Aşkın Müziği (Stage Dive #1)


Vegas’ta geçireceği gecenin sabahını hiç de böyle planlamamıştı…
Evelyn Thomas’ın yirmi birinci doğum gününü Las Vegas’ta kutlamak gibi büyük planları vardı.
Ama kesinlikle akşamdan kalma bir halde banyo zemininde uyanmak, otel odasında son derece
yakışıklı ve dövmeli yarı çıplak bir adamın varlığı ve parmağında King Kong’u korkutabilecek boyutta bir yüzük bu planlar arasında değildi. Bir de tüm bunların nasıl olduğunu bir hatırlayabilseydi…


Vegas’ta geçireceği gecenin sabahını hiç de böyle planlamamıştı…
Evelyn Thomas’ın yirmi birinci doğum gününü Las Vegas’ta kutlamak gibi büyük planları vardı.
Ama kesinlikle akşamdan kalma bir halde banyo zemininde uyanmak, otel odasında son derece
yakışıklı ve dövmeli yarı çıplak bir adamın varlığı ve parmağında King Kong’u korkutabilecek boyutta bir yüzük bu planlar arasında değildi. Bir de tüm bunların nasıl olduğunu bir hatırlayabilseydi…


Değerlendirmeler

değerlendirme
8 puan

Kesinlikle beklediğimden daha iyi bir kitap çıktı.Konusu sıradan olmasına rağmen baştan sona sıkılmadan okudum.Günahkarlar turnede serisini sevdiyseniz bu seriyi de beğenirsiniz.Tavsiye ederim. :DD

1 puan

Kitabın içine bir türlü giremedim. Evelyn bana göre fazla salak, David ise aşırı bencil, sinir bir karakterdi. Kitabın bazı yerlerini atlayarak okudum ama bu bile bitirmemi sağlamadı. Yarım bıraktım, tavsiye etmiyorum.

7 puan

Hangi degerlendirmeyi yapsam bilemiyorum. Okudum hostu. Yeni kitaplarini da merak ediyorum. Çıkınca okuyacağım ama hafif ergenizm kokan hareketler olmasa daha iyiydi sanki. Yine de güzeldi. Çıtır çerez okuyup gecilecek bir kitap. :)

10 puan

Evelyn yaş gününü farklı bir şekilde farklı bir şehirde kutlamak istiyor. Gerçekten de epey ilginç bir doğum günü geçirmiş ki sabah bir şok oluyor . David gibi bir adamla karşılaşacaksam hatta evlenmiş olarak uyanacaksam hatta ve hatta parmağımda beş karatlık bir tek taş olacaksa bende öyle bir doğum günü yaşamak istiyorum!!! Dün gece ne olduğunu sorduğunda David'in verdiği cevap "Evlendik!" oluyor peki kızımız ne tepki veriyor. Çocuğun üstüne kusuyor!! Evet kitap böyle başlıyor ve böyle eğlenceli de devam ediyor. Ama yazarın doğum gününü anlatarak başlamasını isterdim. Sonuçta evlenmişler nasıl olduğunu merak ettim. O gece tam olarak nasıl olduğunu falan. O açıdan sanki birazcık yüzeysel gibiydi. Ama ilerleyen sayfalarda bunun pek önemi kalmıyor. David'i kötü çocuk sandım kitabın başında ama kitap ilerledikçe öyle tatlı ve sahiplenici ki çok hoşuma gitti. David'in grup arkadaşlarını da kitapta görüyoruz. Özellikle david'in abisine (jimmy) ve martha'ya acayip sinir oldum. Ve bir de Malcolm var komik yakışıklı samimi bir adam evelyn'e de hemen ısınıyor. Tabi kızımızda öyle. Mal'ın Hikayesini çok merak ediyorum. :)) Kısacası ben çok beğendim..

9 puan

Aşkın Müziği - Kylie Scott

Kitabı ilk gördüğümde Günahkarlar Turnede serisi aklıma geldi ne yalan söyleyeyim :) Ama daha ilk 10 sayfadan sonra yine önyargılı davrandığımı farkettim :) Bu seri Günahkarlara göre daha usturuplu kesinlikle :)))).

Evelyn 21.doğum günü partisini Vegas'ta kutlamaya karar verir ve kutlar da, ancak sabah uyandığında evlilik yüzüğü parmağında karat karat parlayan bir pırlanta ile uyanır :)
Evelyn, uyandığında neler olduğunu (kendisi ile evlendiğini) hatılamadığını anlayınca deliye dönen ultra yakışıklı dövmeli genci gözü bir yerden ısırıyor ama tam çıkaramıyor . Muhtşem.. 21.yaş gününde Vegas'ta tüm vücudu dövmeli bir serseriyle evlenmişti.. .!

Genel olarak güven duygusu üzerine yazılmış bir kitap. Zevkle okunulabilir :)


"Ellerini cebine sokmuş kaldırımda duruyordu. Onu görmek, uçurum kenarında durmak gibiydi. İçimden bir ses, "Sonunu boşver, belki de uçabilirsin", diyordu. "Uçamazsan da düşüşün heyecanını yaşarsın". Mantıklı yanımsa, "Bu bir cinayet!" diye bağırıyordu.
İnsan delirdiğini hangi noktada anlar?


***

“Mal!”
“Ne var?”
“Aşağıdaki kapıyı kapat ve kilitle,” diye sesleniyor David. “Sakın ne olursa olsun yukarıya gelmeye kalkma. Ben sana gelebilirsin diyene kadar. Anlaşıldı mı?”
Bir an sessizlik oldu ve sonra Mal geri seslendi. “Ya bir yangın çıkarsa ne olacak?”
“Yan.”

5 puan

kitabı %50 beğendim %50 beğenmedim. Karakterler tam istediğim gibi olsa da aralara serpiştirilen ergen hareketler kitaptan soğumama neden oldu üstelik tribi atan erkek karakter olunca bir soğudum ktabı bırakmaya çalıştım ama yinede kendini okutturdu çünkü ilk 180 sayfayı beğenerek okudum ve erkek karakerinin kıskanç olması beni bir günde bitirmeye sevk etti kitabı :)

8 puan

her ne kadar biraz acemice başlamış olsa da
hatta bir ara yahu sevmeyecekmiyim acaba derken
kitap açıldı şükür :)
yazar güzel bir konu ile giriş yaptı ama
o girişi yeteri kadar iyi anlatamamıştı...
biraz hızlı gitti derken konuyu tam rayına oturttu veee!
ben kitabı, konuyu sevdim....
zaten rock yıldızlarını kim sevmez? ;)
başlarda ki tutukluktan sonra konu çok tatlı ilerledi...
kadın karakterin yaşının küçük olması aşklarını tutkuludan ziyade
tatlı kıldı benim için...
yaşı küçük derken ergen değildi ama korkmayın! :)
özellikle kitabın son 100 sayfasında yazar kendini buldu diyebilirim...
o kısımlar daha bir duygusal ve aşkı hissettiğim bölümler oldu...
en çok da David'in kendine gelip aşkın peşine düşmesi
içimi eritti...
hoş kızımız Evelyn'in aşkı en baştan daha sağlam, daha sürekliydi...
o yüzden Evelyn'i pek bir sevdim :)
aşk,rock'n roll ve rock yıldızı severlerin kaçırmaması gereken bir
kitap bence...
ben seriye devam edeceğim...
umarım devamı için çok beklemeyiz...

2 puan

Arka kapak türdeşlerinden ayrılıp ben farklıyım diye bağırsa da aynı konu..Oysaki daha eğlenceli şeyler vadettiğinden başlamıştım ama bittiğinde okumasaymışım da olurmuş dedim..Tipik hayatını değiştirmeye çalışan rockçı çocuk ve ergenlikten neredeyse yeni çıkmış bir kız.konu aynı,olaylar aynı,çocuğun tipi bile aynı.. :D Değişen hiç bişi yok.İlk birkaç sayfa haricinde.2 puan da o sayfaların hatırına zaten..

3 puan

İlk kez okuduğum bir yazardı kitabı okumaya başladığımda önyargılı davrandım hala da aşabilmiş değilim tam olarak kimi zaman okurken ergen gibi davranıyorlar dedim kimi zaman yaşam tarzı belki de bakış açısı ile ilgili olabilir dedim kısa sürede okudum vbir parça tereddüt ile devam ettim ama yine de bazı diyaloglar yerindeydi kimi zaman güldüm komik yanları da vardısaçma dediğim de oldu zaten kısa sürede okunabilir bir roman sürükleyici anlatımı dozunda olmuş güzeldi seriye devam etmeyi düşünüyorum.

10 puan

" Şu konuyu açıklığa kavuşturalim, hiçbir şey hatırlamıyormusun?" "Hayır"dedim,güçlükle yutkunarak."Dün gece ne yaptık?"
"Lanet olası evlendik,"diye gürledi.
Evelyn ile David'e bayildim demezsem hata etmis olurum hatta bir ara gozlerim bile aonlandi.diye itiraf edebilirim. Biliyorum biliyorum cok sulu gozum ama yapabilecegim birsey yok cok fazla duygularinin esirinin altina giriverdim !!
Karakterlerin hebsine bayildim Davide ne kadar cok bayildimsa Mal'e yani Malcolm da bayildim
"Mal!"
"Ne var?"
"Aşağıdaki kapıyı kapat ve kilitle," diye sesleniyor David."Sakın ne olursa olsun yukarı gelmeye kalkma.Ben sana gelebirlisin diyene kadar.Anlaşıldı mı?"
Bir an sessizlik oldu ve sonra Mal geri seslendi."Ya bir yangın çıkarasa ne olucak?"
"Yan."
Ah david la Evelyn beni duygusal anlamda yıkıp gecerken Mal ise kahkaha attirdi ins Malcolm icinde bir kitap gelir yazardan ...


Baskı Bilgileri

320 sayfa
11Ekim2014 tarihinde, Yabancı Yayınevi tarafından yayınlandı


ISBN
9786055016180
Dil
Türkiye Türkçesi

Diğer baskılar


Etiketler: roman, öykü

Benzer Kitaplar

Şu An Okuyanlar

Şu anda kimse okumuyor.

Okumuşlar

çağnursygn Satıgül Yüksek sheva7 Okuyan K. Jace Wayland
74 kişi

Okumak İsteyenler

obriner burçak. Ckmksm glnlcr asyacan07
11 kişi

Takas Verenler

Şeyma Y.
1 kişi
Puan : hepsi | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
Değerlendirme Zamanı: en yeni | en eski