bir iş adamıydı. Bütün dünyayı korkuttuğu halde Rüya’yı durmaksızın kendine çekiyordu. Bu baş belası kızdan kurtulmaya, çatık kaşları ve yakıcı öfkesiyle onu kendinden uzak tutmaya çalıştı ancak hayat onlar için çoktan bir rol belirlemişti...

Rüya, sınırları babasının çizdiği bunaltıcı hayatında ilk kez bir maceraya atılmak istedi. Bu macera ailesini iflasa sürükleyen adamdan intikam almayı amaçlıyordu. Henüz işin başındayken tatsız bir tanışma yaşadığı Tekin Soyönder’e toslayınca, kaçıp gitmek yerine onunla inatlaşmayı seçti.

Sarpa saran acemi bir plan, hem Rüya’nın hem de Tekin’in hayatını karıştıracak, yeniden bir araya gelmeleri kaçınılmaz olacaktı. Çünkü macera yanlış başlamış olsa da, bu iki zıt insanı birbirine bağlayan bir doğruyla son bulacaktı.

Her kaçış bir esarettir aşkta…
Ve her esaret bir galibiyettir aslında…

Tekin Soyönder, kuralları yalnızca kendisinin koyduğu tehlike dolu yaşamında güçlü ve yenilmez bir iş adamıydı. Bütün dünyayı korkuttuğu halde Rüya’yı durmaksızın kendine çe... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 7 yıl, 11 ay
Daha Fazla Göster

MarlaSngr şu an ne okuyor?

MarlaSngr şu anda kitap okumuyor.

Favori Yazarları (11 yazar)

Favori yazarı yok.