Aşka Var Mısın ? (Eversea #1)

En Son Değerlendirmeler

10 puan

10 numara 5 yıldız bir kitap bence...ikincisi de geliyor...

7 puan

Yakışıklı bir hollywood yıldızının, özel hayatında yaşadığı sorunlardan kaçmak için, küçük bir kasabaya gelmesi ve kasabanın saf ve masum kızına aşık olmasının hikayesi :)

Jack çok tatlı ve dürüst biri, çocukluğunda inanılmaz bir dram yaşamış, Keri Ann'e bu ilişkinin sonunun nereye gideceğini, daha doğrusu gidemeyeceğini en başından hissettirdi, hatta kızdan uzak durmak için elinden geleni de yaptı, ama bir yerden sonra ateşle barut misali olanlar oldu...

Keri Ann'in hayatında kardeşi Joey den başka kimse yok, ailesini kaybetmiş, erkek arkadaş olaylarına da hiç girmemiş, zira zamanı gelince, kasabadan ayrılmayı planladığı için, arkasında kırık bir kalp bırakmak istememiş, ama gel gör ki, kırılan kalp onun ki oluyor, üstelikte hayranı olduğu bir hollywood yıldızı tarafından, ilk başlarda Jack'ten uzak durmaya çalıştı zira bir sonlarının olmayacağının farkında, ama işler hiçte planladığı gibi gitmedi..

İkili arasında,her şey tamda yolunda gidiyor derken , kitaba dahil olan şirret kadınımız Audrey her şeyi mahvediyor, kendisi Jack'in sözleşmeli sevgilisi, biraz reklam, biraz gerçek bir ilişkileri var, kadın tam bir pislik, hollywood yıldızıymış , pabucumun yıldızı :)

Pembe dizi tadında çerezlik kitaplardan biriydi, bakalım ikinci kitapta neler olacak, Jack'in pişmanlıkları karşısında, Keri Ann'in gururu tekrar bir araya gelmelerine izin verecek mi :)

Puanım 7-8 arasında gidip geldi :)

10 puan

http://mehtapvekitap.blogspot.com/2014/08/okudum-bitti-103-aska-var-msn-natasha.html

8 puan

jack eversea...

10 puan

Oncelikle Kocaman bir kufur sallama istegiyle kendimle hala cebelestigimi itiraf etmek istiyorum !!!

Dislerim gicirdiyo ve dilimi isirdim
Nasi bi yerde biter o kitap oyle ve nasil bitti. Bu nasi bir kitap sonuydu. Gelde simdi 2.kitabi bekle bekliye biliosan catlamazsan !
Bu kitabin devami dahi oldugunu bilmiodum ve kendimi basindan beri yemegin en lezetli olan son kismina gelmek icin resmen kitabi yiyip bitirmeye hazirlaniodumki bogazimda kaldi. Koca bi cigligi serbest biraktim !
Kitabin devami varmis buda yetmezmis gibi nasi kalpsiz bi yazardirki oyle bi sonda birakti bizi.
Kanim dondu

Her neyse arkadaslar cidden harika bir roman ve kesin kez alip okuyosunuz. Acikcasi bayildim son zamanlarda en guzel okudugum aşk'ti bu ...

8 puan

Sanki bir kitabın ilk yarısını okumuşum, bitmiş, kitap yarım kalmış hissi vermesi dışında çok beğendim. İkinci kitabı ne zaman çıkar bilmiyorum ama ikinci kitap ve ilk kitap birleştirilmeliydi bence. Yazarın geçerli bir sebebi olduğuna eminim ama ben daha çözebilmiş değilim, üzerimdeki histen kurtulamadım -.-

9 puan

http://illekitap.blogspot.com.tr/2014/09/natasha-boyd-aska-var-msn-eversea-1.html

Baylar bayanlar... karşınızda Jack Eversea!!!

Bir adam düşünün, yakışıklı, seksi, karizmatik... hatta düşünmeyi bırakıp direk bütün kızların ayılıp bayıldığı- en azından izleyenler- Sam Heughan'ı yani nam-ı diyar Jamie'yi gözünüzün önüne getirin! Bu adam, bir gün sizin yaşadığınız kasabaya geliyor ve siz onun oynadığı karaktere, Jamie'ye aşıksınız. Onunla karşılaştınız. Ne yaparsınız? (Sam üzerinden örnek verdim çünkü aklım onda :D Başlarda Kıvanç diyeyim dedim ama cıks, adam bana itici geliyor o yüzden vazgeçtim :))

Merak mı ediyorsunuz?

Yazarın dili akıcı, sade ve okuru sıkmadan su gibi akan bir üslupla yazmış kitabı. Elinden bırakmak istemiyorsun, bitmesini ise hiç istemiyorsun!

Okurken gülümsüyorsun, kıkırdıyorsun, eğleniyorsun. Zamanın nasıl geçip gittiğini anlamıyorsun. Her an bir yerden karşına hayran olduğun bir ünlünün çıkmasını bekliyorsun. Yani düşünsenize şöyle köşeden bir adet Jamie fırlasa fena mı olurdu ;)O zaman sizi şöyle bir köşeye alalım elinize kahve verelim ve "Aşka Var mısın?" kitabının sayfalarıyla sizi baş başa bırakalım. :)

10 puan

“Aşk Hayattaki En Büyük Risktir.”

Jack Eversea ünlü ,yakışıklı ,ateşli , seksi , DÖVMELİ ve medyanın ilgisinin yoğun olduğu bir oyuncu. Jack oyuncu sevgilisi tarafından aldatıldığını öğrendiğinden dolayı bir süre Hollywood'dan uzaklaşmak ister ve en yakın arkadaşı ona Butler Cove'a gitmesini önerir. Jack de hemen motoruna (evet kızlar Motor dedim ) atlar ve şirin mi şirin bu güzel kasabaya gelir. Kasabaya geldiği gibi Keri Ann ile rastlaşır ve Keri hemen onun ünlü oyuncu Jack olduğunu anlar. Sonrası Jack'in durumuna çok üzülür ve kendi aralarında anlaşma yaparlar. Keri Jack'in kasabada olduğunu kimseye söylemeyecektir. Daha sonra Jack Keri'ye bazı konularda yardım eder tabi Keri Ann de ona. Keri Ann ailevi sorunlarından dolayı (kötü anne iyi kız vs gibi değil ) kendini dışarıya kapatmıştır. Yıllardır aşk vb gibi duygularla mücadele eden Kerii Ann Jack'i görür görmez büyük bir sınava maruz kalır. Yani şimdi kim Jack'e karşı koyabilir ki. Keri ne kadar çabalasa da artık kalbini kaçak oyuncumuza kaptırır. Tabi bu karşılıklıdır. Çünkü Jack daha önce Keri gibi dobra , dürüst , sempatik , hazırcevap , akıllı , yetenekli , güçlü, güzel bir kızla karşılaşmamıştır.

Zaten yazar bize ilk karşılaşmalarından beri birbirlerinden etkilendiklerini sezmemize yardımcı oluyo. Açıkcası bu kısa sürede bu tarz duyguların gelişmesi beni rahatsız ederdi. Daha doğrusu inanmakta zorluk çekerdim. Kim iki günde aşık olur ki? Ama yazarımız bu konuyu öyle inandırıcı anlatmış ki. Keri 'nin kendi ile mücadelesi ve sürekli "bu kadar kısa sürede olamaz " gibi söylenmesi durumu inandırıcı kılmıştı. Ben yazarın kalemini çok beğendim. Zaten hikaye konu klasik olsa da beni aşırı içine çekti. Daha fazla uzatmak istemiyorum . Kısacası bende Jack Eversea tufanına kapılıp ona aşık olanlardanım artık :D . İlk kitabın sonu yüzünden ikinci kitaba başladım. Fazla bekletmeden onun da yorumunu yazmayı planlıyorum :D .

Profil Resmi
9 puan

http://kitapfareleri.blogspot.com.tr/2014/11/aska-var-misin.html

6 puan

Basit,sıradan,cerezlik dediğimiz kitaplardan...

7 puan

Facebook ve diğer sosyal bloglarda sıkça karşıma çıkan ve bolca methedilen kitaplardan biri.Tabi bende dayanamayıp aldım ve okudum.Öncelikle hayal kırıklığına uğradığımı belirtmeliyim.Kitap kötü mü hayır değil ama abartılacak bir yanda göremedim.Bundan çok daha iyi kitaplar okudum (kendi türünde).Sonu sürpriz şaşırtmalı dendi.Ben okuyunca bu mu yani dedim.Bizim yeşilçam filmlerinden farksızdı.Dediğim gibi kötü değil ama öyle süper bir kitap değildi.İkinci kitabı sırf seriyi tamamlamak için okurum.Okumak istiyorsanız beklentiniz yüksek tutmayın.

9 puan

çok güzel akıcı bir kitaptı ama öyle bir yerde bitti ki hemen devam kitabını okumam gerek :)

6 puan

Bazı yerleri saçma gelsede genel olarak beğendiğim aşk romanlarından. Yazım tarzı gerçekten akıcı. Tavsiye ederim

7 puan

Hafta sonu yada kısa tatillerde yanınıza alıp götürebileceğiniz, elinize aldığınız anda bitirebileceğiniz bir kitap Aşka Var Mısın..
Keri Ann anne-babasını trafik kazasında kaybetmiş ve abisi ile hayatta kalmış genç kızımız, yaşadığı küçük kasabada bir kafede çalışmaktadır. Kafeye geç saatlerden birinde gelen kaba müşterisi hayatından uzun bir süre çıkmayacağa benzemektedir..

Keri Ann'imiz karşısında tüm kızların hayran olduğu Jack Eversea'yı gördüğünde eriyip rögar kapaklarından akmaya başlamıştır bile. Jack çekiciliğinin ve Keri Ann'in üzerindeki etkisinin farkındadır ancak Keri Ann kendine güveni olmayan bir kızımız olduğu için Jack'e yaklaşması biraz zaman alacaktır.

Genel anlamda okuduğumuz çoğu kitaba benzeyen bir hikayesi var, kurgusu aman aman denecek kadar harika değil. İlk satırlarımda belirttiğim gibi hafta sonu yada kısa tatillerde okunacak kitaplar türünden. Sevdim mi? Evet :)
Bu arada unutmadan ekleyeyim. Kitabı okumaya karar verdiyseniz mutlaka ikinci kitabı da yanınıza alın :)İBenden söylemesi..

Kitapta deniz kaplumbağalarının yıllar sonra kabuklarından ilk çıktıkları yere döndüklerini belirtmiş yazar. Tesadüfen fark ettim ki; bölüm aralarında ki konu başlarında yer alan küçük deniz kaplumbağası figürü her bölüm başında farklı noktada duruyor ve dönüp dolaşıp aynı yere, başladığı yere geliyor .

"Gerçek şuydu ki tanıdığım hiçbir erkek ,kitaplardan okuyup hayalini kurduğum aşkla örtüşmüyor "

8 yıl, 9 ay
6 puan

Klasik romantik konulu hızlı okunabilen imkansız aşk üzerine olay akışı ile benim için gayet sıradan bir kitap oldu. Eversea serisinin ilk kitabı olan ve devamı da olan seriyi okuyacağımı pek sanmıyorum. Çünkü devam etmemi tetikleyecek ne merak, ne heyecan ne de heves olusturmadı bende. Yine de ünlü bir aktör ile sıradan kasaba kızının aşkını okumak isteyenlere tavsiye ederim.

2 puan

Okumayin

geri ileri