Çifte Vuruş (Sinners on Tour #5)

Günahkârlar'ın seksi ritim gitaristi Trey Mills, biseksüel yaşamının karmaşasından sıkılarak yeni bir sayfa açmaya karar verir. Artık hayatında sadece kadınlar olacaktır.

Ağabeyi Dare'in metal grubu Exodus End'in yeni gitarist seçmelerinde tanıştığı Reagan Elliot'tan ilk gördüğü anda etkilenen Trey, alev alev yanan bu seksi gitarist ile gerçekleşebileceğini hayal dahi etmediği ateşli ve çarpıcı bir aşka sürüklenir.

Ancak Trey, Reagan'ın çekici biseksüel ev arkadaşı ve aynı zamanda eski sevgilisi Ethan Conner'la karşılaştığında, kim olduğunu ve ihtiyaçlarını daha fazla inkâr edemez.

Trey âşık olduğu kadını kaybetmeden, biseksüelliğini devam ettirebilecek midir? Ya da Reagan hayatta en çok istediği bu iki erkekle yeni bir deneyim yaşamayı kabul edecek midir?

"Ahlaksız, yaramaz, tahrik edici… Kitabın bir sonraki sayfasına geçmek için kuduracaksınız."

Günahkârlar'ın seksi ritim gitaristi Trey Mills, biseksüel yaşamının karmaşasından sıkılarak yeni bir sayfa açmaya karar verir. Artık hayatında sadece kadınlar olacaktır.

Ağabeyi Dare'in metal grubu Exodus End'in yeni gitarist seçmelerinde tanıştığı Reagan Elliot'tan ilk gördüğü anda etkilenen Trey, alev alev yanan bu seksi gitarist ile gerçekleşebileceğini hayal dahi etmediği ateşli ve çarpıcı bir aşka sürüklenir.

Ancak Trey, Reagan'ın çekici biseksüel ev arkadaşı ve aynı zamanda eski sevgilisi Ethan Conner'la karşılaştığında, kim olduğunu ve ihtiyaçlarını daha fazla inkâr edemez.

Trey âşık olduğu kadını kaybetmeden, biseksüelliğini devam ettirebilecek midir? Ya da Reagan hayatta en çok istediği bu iki erkekle yeni bir deneyim yaşamayı kabul edecek midir?

"Ahlaksız, yaramaz, tahrik edici… Kitabın bir sonraki sayfasına geçmek için kuduracaksınız."


Değerlendirmeler

değerlendirme
6 puan

Geldik serinin son kitabına. Aslında serinin ilk kitabını hala okuyamadım ama ben serinin devam kitapları çevrilmediği sürece bitti diye kabul ediyorum.

Serinin son kitabında grubun en yaramaz çocuğu Trey anlatılıyordu. Trey bir biseksüeldir. Erkeklerden hoşlanması grup arkadaşlarından biri olan Brian'ın onun bakirliğini bozması sayesinde olmuştur. Ve hepimizin bildiği şekilde o günden beri Brian'a deliler gibi aşıktır ve onu seveceğini umut eder. Ancak Brian, Myra ile evlenmiş ve oğlu olmuştur. Bebeğin doğumundan sonra Trey erkeklerle takılmayacağına yemin eder ve Brian'ı unutmaya çalışır.

O sırada Trey'in abisinin grubu yeni eleman arayışı içindedir ve bir yarışma düzenlemişlerdir. Geriye 5 kişi kalmıştır ve biri grubun yeni gitaristi olacaktır. Dare, Trey'dan seçmelerine yardımcı olmasını istemiştir. Yarışmacı gitarını çalarken Trey onun Brian olduğuna inanır çünkü birebir aynı şekilde çalmaktadır. Odaya girdiğinde görür ki gitarı çalan Brian değil, Reagan isminde bir kızdır. Tanıştıkları gün aynı zamanda Reagan'ın oda arkadaşı olan Ethan ile tanışır ve hayatındaki bazı şeyleri sorgulamaya başlar.

Trey'i az çok tanıyorsanız, diğer karakterlerinki gibi romantizm beklemeyin. İşin erotik kısmı daha ağırlık basıyor. 270-280 sayfa boyunca erotizm normal bir şekilde ilerliyor ve fazla görünmüyor. Sonrasında Trey'den bekleneceği üzere gay ve grup ilişkisi göz önüne geliyor.

Yukarıda da belirttiğim gibi Trey çok fazla gelgitler yaşıyor, bazı şeyleri sorgulamaya başlıyor hayatında. Ayrıca artık erkeklerle takılmayacağım kararını verdikten hemen sonra Reagan ile tanışıp ona vurulması anlamsızdı. Ha gerçi kıza vurulmuyor, hala Brian diye ortalıkta geziniyor aslında. O açıdan da kıza karşı hissettikleri bana pek samimi gelmedi.

Ben bu seride sadece Eric'in hikayesini gerçekten çok sevdim, gerisi eh işte diyebileceğim hikayelerdi.

6 puan

Sanırım bu seriyi almam başlı başına bir hataydı.İlk kitabı sevmiştim ancak serinin devam kitaplarını zorla bitirdim.Bu kitap içinde tamamen karmaşık duygular içerisindeyim.Trey sevimliydi ama kitaptaki cinsel sahneler fazlasıyla fantastikti. :)) Seri yurtdışında devam ediyor ama burada bu kitapla noktalanmış oldu.(Çok şükür..) Tavsiye eder miyim açıkçası etmem.Ben zorla bitirdim sonuçta.Eğer okumak istiyorsanız abartılı sahnelere hazırlıklı olun... :)))

8 yıl, 11 ay
6 puan

http://illekitap.blogspot.com.tr/2015/05/olivia-cunning-cifte-vurus-gunahkarlar.html

Günahkarlar Turnede Serisinin son kitabı Çifte Vuruş yorumu ile bu okur karşınızda!

Cüretkar kapağı ile seksi ve ateşli gitarist Trey Mills'i anlatan kitap, sadece görünüş ile değil konusu ile de fazlasıyla ateşli! Cidden de öyle... ateşli... hem de alev alev yanan cinsinden...

Brian, Sed, Jace ve Eric'in romantik ve ateşli hikayelerinden sonra ateşli kısmı fazla ateşli romantik kısmı çok daha az romantik geldi. Evet Trey'in ateşli kişiliğinin kitabıydı ama en azından biraz daha romantizm olabilirdi. Gerçi biseksüel bir adam ne kadar romantik olabilir o kısmı bilemiyorum ama...

Bu kitaba dair nasıl bir yorum yapsam gerçekten bilmiyorum. Sanırım diğer kitaplarda tanıdığımız ya da üstü kapalı tanıdığımız Trey, öyle kalsaydı daha iyiydi. Bu kitap bana... yalnız bunu ben söylüyorum... bilirsiniz ki ben rahatsız olmam erotik kitaplar okumaktan ama ben bile bu kitaptaki erotizmden rahatsız oldum. Aslında rahatsız olma sebebim tamamen Trey'in kendi cinsine karşı hissettiği cinsel çekimdi. O kısımları okumak beni rahatsız etti. Yoksa Trey ve Reagan'ın ilişkilerinden rahatsız olmadım.

Ahh hadi ama... düşünsenize erkek erkeğe... tamam neyse... sustum! :(

Trey haricinde diğer grup üyelerini okumak harikaydı. Nişanlısından uzak bir adet Sed... karısıyla beraber değişik fantazilerin adamı Eric, utangaç, sevimli Jace ve yeni baba aile adam Brain... süperlerdi!! :)

Hep kıyaslama yapmışım okurken şimdi yorumu yazarken fark ediyorum. Diğer kitapların yanında bu kitap müzik bakımından daha yavandı sanki. Diğer kitaplarda konser sahnelerini soluksuz okur, kendimi bir rock konserinde hissederdim ama bu kitapta o kısımlar nedense bana yetersiz geldi. Kitap tamamen Trey ve onun aşk üçgeni arasındaydı ve üçlü olayındaydı! Gerçi başlarda Trey'in bir kadınla ciddi ilişki modu ve o sayfalar güzeldi ama... işte sonu olmadı be!

Neyse çok uzatmayacağım... diğer kitaplara göre bir tık daha aşağıda kalan bir kitap oldu! Trey Mills'ten beklentim bu değildi gerçi ne beklediğimi de bilmiyorum ya orası da ayrı bir sorun... öyle işte.

Eğer +18 iseniz... hatta +20 olsanız daha iyi... erotik kitapları okumaktan hoşlanıyorsanız bu seriyi tavsiye ederim. Yok erotik kitaplar benim kulvarım değil diyorsanız bu seriden uzak durun sizi yakar ;)

9 puan

Trey.. Trey... Treyyy..... :)
Kirazlı lolipop manyağı tatlı serseri. Yorum yaparak sizi daha fazla heyecanlandırmak istemiyorum. Bu kitap ile birlikte Günahkarları tamamladık. Yazar aştı kendini ama Trey'den beklenilecek şekilde yaptı Hehehe +18 filan değil +25 olmalı bence.

Fırsatını bulursanız okuyun :))

"Bütün dolapları iki kere kontrol ettikten sonra, otobüsün ön tarafına doğru harekete geçti. Otobüsü kullanan Sed'e;
'Durmamız gerek! Bütün lolipoplarım bitmiş!' dedi.
'Trey, saat sabahın ikisi ve dağ başındayız. Durmak istesem bile-ki bunu istemiyorum- önümüzdeki yüz kilometre boyunca lolipop filan bulamayız.'
'Bir lolipopa ihtiyacım var. Hemen!'
'Tatlım galiba çantamda bir tane olacaktı' dedi Reagan.
Trey döndü ve Reagan'a sanki cennetten inen bir melekmiş gibi baktı." :)))
***
"Dare, Reagan'a artık bir starmış gibi davranması gerektiğini anlattıktan sonra Reagan'ın tepkisi:
'Pekala' dedi Reagan. 'Deneyeceğim'. Reagan esniyormuş gibi yaptı. 'Bu jette olimpik bir yüzme havuzu olduğuna ve tam donanımlı bir spa olmadığına inanamıyorum. Bu şartlar altında nasıl yaşamam bekleniyor? Lanet olası biram nerede? Soğuk olsa iyi edersiniz.' Reagan, kahkaha atan Dare'e baktı ve 'Nasıldı?' diye sordu.
'Çok daha iyi'. :))

5 puan

reagan olmasa kitapta notum daha yüksek olurdu :D

9 puan

serinin en sevdiğim kitabıydı herhalde. alışılagelmiş ilişkilerden sonra değişikliğin hoş olduğunu düşünüyorum. ancak bu içeriğinin kimseyi rahatsız etmeyeceği anlamına gelmez. rahatsız olacaklarını düşünenlerin okumaması daha iyi olur sanırım.

5 puan

Trey Mills Günahkarlar'ın ritim gitaristidir. Biseksüeldir. Brian ile geçmişte yaşadığı ilişkiden sonra hem buna devam etmiş hem de Brian'a aşık olmuştur. Uzun yıllar Brian'ı sevmiştir. Brian evlenmiş üstelik oğlu olmuştur. Brian'ın oğlunun manevi babası olan Trey artık Brian'ı serbest bırakmaya sadece kadınlarla birlikte olmaya karar verir.
Trey abisinin grubunun ritim gitaristi için canlı olan seçmelerinde yardıma gider. Seçmelerde bir yarışmacının Brian olduğunu sanar. Çünkü aynı çalıyordur. Brian olduğunu düşünerek bakmaya gider ama karşısında ki Reagan Elliot'dur.
Daha ilk karşılaşma da ikili arasında büyük bir çekim olur.Düzgün bir ilişki denemek isteyen Trey bunu Reagan ile yapmak ister ve ikilinin ilişkisi başlar. Önce turneye giden ikilinin normal bir ilişkisi vardır. Reagan'ın onu aldatan birlikte yaşadığı biseksüel eski sevgilisi Ethan araya girene kadar.
Ethan ile Trey arasında büyük bir çekim vardır. Aynı zamanda Ethan Reagan ve Reagan Trey arasındada. Böylece bu grup birbirlerini sevdiğine ve sonsuza kadar böyle yaşayacaklarına karar verir.

Trey'in iki sevgili durumu hoşuma gitmedi. Açıkçası sonunda Ethan'dan vazgeçer ve Reagan ile büyük aşkını yaşar sandım ama olmadı sevemedim. Seride en az sevdiğim kitap oldu. Grubun bir arada olması tek artısı diyebilirim.En sevdiğim kitap Sed ve Jessica ikilisinin oldu. Grup yine bir arada mutlular. Brian'ın oğlu oldu, Jessica Sed büyük düğün hazırlığında ve Jessica hamile. Rebekah ve Eric evli. Jace ve Aggie nişanlı gibi Trey ise iki sevgilisiyle mutlu.


Baskı Bilgileri

Karton Cilt, 448 sayfa
Şubat2015 tarihinde, Ephesus Yayınları tarafından yayınlandı


ISBN
9786055358808
Dil
Türkiye Türkçesi

Diğer baskılar


Benzer Kitaplar

Şu An Okuyanlar

Şu anda kimse okumuyor.

Okumuşlar

devilspurse çağnursygn ahmar firebender Hilalakt
35 kişi

Okumak İsteyenler

peresstt Berfin. gezenti bells.casmin İllinaland
7 kişi

Takas Verenler

Takas veren bulunamadı.
Puan : hepsi | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
Değerlendirme Zamanı: en yeni | en eski