Aşka Var Mısın ? (Eversea #1)

“Eğer geleceğimde olacağını bilseydim, tamamen farklı bir yaşam seçerdim.”
...kokusunu derin derin içime çektim. Sonra ağzımı kulağına yaklaştırdım. “Eğer farklı bir yaşam seçseydin, beni hiçbir zaman bulamazdın.”

Sorumlulukları ve kendine olan güvensizliğiyle boğuşan, güneyli bir genç kız...
Her şeyini kaybedebileceği son skandalından kaçan, Hollywood’un en gözde megastarı...
Onları sonsuza dek değiştirecek, tesadüfi bir karşılaşma, imkânsız bir birliktelik ve masalsı bir aşk hikâyesi...

“Eğer geleceğimde olacağını bilseydim, tamamen farklı bir yaşam seçerdim.”
...kokusunu derin derin içime çektim. Sonra ağzımı kulağına yaklaştırdım. “Eğer farklı bir yaşam seçseydin, beni hiçbir zaman bulamazdın.”

Sorumlulukları ve kendine olan güvensizliğiyle boğuşan, güneyli bir genç kız...
Her şeyini kaybedebileceği son skandalından kaçan, Hollywood’un en gözde megastarı...
Onları sonsuza dek değiştirecek, tesadüfi bir karşılaşma, imkânsız bir birliktelik ve masalsı bir aşk hikâyesi...


Değerlendirmeler

değerlendirme
7 puan

Facebook ve diğer sosyal bloglarda sıkça karşıma çıkan ve bolca methedilen kitaplardan biri.Tabi bende dayanamayıp aldım ve okudum.Öncelikle hayal kırıklığına uğradığımı belirtmeliyim.Kitap kötü mü hayır değil ama abartılacak bir yanda göremedim.Bundan çok daha iyi kitaplar okudum (kendi türünde).Sonu sürpriz şaşırtmalı dendi.Ben okuyunca bu mu yani dedim.Bizim yeşilçam filmlerinden farksızdı.Dediğim gibi kötü değil ama öyle süper bir kitap değildi.İkinci kitabı sırf seriyi tamamlamak için okurum.Okumak istiyorsanız beklentiniz yüksek tutmayın.

7 puan

Hafta sonu yada kısa tatillerde yanınıza alıp götürebileceğiniz, elinize aldığınız anda bitirebileceğiniz bir kitap Aşka Var Mısın..
Keri Ann anne-babasını trafik kazasında kaybetmiş ve abisi ile hayatta kalmış genç kızımız, yaşadığı küçük kasabada bir kafede çalışmaktadır. Kafeye geç saatlerden birinde gelen kaba müşterisi hayatından uzun bir süre çıkmayacağa benzemektedir..

Keri Ann'imiz karşısında tüm kızların hayran olduğu Jack Eversea'yı gördüğünde eriyip rögar kapaklarından akmaya başlamıştır bile. Jack çekiciliğinin ve Keri Ann'in üzerindeki etkisinin farkındadır ancak Keri Ann kendine güveni olmayan bir kızımız olduğu için Jack'e yaklaşması biraz zaman alacaktır.

Genel anlamda okuduğumuz çoğu kitaba benzeyen bir hikayesi var, kurgusu aman aman denecek kadar harika değil. İlk satırlarımda belirttiğim gibi hafta sonu yada kısa tatillerde okunacak kitaplar türünden. Sevdim mi? Evet :)
Bu arada unutmadan ekleyeyim. Kitabı okumaya karar verdiyseniz mutlaka ikinci kitabı da yanınıza alın :)İBenden söylemesi..

Kitapta deniz kaplumbağalarının yıllar sonra kabuklarından ilk çıktıkları yere döndüklerini belirtmiş yazar. Tesadüfen fark ettim ki; bölüm aralarında ki konu başlarında yer alan küçük deniz kaplumbağası figürü her bölüm başında farklı noktada duruyor ve dönüp dolaşıp aynı yere, başladığı yere geliyor .

"Gerçek şuydu ki tanıdığım hiçbir erkek ,kitaplardan okuyup hayalini kurduğum aşkla örtüşmüyor "

8 yıl, 9 ay
6 puan

Basit,sıradan,cerezlik dediğimiz kitaplardan...

10 puan

10 numara 5 yıldız bir kitap bence...ikincisi de geliyor...

6 puan

Bazı yerleri saçma gelsede genel olarak beğendiğim aşk romanlarından. Yazım tarzı gerçekten akıcı. Tavsiye ederim

9 puan

çok güzel akıcı bir kitaptı ama öyle bir yerde bitti ki hemen devam kitabını okumam gerek :)

10 puan

http://mehtapvekitap.blogspot.com/2014/08/okudum-bitti-103-aska-var-msn-natasha.html

8 puan

jack eversea...

9 puan

http://illekitap.blogspot.com.tr/2014/09/natasha-boyd-aska-var-msn-eversea-1.html

Baylar bayanlar... karşınızda Jack Eversea!!!

Bir adam düşünün, yakışıklı, seksi, karizmatik... hatta düşünmeyi bırakıp direk bütün kızların ayılıp bayıldığı- en azından izleyenler- Sam Heughan'ı yani nam-ı diyar Jamie'yi gözünüzün önüne getirin! Bu adam, bir gün sizin yaşadığınız kasabaya geliyor ve siz onun oynadığı karaktere, Jamie'ye aşıksınız. Onunla karşılaştınız. Ne yaparsınız? (Sam üzerinden örnek verdim çünkü aklım onda :D Başlarda Kıvanç diyeyim dedim ama cıks, adam bana itici geliyor o yüzden vazgeçtim :))

Merak mı ediyorsunuz?

Yazarın dili akıcı, sade ve okuru sıkmadan su gibi akan bir üslupla yazmış kitabı. Elinden bırakmak istemiyorsun, bitmesini ise hiç istemiyorsun!

Okurken gülümsüyorsun, kıkırdıyorsun, eğleniyorsun. Zamanın nasıl geçip gittiğini anlamıyorsun. Her an bir yerden karşına hayran olduğun bir ünlünün çıkmasını bekliyorsun. Yani düşünsenize şöyle köşeden bir adet Jamie fırlasa fena mı olurdu ;)O zaman sizi şöyle bir köşeye alalım elinize kahve verelim ve "Aşka Var mısın?" kitabının sayfalarıyla sizi baş başa bırakalım. :)

8 puan

Sanki bir kitabın ilk yarısını okumuşum, bitmiş, kitap yarım kalmış hissi vermesi dışında çok beğendim. İkinci kitabı ne zaman çıkar bilmiyorum ama ikinci kitap ve ilk kitap birleştirilmeliydi bence. Yazarın geçerli bir sebebi olduğuna eminim ama ben daha çözebilmiş değilim, üzerimdeki histen kurtulamadım -.-


Baskı Bilgileri

368 sayfa
15Ağustos2014 tarihinde, Yabancı Yayınları tarafından yayınlandı


Dil
Türkiye Türkçesi

Etiketler: yeni yetişkin

Benzer Kitaplar

Şu An Okuyanlar

Şu anda kimse okumuyor.

Okumuşlar

doğa ece aysearik1979 didemturan anelson MelikeTn
76 kişi

Okumak İsteyenler

Nusya08 ranayıldız meliska uykucu şirin ehlimana
18 kişi

Takas Verenler

Takas veren bulunamadı.
Puan : hepsi | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
Değerlendirme Zamanı: en yeni | en eski