Hep Senin Yanındayım

9 puan

http://dilarabook.blogspot.com.tr/2018/05/hep-senin-yanndaym-linda-howard-kitap.html

Linda Howard yine beni yanıltmadı. Mükemmel bir kitap okudum.
Konusu hem paranormal, hem gerilim, hem polisiye hem de aşka dolu dolu yer veren türdendi.
Marlie, psişik yetenekleri oldukça gelişmiş bir kadındır. Uzun süre bunun üzerinden gelebilmek için çabalar, tam başardığını düşündüğünde vahşice işlenen bir cinayeti katilin gözünden görür. Görüsünü anlatmaya polis merkezine gider ve orada davaya bakan dedektiflerden biri Dane Hollister ile tanışır.
Dane başlarda kızımıza karşı oldukça şüpheliydi ki bunu gayet normal karşılıyorum. Sonrasında Marlie'nin anlattıklarının olay yeri ile örtüşmesi ve kadın hakkında tanık olduğu şeylerden sonra onun hakkında şüpheleri diner. Yerini ise onu ilk gördüğü andan itibaren hissettiği arzuları yer alır.
İkisinin arasındaki elektrik muazzamdı. Marlie'nin hissettiklerini kaldıramadığı zamanlarda Dane'in ona olan karşı şefkati gözlerimden kalpler fışkırmasına sebep olurken beyimizin bazı anlarda o kadar odun davranışları oldu ki, kitapta da bahsedilen kalın kafasına şöyle bir vurasım geldi.
Katilin gözünden anlatılan sahnelerde ise ürpermeden edemedim. Cinayet sahneleri çok detaylı ve gerçekçi bir şekilde anlatılmıştı.
Ben tekrar çiftimize döneyim şimdi. Kısa süre de yakaladıkları uyumu okumak çok güzel duygulara sebep oldu içimde. Cidden alın bu kitabı okuyun derim. Hem farklı konusu hem de Marlie ile Dane'in birbirlerine olan duyguları ve üstesinden gelmeye çalıştıkları şeyler okunmaya değer. Özellikle Marlie gerçekten güçlü bir kadın. Yaşadığı şeyleri okuduktan ve nasıl biri olduğunu gördükten sonra sizde onu sevmeden edemeyeceksiniz. Dane ise dediğim gibi bazı odunluklarına rağmen tam olmuş ya. Kurduğu cümleler, Marlie'ye olan duyguları, ki Dane'in sadece kendisi bile başlı başına aşık olabileceğiniz bir karakter ki ben kalbimden vuruldum.
Yazar karakterleri oldukça gerçekçi yazmış. Verdiği günlük detaylar, katilin beyninin nasıl işlediğini anlatışı olsun, çiftimizin arasındaki ilişki olsun gayet samimi bir üslubu vardı daha önce okuduğum kitaplarında olduğu gibi.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »