Dikkat! Aşk Çıkabilir

10 puan

Çok yoğun bir iş haftasında bana ilaç gibi gelen, stresimi, yorgunluğumu alıp götüren enfes bir kitap Dikkat! Aşk Çıkabilir :)

Asude'nin daimi takipçilerinden olduğum için facebookta ilk yayınladığı sıralarda okumuştum. Sonra internetten kaldırıldı kitap olacak dendi, tabii ki bu da beni sevindirdi. Kitap olarak, sayfaları çevirerek okumanın tadı ise bir başka. Eklemelerle birlikte, ( o eklemeler kitabın can damarı olmuş neredeyse) , çok tatlı ve konuya tam uyan bir kapakla artık kitaplığımda ilk sıralarda yerini aldı Dikkat! Aşk Çıkabilir.

Kariyer delisi, bakımsız, asosyal ve güzelliğini gözlüklerinin ardına saklamış İlkim ile, onun tamamen zıttı, karanlık, ultra yakışıklı, fazla kibirli Martin Turner tesadüflerle bir araya gelir. Başta birbirinden nefret ederler, sonra ise demir, mıknatıs misali birbirlerine çekilirler.

Martin sürekli aşağıladığı bir Dört göze tutulurken, İlkim ise bu karanlık adamın dünyasına dalar hatta o adamın dünyası olur zamanla.


Bir de Seth ve Mary var. Çocukluktan beri birbirlerine aşık ama evlilikleri yolunda gitmeyince ayrılmak zorunda kalan, aslında hala delice aşık ama öfkeli çiftçimiz.

Martin ve İlkim kitabın tatlı çiftlerini oluştururken, Mary ve Seth öfkeli ve sert çifti olmuş. Hasret dünyalar kadar büyükken öfke de elle tutulur cinsten olur tabii :)

Aşk, nefret, tutku, eğlenceli diyaloglar, harika kurgusu ile keyifle okuduğum bir Asude romanı oldu. Yazarımı tebrik ediyor şimdi gözüm yolda sonraki kitabını bekliyorum :)

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »