Senin için (Blackstone, #2)

Yaklaşan tehlike. Uğruna savaşılacak bir aşk. Her şeyini ortaya koyan bir adam. Ethan Blackstone, Brynne'in güvenini kötüye kullanmış ve terk edilmişti. Fakat bunu kabullenmek gibi bir niyeti yoktu. Amerikalı kadınını geri kazanmak için her şeyi yapmaya hazırdı. Aralarındaki tutku yakıcıydı, fakat birbirlerinden sakladıkları sırlar karanlık, ürkütücü ve her türlü gelecek planlarını yok edebilecek kadar güçlüydü. Şimdi Brynne tehlike altındaydı ve Ethan sevdiği kadının kalbini kazanabilmek için ne gerekiyorsa yapmaya hazır bir adamdı. Onu korumak için göze almayacağı şey yoktu. Onun için her şeyini ortaya koyacaktı. Peki yaptıkları Bryenne'i korku içinde yaşamaya sürükleyen geçmişinden kurtararak yeniden onun dokunuşunun sıcaklığını hissetmeye ve güvenini kazanmaya yetecek miydi?

Yaklaşan tehlike. Uğruna savaşılacak bir aşk. Her şeyini ortaya koyan bir adam. Ethan Blackstone, Brynne'in güvenini kötüye kullanmış ve terk edilmişti. Fakat bunu kabullenmek gibi bir niyeti yoktu. Amerikalı kadınını geri kazanmak için her şeyi yapmaya hazırdı. Aralarındaki tutku yakıcıydı, fakat birbirlerinden sakladıkları sırlar karanlık, ürkütücü ve her türlü gelecek planlarını yok edebilecek kadar güçlüydü. Şimdi Brynne tehlike altındaydı ve Ethan sevdiği kadının kalbini kazanabilmek için ne gerekiyorsa yapmaya hazır bir adamdı. Onu korumak için göze almayacağı şey yoktu. Onun için her şeyini ortaya koyacaktı. Peki yaptıkları Bryenne'i korku içinde yaşamaya sürükleyen geçmişinden kurtararak yeniden onun dokunuşunun sıcaklığını hissetmeye ve güvenini kazanmaya yetecek miydi?


Değerlendirmeler

değerlendirme
6 puan

Çok durağan bir kitaptı.Ethan'ın bakış açısından okumak güzeldi ama bu kitabı kurtarmaya yetmemiş.Bence ilk kitap daha güzeldi.Eğer okuyacaksanız pek bir şey beklemeyin...

6 puan

İyi ki kısaydı kitap yoksa işkence olacaktı benim için. Öncelikle seriyi sevdiğimi belirteyim. Daha doğrusu serinin ilk kitabını beğenmiştim. Ama bunda çok sıkıldıım. Ethan'ın bakış açısıyla okumak güzeldi hoştu lakin Brynne hakkındaki düşünceleri bazen çekilmez bir hal aldı . Kitabın içinde biraz olay olsaydı eminim hoşuma giderdi bunlar ama maalesef bir gıdım hareketlilik yoktu ve sürekli sürekli birbiriyle olan yakınlaşmalarını okumak arada sayfa atlamama bile neden oldu. Ama Ethan gerçekten 'bir tane de bana' dedirten bir adam :) Kıskandığı zaman ki hallerine çok güldüm. Özellikle iç sesi çok tatlıydı. Yine de Brynne'nin bakış açısıyla ve olayların hareketlendiği bir kitap okumayı tercih ederim. Umarım diğer kitap öyle olur. Zaten çeviri deymiş.

8 puan

Serinin ilk kitabını çok beğenmemiştim ama bu kitabı daha çekilir buldum.Erkeğin bakış açısıyla anlatılan kitapları ayrı seviyorum. Evet çok fazla olay yoktu, daha çok çiftimizin çiftimizin ilişkilerini gelişimini anlatıyordu yine de beğendim kitabı, 3. okutturma isteği uyandırdı bende.

1 puan

kitapta bir hikaye yok ,ethan sürekli fiil çekiyor

9 puan

Ilk şokumu yasadigimda kitabi Ethan'in agzindan okumaktayrim ki ben bu ayrintiyi atlamisim kitap hakkinda bilgi arastirirken.
Kitabi Ethanin agzindan okumakayri bir heycan ayri bir tat verdi tartisilmaz bayildim !

"... Onu oyle fena halde istiyordum ki canim aciyordu. Sanirim aşik olmak insana bunu yapiyordu. Sadece tek bir tedavinin oldugu bir sanci cekmeni sagliyordu. Brynne benim tedavimdi."

Ah... Ethan nerdewin diye bagirsam cokta abartmis olmam sanirim. Boyle kotu bir huyum var kitap karakterlerine asik olup yana yakila ariyorum onlari :D

Her neyse kisaca kitaptan bahsedersek. Ilk kitapta Brynne saklmis oldugu sirlari Ethan'in ogrendigini ve bunu konuda kendisine bahetmedigi icin guveni sarsilmis ve Ethanin aciklamasina izin vermeden onu terketmisti. 2.kitapta Ethan Brynne ozlemesine ragmen ona gidemedigi icin durumu aciklayamadigi icin cagresizdi .
Ethan durumunu aciklamak icin Brynne mektup yazarak hikayeye kaldigi yerden devam etmekte. Erkek anlatimi olunca yorum yapmak bana biraz zor geldi sanirim cunki uzun zamandir duygularini bukadar yogun hissettigim bir erkek karakter olmamisti ki zaten bunlari da yazmak ve toparlamak icin aklimdakileri 1 hafta beklemek zorunda kaldim.

" Eger benimle birlikte gelirsen beni her seyimle kabul edersin, Byrnne. Seninle birlikte olmanin baska bir sekilde bilmiyorum. Ben senin icin herseyimi ortaya koymaya, rest cekmeye hazirim. Ve senin icin de boyle olmasini istiyorum.."

Erotik romanslarin bu aralar fazlaca tepki almasina inat yinede yineliyorum bu seriyi okuyun arkadaslar. Yazarin harki bir.kurgusunu goruceksiniz. Tahminler yurutecek her kelimede bir onceki tahminizi curutup baska bir tez olusturucaksiniz aklinizda. #RaineMiller yine harikalar yaratmis.

Ve Yabanciyaynlar son donemde harikalar yaratip serileri tum hiziyla cikartip bizi bizden alan ayraclara adini yazmaktadir.

7 puan

http://illekitap.blogspot.com.tr/2015/03/raine-miller-senin-icin-blackstone.html

Çırılçıplak kitabıyla tanıştığımız Ethan Blackstone ve Brynne Bennet hikayesine devam ediyoruz.

Anladığınız üzere Senin İçin, Çırılçıplak kitabının devamı ve Blackstone Serisinin de 2. kitabı aynı zamanda o yüzden ilkini okumadan bunu okumaya kalkmayın :)

Çırılçıplak kitabında (biraz spoiler gibi olacak ama) Brynne, Ethan'ı terk ediyor ve orada bitiyordu bunda ise aynı yerden başlıyor ama anlatım erkek karakter tarafından yani Ethan'ın tarafından anlatılıyor. İlki Brynne tarafından anlatılmıştı.

Değişik bir bakış açısı ve daha değişik bir duygu katmış kitaba bu durum. ilk kitapta gizemli kalan Ethan'dı bunda da gizemli kalan Brynne oldu ve ben bunu sevdim!

Senin İçin kitabında Brynne'ın geçmişi açığa çıkıyor, Ethan'ın geçmişine dokunuşlar var ve ikisinin ilişkisinin içine sevimli kuzenler, aileler de giriyor...

Ethan tam olarak bekar kadınların hayallerini süsleyen bir erkek. Neden mi? Çok basit! Adam duygulaırnı dile getiriyor. Sevdiğini söylüyor... özlediğini söylüyor... onunla olmak istediğini söylüyor... sahiplenici... kıskanç.. tamam son iki özellik de biraz abartıyor olabilir ama o kısımları kadın törpüleyebilir bence ;) Ama inkar edemeyeceğim bir kısım var, o da Ethan'ın zaman zaman takıntılı bir sevgili olduğunu düşündüğümdür. Cidden bazen öyle hissettirdi.

"Ethan adamım senden bir tane istiyorum" demem hiçbir şey engel olamaz ama :D

Her ne kadar ilk kitabı okurken Ethan'ın devamlı bebeğim demesine takılmış olsam da o bile sevimli geliyor :) Hatta bir yerde Brynne bana bebeğim dedi tarzında bir şeyler düşünüyor ya... öl bit ya!!!

Kitapta biraz hareket vardı en azından bazı koruma ve güvenlik önlemlerinin sebeplerini anladık ve neden Brynne'ın peşindeler onu öğrendik detaylarıyla. Ama Ethan ağzından anlatılıyor, adam güvenlik işleriyle uğraşıyor biraz daha hareket olabilirdi dediğim zamanlar oldu.

Seriyi seviyorum ve 3. kitabı heyecanla bekleyeceğim şüphesiz ki! Sizlere tavsiye eder miyim? Tabi ki ederim eğer +18 iseniz. Ne de olsa erotik sahneleri var ve sevişme sahneleri detaylandırılarak anlatılmış :)

8 puan

İlk kitapta Brynne Ethan'ı asansörün önünde gitmemesi için yalvarırken bırakıp terk etmişti. Kitap bu kez kaldığı yerden Ethan'ın anlatımıyla devam eder.
Ethan bir poker turnuvasında Brynne'nin babası ile tanışmış ve arkadaş olmuşlardır. Amerikalı kongre üyesi uçak kazasında ölünce yerine senatör Oakley geçmiştir. Brynne'nin on yedi yaşındayken senatörün oğlu ile bir ilişkisi olmuştur. Aslında ilişkisi yokken yaptıkları onu sinirlendirince iki arkadaşı ile o baygınken videosunu çekmişler ve yayılmasını sağlamışlardır. Çok zor günler geçiren Brynne hala etkilerini yaşarken olay yeniden gündeme gelir.

Senatör başkan yardımcılığı için seçimi kaybetmek istemediğinden oğlunun video olayının duyulmasını istemez. Oğlunun videodan haberi olan bir arkadaşı ölünce Brynne'nin babası da videodan haberi olanların hedef alındığından şüphelenir. Kızını korumak içinde Ethan'dan yardım ister. Ethan önce bunu kabul etmez fakat Brynne'nin resmini görünce büyülenir ve galeride ki sergiye gidip fotoğrafını alır. Brynne oraya gelince de gözlerini ondan ayıramaz ve o anda onun için işten daha fazlası olmaya başlar.

Brynne onun gerçeği söylememesine kızar ve geçmişini öğrenince de kendisini istemeyeceğini düşünür. Fakat Ethan kendisini gezegende ki en şanslı adam gibi hissetmesini sağlayan kadınının yokluğuna dayanamaz. Onu affetmesi için mektup bile yazar ve sonunda kendisini affettirir. İlişkileri kaldığı yerden daha da güçlenerek devam eder.

Kitap bu kez Ethan'ın bakış açısından bunu çok sevdim. Kitapta çok olay yok ilişkilerini yaşayıp sağlamlaştırdıkları, geçmişlerini ortaya döktükleri,daha çok açıldıkları bir kitap. Ethan'ın da geçmişinde yaşadığı işkenceleri,kabuslarının sebebini öğrenebiliyoruz. Normalde kızlar önce aşık olurken, daha çok sevdiğini dile getirirken, mesajlaştıkları ekranı okşarken,her yaptığına sevinirken burada tam tersi bir durum söz konusu. Yine kısa çabuk biten bir kitaptı.


Baskı Bilgileri

Karton Cilt, 264 sayfa
2015 tarihinde, Yabancı Yayınları tarafından yayınlandı


ISBN
9786055016272
Dil
Türkiye Türkçesi

Diğer baskılar


Etiketler: aşk, new adult

Benzer Kitaplar

Şu An Okuyanlar

Şu anda kimse okumuyor.

Okumuşlar

hAnAJks sibelmert peresstt ranayıldız demirezen
45 kişi

Okumak İsteyenler

Ckmksm esra.inspirit.13 birkitapmutluluk Mili tarçınportakal
5 kişi

Takas Verenler

Zeynepim
1 kişi
Puan : hepsi | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
Değerlendirme Zamanı: en yeni | en eski