Aşkın Müziği (Stage Dive #1)

En Son Değerlendirmeler

8 puan

Serinin önce ikinci kitabını okumuştum ve çok beğenmiştim bu kitap onun bir tık altında kaldı diyebilirim, öncelikle yazarın kesinlikle akıcı ve eğlenceli bir kalemi olduğunu söylemeliyim, bu seri sevdiklerim arasında yerini alacak gibi görünüyor, gerçi bu kitabın kurgusu biraz zayıf geldi, ama yinede güzeldi :)

Evelyn doğum günü kutlaması için gittiği Vegas'ta, David le tanışıyor ki bu adam ünlü bir bir rock grubunun üyesi, birbirlerinden hoşlanıyorlar ve tüm gece birlikte zaman geçiriyorlar, ama gelin görün ki kızımız onunla geçirdiği onca saati ve yaşadıklarının hiç birisini hatırlamıyor, yani insan, bir kaç tekila içti diye, bir adamla geçirdiği onca saati ve yaşadığı onca olayı nasıl hatırlamaz aklım almadı, üstelikte adamın soyadını almışken :)

Kurgunun bu kısmı çok saçmaydı, hatta sorasında bir iki ufak flash back ler dışında hiç bir zamanda hatırlamadı, tekilanın hafıza kaybına neden olduğunu bilmiyordum :)

David güzel bir karakterdi tabi sakladığı bir kaç sırrı saymazsak ki zaten en büyük hatası da bu oldu, ikili arasındaki çekim gözle görülür boyutlardaydı, gerçi olayların akışı hiç bir şey hatırlamayan bir kadına göre biraz hızlı gelişti ama neyse :)

Aslında özetlemek gerekirse kitabın yüzde yetmişi ikilinin sevişme sahnelerinden oluşuyor, yazar bu kısımlarda kalemini bolca kullanmış :)

Eğlenceli zaman geçirmek isteyenler için okunacak kitaplar arasında olmalı :)



http://gulunkitapligi.blogspot.com.tr/

2 puan

Arka kapak türdeşlerinden ayrılıp ben farklıyım diye bağırsa da aynı konu..Oysaki daha eğlenceli şeyler vadettiğinden başlamıştım ama bittiğinde okumasaymışım da olurmuş dedim..Tipik hayatını değiştirmeye çalışan rockçı çocuk ve ergenlikten neredeyse yeni çıkmış bir kız.konu aynı,olaylar aynı,çocuğun tipi bile aynı.. :D Değişen hiç bişi yok.İlk birkaç sayfa haricinde.2 puan da o sayfaların hatırına zaten..

7 puan

Hangi degerlendirmeyi yapsam bilemiyorum. Okudum hostu. Yeni kitaplarini da merak ediyorum. Çıkınca okuyacağım ama hafif ergenizm kokan hareketler olmasa daha iyiydi sanki. Yine de güzeldi. Çıtır çerez okuyup gecilecek bir kitap. :)

8 puan

http://illekitap.blogspot.com.tr/2015/08/kylie-scott-askn-muzigi-stage-dive-1.html

Rockçılardan uzak duramadığımı itiraf etmem gerekiyor sanırım artık :)
Günahkarlar Turnede serisinden sonra bir Rockçı seri daha buldum :) Tabi o seriyle kıyaslanamaz çünkü o seri erotizm ağırlıklıydı buysa normal düzeyde erotizm içeriyordu. Her aşk romanında artık denk geldiğimiz kadar...

Kitap kısaca, normal sıradan üniversite öğrencisi Evelyn 21. yaşını kutlamak arkadaşıyla Vegas'a gidiyor. Ve o sabah gözlerini açtığında ünlü Rock grubu Stage Dive gitaristi David ile kendini evli buluyor. Sadece bununla da kalmıyor, kendini bir anda bambaşka bir dünyanın içinde buluyor. İşin ilginç yanı ise Vegas'ta geçirdikleri geceye dair hiçbir şey hatırlamayan Evelyn'in aksine David, geceyi oldukça net hatırlıyor.

İşte kitap da tam olarak Evelyn'in o Vegas'taki geceden sonra hayatının değişimini konu alıyor. Aslında oldukça güzel bir değişim olduğunu söylemek istiyorum ;)

Kitabı ben çoook beğendim. Aslında aşk hikayelerindeki hep iş adamı modundan çıkıp da şarkıcılar, film yıldızları, ralliciler gibi başka şekilde ünlü, zengin ve magazin sayfalarının en önde gelen isimlerinin aşklarını okumak oldukça güzel bir değişiklik ve tat oluyor. Ki Rockçılar şuan için favorilerim diyebilirim. Adamlar fazlasıyla ateşli ne yapabilirim ki :)

Hele bir kitabı okuyun... David'e aşık olacaksınız. Adam aşık olunmak için aşık olmak için yaratılmış resmen! Yirim ben onu diyesim geliyor :D

Bu kitapta en çok öne çıkan bir diğer grup üyesi Malcolm'du. 2. kitapta onun hikayesi... O kadar sevimli ve eğlenceli ki hemen şimdi ona başlayacağım :)


İtiraf etmem gerekirse kitabı okurken grubun diğer üyeleri Jimmy ve Ben olmasa da olur Malcolm ve David yeter diye düşündüm. Bu ikisinin arkadaşlığı ve diyalogları süperdi.
Hele ki David'in kıskanç halleri... paha biçilemezdi :)

Neyse çok uzatmayayım. Ben bu seriyi çok beğendim ve dediğim gibi hemen 2. kitabı Aşkın Ritmi'ne başlayacağım. Sizlere de tavsiye ederim. Okuyun! Bence çok seveceksiniz :) Zaten aşk romanı okuruysanız sevmeme gibi bir durum olmaz ;)

9 puan

Vuhuuuuuuu müthiş bir kitaptı.. Tek kelime ile mükemmel. Ama ben şimdi Mal'in hikayesini aşırı derece merak ediyorum en kısa zamanda ingilizcesine başlıcam. Yazarın kalemi mükemmel arkadaşlar..

3 puan

İlk kez okuduğum bir yazardı kitabı okumaya başladığımda önyargılı davrandım hala da aşabilmiş değilim tam olarak kimi zaman okurken ergen gibi davranıyorlar dedim kimi zaman yaşam tarzı belki de bakış açısı ile ilgili olabilir dedim kısa sürede okudum vbir parça tereddüt ile devam ettim ama yine de bazı diyaloglar yerindeydi kimi zaman güldüm komik yanları da vardısaçma dediğim de oldu zaten kısa sürede okunabilir bir roman sürükleyici anlatımı dozunda olmuş güzeldi seriye devam etmeyi düşünüyorum.

8 puan

Kesinlikle beklediğimden daha iyi bir kitap çıktı.Konusu sıradan olmasına rağmen baştan sona sıkılmadan okudum.Günahkarlar turnede serisini sevdiyseniz bu seriyi de beğenirsiniz.Tavsiye ederim. :DD

8 puan

her ne kadar biraz acemice başlamış olsa da
hatta bir ara yahu sevmeyecekmiyim acaba derken
kitap açıldı şükür :)
yazar güzel bir konu ile giriş yaptı ama
o girişi yeteri kadar iyi anlatamamıştı...
biraz hızlı gitti derken konuyu tam rayına oturttu veee!
ben kitabı, konuyu sevdim....
zaten rock yıldızlarını kim sevmez? ;)
başlarda ki tutukluktan sonra konu çok tatlı ilerledi...
kadın karakterin yaşının küçük olması aşklarını tutkuludan ziyade
tatlı kıldı benim için...
yaşı küçük derken ergen değildi ama korkmayın! :)
özellikle kitabın son 100 sayfasında yazar kendini buldu diyebilirim...
o kısımlar daha bir duygusal ve aşkı hissettiğim bölümler oldu...
en çok da David'in kendine gelip aşkın peşine düşmesi
içimi eritti...
hoş kızımız Evelyn'in aşkı en baştan daha sağlam, daha sürekliydi...
o yüzden Evelyn'i pek bir sevdim :)
aşk,rock'n roll ve rock yıldızı severlerin kaçırmaması gereken bir
kitap bence...
ben seriye devam edeceğim...
umarım devamı için çok beklemeyiz...

9 puan

Su gibi aktı gitti kitap. Böyle çerezlik, insanı eğlendiren, zamanın nasıl geçtiğini fark ettirmeyen nadir kitaplardan. Çok sevdim be!

9 puan

Aşkın Müziği - Kylie Scott

Kitabı ilk gördüğümde Günahkarlar Turnede serisi aklıma geldi ne yalan söyleyeyim :) Ama daha ilk 10 sayfadan sonra yine önyargılı davrandığımı farkettim :) Bu seri Günahkarlara göre daha usturuplu kesinlikle :)))).

Evelyn 21.doğum günü partisini Vegas'ta kutlamaya karar verir ve kutlar da, ancak sabah uyandığında evlilik yüzüğü parmağında karat karat parlayan bir pırlanta ile uyanır :)
Evelyn, uyandığında neler olduğunu (kendisi ile evlendiğini) hatılamadığını anlayınca deliye dönen ultra yakışıklı dövmeli genci gözü bir yerden ısırıyor ama tam çıkaramıyor . Muhtşem.. 21.yaş gününde Vegas'ta tüm vücudu dövmeli bir serseriyle evlenmişti.. .!

Genel olarak güven duygusu üzerine yazılmış bir kitap. Zevkle okunulabilir :)


"Ellerini cebine sokmuş kaldırımda duruyordu. Onu görmek, uçurum kenarında durmak gibiydi. İçimden bir ses, "Sonunu boşver, belki de uçabilirsin", diyordu. "Uçamazsan da düşüşün heyecanını yaşarsın". Mantıklı yanımsa, "Bu bir cinayet!" diye bağırıyordu.
İnsan delirdiğini hangi noktada anlar?


***

“Mal!”
“Ne var?”
“Aşağıdaki kapıyı kapat ve kilitle,” diye sesleniyor David. “Sakın ne olursa olsun yukarıya gelmeye kalkma. Ben sana gelebilirsin diyene kadar. Anlaşıldı mı?”
Bir an sessizlik oldu ve sonra Mal geri seslendi. “Ya bir yangın çıkarsa ne olacak?”
“Yan.”

8 puan

Bu konu şablonu üzerinden (Vegas'ta sarhoşken evlenmek ve hatırlamamak) yola çıkmış onlarca kitap okudum belki de. Bu kitapları birbirinden ayıran özelliklerden bir de yazarların tarzı oluyor ki bu yazarın tarzını beğendim diyebilirim. Bu yorumu yazarın iki kitabını da bitirdikten sonra yazıyorum ne yazık ki. Ne yazık dedim çünkü Aşkın Müziği konu akışı olarak pek sarmadı ama yine de benzerleri arasında iyi örneklerden biriydi. İkinci kitap Aşkın Ritmi için ayrıca yorum yazacağımdan burada bahsetmeyeyim en iyisi. Sonuç; eğlenceli bir kitap, okunabilir düzeyde.

9 puan

çok güzeldi :)

geri ileri