Çifte Vuruş (Sinners on Tour #5)

5 puan

Trey Mills Günahkarlar'ın ritim gitaristidir. Biseksüeldir. Brian ile geçmişte yaşadığı ilişkiden sonra hem buna devam etmiş hem de Brian'a aşık olmuştur. Uzun yıllar Brian'ı sevmiştir. Brian evlenmiş üstelik oğlu olmuştur. Brian'ın oğlunun manevi babası olan Trey artık Brian'ı serbest bırakmaya sadece kadınlarla birlikte olmaya karar verir.
Trey abisinin grubunun ritim gitaristi için canlı olan seçmelerinde yardıma gider. Seçmelerde bir yarışmacının Brian olduğunu sanar. Çünkü aynı çalıyordur. Brian olduğunu düşünerek bakmaya gider ama karşısında ki Reagan Elliot'dur.
Daha ilk karşılaşma da ikili arasında büyük bir çekim olur.Düzgün bir ilişki denemek isteyen Trey bunu Reagan ile yapmak ister ve ikilinin ilişkisi başlar. Önce turneye giden ikilinin normal bir ilişkisi vardır. Reagan'ın onu aldatan birlikte yaşadığı biseksüel eski sevgilisi Ethan araya girene kadar.
Ethan ile Trey arasında büyük bir çekim vardır. Aynı zamanda Ethan Reagan ve Reagan Trey arasındada. Böylece bu grup birbirlerini sevdiğine ve sonsuza kadar böyle yaşayacaklarına karar verir.

Trey'in iki sevgili durumu hoşuma gitmedi. Açıkçası sonunda Ethan'dan vazgeçer ve Reagan ile büyük aşkını yaşar sandım ama olmadı sevemedim. Seride en az sevdiğim kitap oldu. Grubun bir arada olması tek artısı diyebilirim.En sevdiğim kitap Sed ve Jessica ikilisinin oldu. Grup yine bir arada mutlular. Brian'ın oğlu oldu, Jessica Sed büyük düğün hazırlığında ve Jessica hamile. Rebekah ve Eric evli. Jace ve Aggie nişanlı gibi Trey ise iki sevgilisiyle mutlu.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »