Çırılçıplak (Blackstone, #1)

Her şey bir fotoğrafla başladı...

Çırılçıplak bir tutku.
Gizlenen gerçekler.
Unutmayacağınız bir aşk.

Londra Üniversitesi’nde sanat eğitimi alan Amerikalı bir öğrenci ve yarı zamanlı bir fotomodel olan Brynne Bennet, yaşadığı trajediye rağmen hayatını yeniden bir düzene sokmuştu. Ta ki başarılı işadamı Ethan Blackstone, Brynne’in çıplak fotoğrafını satın alana kadar...

Ethan, Brynne’i yatağında istiyordu ve onu orada tutmak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırdı. Onun dominant karakteri, Brynne'i hem çekiyor hem de korkutuyordu. Ancak bu ilişkide sırlar söz konusuydu. Hem de oldukça büyük sırlar…

Ethan'ın ona duyduğu tutku, Brynne'i kurtarmaya yetecek miydi; yoksa aralarındaki sırlar ikisini de yok mu edecekti?

Her şey bir fotoğrafla başladı...

Çırılçıplak bir tutku.
Gizlenen gerçekler.
Unutmayacağınız bir aşk.

Londra Üniversitesi’nde sanat eğitimi alan Amerikalı bir öğrenci ve yarı zamanlı bir fotomodel olan Brynne Bennet, yaşadığı trajediye rağmen hayatını yeniden bir düzene sokmuştu. Ta ki başarılı işadamı Ethan Blackstone, Brynne’in çıplak fotoğrafını satın alana kadar...

Ethan, Brynne’i yatağında istiyordu ve onu orada tutmak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırdı. Onun dominant karakteri, Brynne'i hem çekiyor hem de korkutuyordu. Ancak bu ilişkide sırlar söz konusuydu. Hem de oldukça büyük sırlar…

Ethan'ın ona duyduğu tutku, Brynne'i kurtarmaya yetecek miydi; yoksa aralarındaki sırlar ikisini de yok mu edecekti?


Değerlendirmeler

değerlendirme
4 puan

Üzgünüm :( güzel bir şeyler söylemek isterdim ama söyleyemiyorum. Basit, sıradan, ruhsuz, boş ve taklit bir kitaptı. Bir de Christian'la karşılaştırmışlar. Bunu söyleyenler heralde Christianı tanımamışlar.

6 puan

Okuduğum diğer erotik romanlardan farklı olarak anlatılan ilişki BDSM tarzında değil sadece normal cinsel ilişki tarzında bir kitaptı bu yönden hoşuma gitti.

Yalnız karakterler arasındaki aşkı fazla hissedemedim çok havada kaldı. Bence bunun sebebi baş karakterleri tek başına ele aldığımızda da kendileri hakkındaki özelliklerinin, duygularının, düşüncelerinin de havada kalmasından kaynaklanıyor.

Aradığımı pek bulamadım.

4 puan

Taş gibi kaslı, sert tabiatlı abilerin ,cıbıl bir kız yüzünden ( ya da seks mi desek fazla endorfin yüzünden mi oluyor acaba ) sümük kıvamına gelmesine sinir oluyorum

7 puan

Kapaktaki resme gel resmeeee :)
Brynne okul masraflarını karşılamak için fotoğrafçı arkadaşlarından birine kapaktaki pozu verir.. Resmin sergilendiği sergide Ethan ile karşılaşmasının ardından onun çekimine karşıkoyamaz. Ethan'ın ısrarcı ve sahiplenici tavırları ile Brynne kendini Ethan'a kaptırmış bulur. Geçmişinden gelen karanlık sırlar yüzünden Ethan ile ilişkiye başlamaya hazır değildir. Ethan'ın çabaları ile gerçekbir ilişkiye adım atarlar ve sırlar açığa çıkmaya başlar..

Kısacık bir hikaye, seriymiş ve devamını okumak isterim. Açık seçik sahneleri biraz fazla. Özellikle bu kadar kısa bir kitaba göre.

***
Sanırım beni incitebileceği her şey için Ethan'ı affedebilirdim. Ve bu benim en büyük hatamdı.

***

"... Seni işe bırakmak ve çıkış vakti geldiğinde işten almak istiyorum. Seninle alışverişe gitmek ve akşam yemeği pişirmek için malzeme satın almak istiyorum. Birlikte televizyon izlemek ve senin kanepeden yanımda uykuya dalmanı istiyorum, böylece seni izleyebilir ve nefesini dinleyebilirim."

6 puan

çok büyük beklentilere kapılmadan okursanız idare edecek bir kitap...
çok kısaydı ve ne oldu bitti anlamadan kitabın sonu geldi...
hikaye duygusal açıdan eksikti bence...
karakterleri bile yeterince tanımadan sevmeye ya da sevmemeye bile
fırsatım olmadan bitiverdi kitap!!!

7 puan

Her yerde karşıma çıkan,merak ettiğim kitaplardan biriydi.Ancak hiç beklediğim gibi olmadı.Tamam bu tarz kitaplarda beni şaşırtacak bir şey beklemiyorum ama en azından erkek ve kadın karakterler bana aşkı,aralarındaki tutkuyu hissettirsin.Maalesef bu kitaptada aradığımı bulamadım.200 sayfalık ve bol bol satır arası boşlukların yer aldığı toplamda 100 sayfa var mıdır bilmiyorum öyle bir kitap.Akıcı bir günde bitirilebilir.Birde tanıtım kısmında Christian kim denmiş çok saçma geldi bana.Bu zamana kadar okuduğum erotik romanların hiçbiri Christian ve Gideon gibi hissettirmedi.6 ila 7 arasında kaldım ancak bazı kısımları için 7 verdim kitaba.Okumak istiyorsanız çok bir şey beklemeyin.

Profil Resmi
4 puan

Evet yine bir 50 ton kopyası, göz gezdirdim desem yeridir. Bomboş birebir kopya bir kitap zaman kaybetmeye değmez.

6 puan

ya bu yabancıların hep sırları mi olmak zorunda .olunca da illa bu sır seksle ilgili mi olmak zorunda anlayamadım klişe yani .karakter özellikleri pek verilmediği için kendimi kaptıramadım .

9 puan

http://kralicekitap.blogspot.com.tr/2014/09/kitap-yorumualntlar-crlcplak-raine.html#more

Brynne Bennet, eski yaşamındaki hayaletlerden kurtulmaya çalışan bir genç kız. Çareyi kendi evinden kilometrelerce uzak olan Londra'da ve sanatta buluyor. Ta ki hayatına günah kadar seksi olan Ethan Blackstone girene kadar..
Öncelikle söylemeliyim ki, kapaktaki ''her şey bir resimle başladı'' yazısı çok yerinde bu kitap için. Gerçekten de öyle çünkü. Brynne'in babası Tom Bennet, güvenlik şirketi olan Ethan'dan kızıyla ilgilenmesi için bir ricada bulunuyor fakat Ethan meşgul bir insan ve bu rica pek de cazip gelmiyor ona. Daha sonra Tom'un gönderdiği, Brynne'in çıplak bir fotoğrafı Ethan'ın ilgisini feci çekiyor ve hikaye tam da burada başlıyor.


Açıkçası kitabın ayrıntılarına pek girmek istemiyorum. Ne de olsa en fazla üç-dört saat içerinde bitebilecek bir kapasitede. Fakat bu düşüncelerimi yazmama engel mi? Tabi ki değil! Kitapta sevdiğim birçok kısım gibi ne yazık ki sevmediğim ayrıntılar da vardı. Önce onlara değinmek istiyorum kısaca. Bir kere Ethan'ı her ne kadar sevmiş olsam da, Brynne ile yaptığı konuşmalarda kızın lafını pat diye kesmesi.. Bir yapar tamam iki yapar tamam, ama Ethan sürekli yapıyor bunu ve ne yalan söyleyeyim biraz sinir bozucu bir durumdu. Kesinlikle çok hükmedici ve sözünü dinletmeye alışık bir karakter ama insan biraz da karşısındakini dinler değil mi? Sanırım en çok taktığım konu buydu kitapta. Diğer bir konu, Brynne'in geçmişini çok az görebildik ve haliyle bir merak dalgası yarattı üstümde. Çok yaralı ve çok darbe almış bir karakter kendisi. Kitap bittikten sonra az çok bir kanıya varıyorsunuz Brynne hakkında ama emin olmak için seriye devam etmekte fayda var.

Öte yandan, her ne kadar ilişkiye çok hızlı bir giriş yapmış olsalar da Ethan&Brynne çiftini gerçekten sevdim. Aralarındaki tutku okura çok iyi yansıtılmıştı. Hatta kitabı kapattıktan sonra sevdiğim bir arkadaşımın ''çok fazla seks'' sözü geldi aklıma. Ama bu öyle vıcık vıcık bir durum değildi. Kitabın türüne göre gayet iyi kullanılmıştı bence. Fakat şu bir gerçek ki, sonunda hüsrana uğradım. 'Bu kitap orada nasıl biter!' diye kısa süreli depresyon hali yaşadığım da doğrudur maalesef. Çok çok seveceksiniz, bayılacaksınız, kendi türünde bir numara gibi sözler edemeyeceğim kitap için. Fakat bu türü seviyorsanız okunası bir kitap olduğunu belirtmeliyim Hatta bir 50-100 sayfa kadar daha olsaydı çok daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Artık arayı serinin diğer kitaplarıyla kapatacağız umarım.

7 puan

çok akıcı,türünün iyilerinden bir kitap devamını bekliyorum.


Baskı Bilgileri

Karton Cilt, 218 sayfa
12Eylül2014 tarihinde, Yabancı Yayınları tarafından yayınlandı


Dil
Türkiye Türkçesi

Etiketler: aşk, romantik, yetişkin

Benzer Kitaplar

Şu An Okuyanlar

Şu anda kimse okumuyor.

Okumuşlar

hAnAJks kuzumberen keskinek aysearik1979 MelikeTn
79 kişi

Okumak İsteyenler

Ckmksm uykucu şirin çağnursygn glnlcr dreamoon
11 kişi

Takas Verenler

Zeynepim
1 kişi
Puan : hepsi | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
Değerlendirme Zamanı: en yeni | en eski