Hep Senin Yanındayım

Geleceği görmek ister miydiniz? Peki ya insanların düşüncelerini okuyabilmeyi? Yanıtlamadan önce bunu bir kez daha düşünün, bedeli sandığınızdan da ağır olabilir, Linda Hovvard bu romanında sizi gerçekliğinizden koparacak, belki de keşkelerle süslediğiniz bir aşkı yeniden sorgulamanızı sağlayacak. Geçmişten kaçış yok peki ya yarınlardan? Umut etmek ya da direnip yalnızlaşmak... Tercih sizin,:.New York Timesın en çok satanlar listesini ait üst eden romanların yaratıcısı Linda Howard Hep Senin Yanındayım adlı gerilim ve aşk doiu, soluk kesen yeni romanıyla okuyucularının karşısinda. Linda Howardın etkileyici ve bir o kadar da samimi üslubu sayesinde kahramanların nasıl ete kemiğe büründüğüne siz de şaşıracaksınız..

Geleceği görmek ister miydiniz? Peki ya insanların düşüncelerini okuyabilmeyi? Yanıtlamadan önce bunu bir kez daha düşünün, bedeli sandığınızdan da ağır olabilir, Linda Hovvard bu romanında sizi gerçekliğinizden koparacak, belki de keşkelerle süslediğiniz bir aşkı yeniden sorgulamanızı sağlayacak. Geçmişten kaçış yok peki ya yarınlardan? Umut etmek ya da direnip yalnızlaşmak... Tercih sizin,:.New York Timesın en çok satanlar listesini ait üst eden romanların yaratıcısı Linda Howard Hep Senin Yanındayım adlı gerilim ve aşk doiu, soluk kesen yeni romanıyla okuyucularının karşısinda. Linda Howardın etkileyici ve bir o kadar da samimi üslubu sayesinde kahramanların nasıl ete kemiğe büründüğüne siz de şaşıracaksınız..


Değerlendirmeler

değerlendirme
10 puan

Evet Linda Howard yine yaptı yapacağını. Kitap başından itibaren yoğun tempolu ve gerilimli başlıyor...Aşk,Macera,Gizem hepsi var.Hele sonu mükemmel idi.Erkeklerinde eşleri doğururken aynı acıyı hissetmeleri,anlamlıydı. Gerçektende Linda Howard'ın hayal gücü ve kurgusu mükemmel idi.

10 puan

muhteşem :)

9 puan

bu kitabı yorumlamayacaktım...beğenmediğimden değil...üşendiğimden...
ama yorumlamam sebep olan bir bölüm var ki..gülmekten kırıldım :)
işte o bölüm:)
"O zaman mesele halloldu."dedi ve tekrar oturdu.
Marlie terslenerek "Ne halloldu?" diye sordu..
"E işte sen beni seviyorsun, ben de seni seviyorum."
"Peki, ne yapacağız? Ateşkes mi imzalayacağız?"
Dane başını iki yana sallayıp tekrar Marlie'nin elini tuttu.
"Evleneceğiz." Parmak uçlarına bir öpücük kondurdu.
"Ayrıca bazı insanlar gibi altı ay beklemeyeceğiz. Büyük
ihtimalle bu hafta sonu evleneceğiz. Bir haftadan uzun
sürmeyecek."
Marlie'nin nefesi kesildi. Yüzü ışıltılı bir tebessümle
aydınlandı. "Bunu bu hafta sonu halledebileceğimizden
emindim," dedi.
birbirini sevdiklerini söyleme şekillerine bayıldım....


neyse yoruma gelecek olursak kitabı beğendim...
Marlie polislerede yardım ettiği psişik yeteneklerini başından geçen bir olay sonucu kaybetmiştir.
Bir cinayet sahnesinin zihninde belirmesi sonucu bu rahatlık altı yıl sonucunda sona ermiştir.
ve sorumlu bir vatandaş gibi polise olanları anlatmıştır...Tabi kendisini inandırması
biraz uzun sürmüştür...Sonuçta her ayrıntıyı katil değilse yada olay yerinde değilse bilmesi imkansızdır.Ama en nihayetinde Marlie inanıyorlar...

Dane ise bu olayı araştırmakla görevli dedektiflerden birisidir.İlk başta oda Marlie inanmasa, hatta ona kaba davranıp alay etsede ikinci cinayeti gören Marlie'nin yanında olup olaya tanık olması duruma olan inançsızlığını sarsmıştır.Gerek görev bilinci gerekse Marlie olan ilgisi yüzünden bu ikili yakınlaşmış ve biraz pürüzlüde olsa mutlu sona ulaşmaya çabalamaktadır...

Katilimizse ayrı bi alem...çok zeki..yani son ana kadar öyleydi...:)
neyse sistematik çalışan ince eleyen, sık dokuyan bi tip...
ama oda yakalanıyor..


evet son rütüşleri vermek gerekirse sevdim kitabı...
ama en güzel yanı sonuydu...Sonunda ne mi oldu...
komikimsi şeyler...
okuyun derim:)

10 puan

10 puan bile az sana....

Profil Resmi
6 puan

Oldukca iyi ve akici.polisiye en sevdigim tarzdir.
Farkl ibi konusu var .yani iyi bir roman olmuş

9 puan

Durugörü yeteneği geçmişte Marlie'nin hayatını mahvetmişti, fakat görüntüler aniden bıçak gibi kesilmiş genç kadın geçmişe sünger çekmişti, yaşadığı travmayı tam anlamıyla atlatamamışken yeniden kanlı cinayet sahnelerini görmeye başlaması,hayatını tekrardan kabusa çevirdi.

Tüm alaylara rağmen polisle yaptığı işbirliği hayatını yeniden düzene koymasını sağlayabilecekmiydi,yoksa sıradaki kurban kendisimi olacaktı, tabi tüm bunlar yaşanırken hayatının ortasına bomba gibi düşen Dedektif Dane Hollister işleri hiçte kolaylaştırmayacaktı : )

10 puan

Bu kadına bayılıyorum !!!!!! Müthiş yazıyor gerçekten... Yarattığı karakterleri sevmemek elde değil Tabii birbirinden kalın kafalı erkek karakterleri ne kadar sevsem de bazen gıcık olmuyor değilim.Mesela bu kitapta Dan in yaptığını hiç tasvip etmedim.Gerçekten Marlie yi kullanmış gibi bir şey oldu.Ama neyse ki bu rahatsız edici durum çok sürmedi ve Dan sevdiği kadını kaybetme korkusuyla yüzleşince büyük pişmanlık duydu.
Ve tabi ki finale bayıldım. Ahhhh erkekler kesinlikle bu anı yaşamalı!!! mutlu ve eğlenceli bir sonla daha Linda Howard ın bu kitabı da bitirmiş oldum
Tavsiye ederim gerçekten iyi vakit geçirirsiniz :) iyi okumalar canlar

10 puan

Tek kelimeyle harikaydı. Büyük bir heyecanla okudum

8 puan

Ba yıl dııım çok severek keyifle okudum şiddetle tavsiye edilir ☺️

9 puan

http://dilarabook.blogspot.com.tr/2018/05/hep-senin-yanndaym-linda-howard-kitap.html

Linda Howard yine beni yanıltmadı. Mükemmel bir kitap okudum.
Konusu hem paranormal, hem gerilim, hem polisiye hem de aşka dolu dolu yer veren türdendi.
Marlie, psişik yetenekleri oldukça gelişmiş bir kadındır. Uzun süre bunun üzerinden gelebilmek için çabalar, tam başardığını düşündüğünde vahşice işlenen bir cinayeti katilin gözünden görür. Görüsünü anlatmaya polis merkezine gider ve orada davaya bakan dedektiflerden biri Dane Hollister ile tanışır.
Dane başlarda kızımıza karşı oldukça şüpheliydi ki bunu gayet normal karşılıyorum. Sonrasında Marlie'nin anlattıklarının olay yeri ile örtüşmesi ve kadın hakkında tanık olduğu şeylerden sonra onun hakkında şüpheleri diner. Yerini ise onu ilk gördüğü andan itibaren hissettiği arzuları yer alır.
İkisinin arasındaki elektrik muazzamdı. Marlie'nin hissettiklerini kaldıramadığı zamanlarda Dane'in ona olan karşı şefkati gözlerimden kalpler fışkırmasına sebep olurken beyimizin bazı anlarda o kadar odun davranışları oldu ki, kitapta da bahsedilen kalın kafasına şöyle bir vurasım geldi.
Katilin gözünden anlatılan sahnelerde ise ürpermeden edemedim. Cinayet sahneleri çok detaylı ve gerçekçi bir şekilde anlatılmıştı.
Ben tekrar çiftimize döneyim şimdi. Kısa süre de yakaladıkları uyumu okumak çok güzel duygulara sebep oldu içimde. Cidden alın bu kitabı okuyun derim. Hem farklı konusu hem de Marlie ile Dane'in birbirlerine olan duyguları ve üstesinden gelmeye çalıştıkları şeyler okunmaya değer. Özellikle Marlie gerçekten güçlü bir kadın. Yaşadığı şeyleri okuduktan ve nasıl biri olduğunu gördükten sonra sizde onu sevmeden edemeyeceksiniz. Dane ise dediğim gibi bazı odunluklarına rağmen tam olmuş ya. Kurduğu cümleler, Marlie'ye olan duyguları, ki Dane'in sadece kendisi bile başlı başına aşık olabileceğiniz bir karakter ki ben kalbimden vuruldum.
Yazar karakterleri oldukça gerçekçi yazmış. Verdiği günlük detaylar, katilin beyninin nasıl işlediğini anlatışı olsun, çiftimizin arasındaki ilişki olsun gayet samimi bir üslubu vardı daha önce okuduğum kitaplarında olduğu gibi.


Baskı Bilgileri

391 sayfa


ISBN
9789944820738

Benzer Kitaplar

Şu An Okuyanlar

Şu anda kimse okumuyor.

Okumuşlar

ESİLA okuyucu keskinek Gamze gamze_lee
111 kişi

Okumak İsteyenler

NuRTeNcE laliberte Hanife Albayrak sardam Persephone
33 kişi

Takas Verenler

Takas veren bulunamadı.
Puan : hepsi | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
Değerlendirme Zamanı: en yeni | en eski