neslines

Profil Resmi
0 takip ettiği ve 0 takip edeni var. 2 değerlendirme yapmış.

Son Aktiviteler

Profil Resmi
neslines okumuş bitirmiş.
1Q84

Japonya'da ilk günden birinci baskısı tükenen Haruki Murakami başyapıtı sonunda Türkiye'de...

''Yürekten sevdiğin bir insan varsa, bir kişi olsun yeter, hayatın kurtulmuş demektir...''

Sarsıcı bir yolculuğa hazır mısınız?

Öyleyse kemerlerinizi bağlayın. Erkekleri, titizlikle geliştirdiği bir yöntemle öteki dünyaya gönderen genç bir kadınla tanışacaksınız. Ve amansız bir takiple onun peşine düşen fanatik bir cemaatin müritleriyle...

Romantik misiniz?

Evet, bu kitapta aşk da var... İki dünya bir araya gelmeden mümkün olmayan bir aşk.

Yaşadığınız dünya gerçek mi, hiç düşündünüz mü?

Düşündüyseniz, paralel bir evrene geçmek sizi heyecanlandıracaktır o zaman.

Hayatı algılayışınızı değiştirecek bir kitabın kapağını açmak üzeresiniz şu an.

Yaşayan en büyük yazarlardan biri olarak kabul edilen Haruki Murakami başyapıtı, tüm dünyada milyonlarca satan kitabı 1Q84'le bir imkânsızı başarıyor.

Nefesinizi kesecek bir macera romanını, gerçek nedir, insan neye inanmalı, aşk dünyayı kurtarabilir mi soruları ekseninde bir yürek atlasına dönüştürüyor.

Japonya'da ilk günden birinci baskısı tükenen Haruki Murakami başyapıtı sonunda Türkiye'de...

''Yürekten sevdiğin bir insan varsa, bir kişi olsun yeter, hayatın kurtulmuş demektir...''

Sarsıcı bir yolculuğa hazır m... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 6 yıl, 3 ay
Profil Resmi
neslines okumuş bitirmiş.
Tanrı ile Sohbet 2

Bu kitap bir umudun kitabı. Sen, ben, o... birlikte dünyayı (kendi dünyamızı ve gezegenimizi) değiştirebilme gücüne sahip olduğumuzu bilmek ne harikulade, ne heyecan verici bir duygu. Hepimizin içindeki Tanrı, Öz, Sevgi bize yaşamımızın ta başından beri hep aynı mesajı veriyor: BİRsiniz. Egomuz ise bunun tam zıddını bağıra bağıra söylüyor: AYRIsınız. Egomuzun sesini dinleyerek geldiğimiz durum ortada. Bir de Özümüzün minik, ahenkli sesine kulak vermeyi denesek. O zaman her birimiz bir Tanrı ile Sohbet kitabı yazabiliriz.

Bu kitap bir umudun kitabı. Sen, ben, o... birlikte dünyayı (kendi dünyamızı ve gezegenimizi) değiştirebilme gücüne sahip olduğumuzu bilmek ne harikulade, ne heyecan verici bir duygu. Hepimizin içindeki Tanrı, Öz, Sevgi bize yaşamımızın ta başından b... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 7 yıl, 5 ay
Profil Resmi
neslines okumuş bitirmiş.
Düşüncenin İyileştirici Gücü

Louise Hay sizi düşündüğünüz ve inandığınız şeylerin gücünü keşfedeceğiniz ve tek bir düşünceyle yaşam tarzınızı değiştirebileceğiniz harika bir yolculuğa çıkarıyor. Bu kitap ruhunuzu canlandırmayı, vücudunuzdaki enerji merkezlerini harekete geçirmeyi ve zihinsel arınma için gerekli olan ışığı yakmayı hedefliyor.

Yazar sizlerle sırlarını, deneyimlerini ve eşsiz bilgeliğini paylaşıyor. Düşünce dinamiklerinizin neler olduğunu öğrendikten sonra hayatınızdaki tüm olumsuzları ortadan kaldıracak ve net bir eylem planıyla harekete geçmek isteyeceksiniz.

Louise L. Hay, kişisel gelişim ve içsel şifa için kendi yaratıcı güçlerini kullanmaları adına milyonlarca insana yardım etmiştir.

'Louise Hay, yazdıklarıyla bütün iyileşmenin başladığı yer olan ruhunuza sesleniyor. Bu kitaba bayıldım… Louise Hay'e de.'
Dr. Wayne W. Dyer

Louise Hay sizi düşündüğünüz ve inandığınız şeylerin gücünü keşfedeceğiniz ve tek bir düşünceyle yaşam tarzınızı değiştirebileceğiniz harika bir yolculuğa çıkarıyor. Bu kitap ruhunuzu canlandırmayı, vücudunuzdaki enerji merkezlerini harekete geçirmey... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 7 yıl, 5 ay
Profil Resmi
neslines okumuş bitirmiş.
Bir Yumak Mutluluk (Blossom Street Serisi 2)

“Macomber, gerçek kaderlerinin peşinden koşmak
için eski hayatlarından vazgeçen insanların
hikâyesini çok samimi bir dille anlatıyor.”
Booklist
“Hayatları birbiriyle kesişen dört kadın aracılığıyla
insan ilişkilerine içten bir bakış.”
Midwest Book Review
“Macomber müthiş bir öykücü… Çizdiği karakterler
son derece derin ve gerçekçi.”
Publishers Weekly
“Debbie Macomber yüreğiyle yazıyor.”
Library Journal

Kitapları bütün dünyada 140 milyondan fazla satan
ve birçok dile çevrilen DEBBIE MACOMBER,
yürek ısıtan romanı
Küçük Mucizeler Dükkânı’ndan
sonra yepyeni bir sayfa açıyor.
* * *
Geçmişte yaşadıklarım bana şunu öğretti:
Hepimiz bu dünyaya, hayatımızı en iyi şekilde
yaşamak için geliyoruz ve inanın bana, hayat saklanarak,
umutsuzluklarla, pişmanlıklarla harcanamayacak
kadar kısa. Dertler ve sıkıntılarla
boğuşurken her gün, bir öncekinin aynısı gibi
görünmeye başlıyor. Oysaki her yeni gün kendi
mucizelerini de beraberinde getiriyor. Hem de en
beklenmedik anlarda...
* * *
Doğduğumuz andan itibaren hepimize birer yumak
iplik veriliyor; bundan mutluluğun desenlerini
örmek ise bizim elimizde…
* * *
BU KİTAPLA KEYİFLİ BİR MOLA VERİP,
HAYATIN KARMAŞASINDAN
UZAKLAŞACAKSINIZ...

“Macomber, gerçek kaderlerinin peşinden koşmak
için eski hayatlarından vazgeçen insanların
hikâyesini çok samimi bir dille anlatıyor.”
Booklist
“Hayatları birbiriyle kesişen dört kadın aracılığıyla
insan ilişkilerine içten bir bakış.”
Mid... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 7 yıl, 5 ay
Profil Resmi
neslines okumuş.
Aldatma

Evli eşlerin birbirlerini aldatmasının arkasında; Jungın deyimiyle karanlık odada neler var, eşler neden aldatır?Peki aldatma nedir? Yeni bir dokunuşla günlük sıradan ilişkilerin boğuntusundan kaçış mı? Bireyin kendini arayış sürecinde yaşanmazsa olmaz bir uğrak mı? Haz, şiddet ve ihanetin tadıyla bezenmiş bir yasak meyve mi? Egonun bitip tükenmeyen isteklerinin bir sonucu mu? Aldatan neden haz duyar? Aldatılan neden acı çeker?Aldatma, aldanma mı yoksa?Times Literary Supplement tarafından yüzyılın en iyi yüz romanından biri seçilen Portnoyun Feryadının yazarı ve tutkuların parlak gözlemcisi olan Philip Roth, bu kitabında işte yukarıda sıralanan türden soruların peşine bütün dobralığıyla düşüyor. Aldatmanın sıcak olduğu kadar tedirgin dünyasını diyaloglardan oluşan sürükleyici bir üslupla aydınlatıyor. Romanın kahramanları olan kadın ve erkeğin sığınaklarında sürdürdükleri sakınımsız konuşmalar kitaba cüretkâr bir özellik kazandırırken, cesur okuru da söyleşiye davet ediyor.Erkek Londrada yaşayan, orta yaşlı Amerikalı bir yazar. Kadın ise öfkeli, zeki, iyi bir öğrenim görmüş, etkileyici bir üslupla konuşuyor ve otuzlarında; yarı boyun eğerek ve aşağılanarak yaşadığı çekilmez evliliğini kabullenme çabası içinde. Erkek ve kadın sevişmeden önce ve sonra sürekli birbirleriyle konuşurlar; birbirlerini, kendi iç dünyalarını anlamaya çalıştıkları bir ayna gibi kullanırlar... Konuşmanın boyutu öfkeli bir zihin karmaşasından; neşeli, kadere aldırış etmeyen geniş bir yelpazeye yayılır...Tek kelimeyle çarpıcı; kendi yasakseverlikleriyle yüzleşmek isteyenler için...Şeytani zekâyla yazılmış bir roman...hayranlık verici bir ustalık...Philip Roth, Amerikan romancıları arasında en sıradan konuşmaları büyük bir inandırıcılıkla kaleme alan kişi...William Pritchard, Hudson ReviewBu hızlı, zarif, rahatsız edici roman, çağdaş romancılığın en aşırı ucunda yer alıyor.The New York Times Book Review

Evli eşlerin birbirlerini aldatmasının arkasında; Jungın deyimiyle karanlık odada neler var, eşler neden aldatır?Peki aldatma nedir? Yeni bir dokunuşla günlük sıradan ilişkilerin boğuntusundan kaçış mı? Bireyin kendini arayış sürecinde yaşanmazsa olm... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 7 yıl
Profil Resmi
neslines okumuş.
Beyaz Zambaklar Ülkesinde

Beyaz Zambaklar Ülkesinde, Mustafa Kemal Atatürk zamanında Türkçeye ilk kez çevrildi. Atatürk, kitabı okuduğunda bu destansı başarıya tek kelimeyle hayran olmuştu. Derhal kitabın ülkedeki okulların, özellikle askeri okulların müfredatına dahil edilmesini emretti. Türk askerleri ülkelerindeki yaşamı yenilemek için mutlaka bu kitabı okumalıydılar. O vakitler, kitap o kadar çok ilgi gördü ki, Kuran-ı Kerimden sonra en çok okunan kitap haline geldi. Bu kitap tüm yoksulluğa, imkansızlıklara ve elverişsiz doğa koşullarına rağmen, bir avuç aydının önderliğinde; askerlerden din adamlarına, profesörlerden öğretmenlere, doktorlardan işadamlarına kadar, her meslekten insanın omuz omuza bir dayanışma sergileyerek, Finlandiyayı, ülkelerini geri kalmışlıktan kurtarmak için nasıl büyük bir mücadele verdiklerini, tüm insanlığa örnek olacak biçimde gözler önüne sermektedir.

******

Bu kitap,karlar altında ölüm uykusuna yatmış bir ülkenin uyanış destanıdır. Bir avuç idealist, çalışkan ve mütavazi aydının sırtladığı bu destan, sadece yaşandığı ülkenin sınırları içinde,yaşandığı zamanda ve tek bir milletin hafızasında kalmayacak kadar ufuk açıcı ve ilham verici bir mücadelenin öyküsüdür. Bu kitabın, on yıllardır dünyanın hemen hemen tüm dillerine çevrilmiş olmasına ve milletlere; cahillikle, geri kalmışlıkla, ümitsizlikle mücadele etme heyecanını aşılamasına şaşmamak gerekir! Kişisel gelişim kitaplarının, çoğu içi boş öğüt ve tavsiyelerini bir kenara bırakın! Ve Grigory Petrovun Beyaz Zambaklar Ülkesinde kitabına baş ucunuzda yer açın!

************

Bazı devletler, halk olarak korkunç krizler geçirir ya da tümüyle perişan bir hale düşerler. Bazı uluslar ise hayatlarına iyi bir düzen kazandırırlar. Bu misallerin her ikisi de sadece devlet adamları, bakanlar, milletvekilleri için önem taşımaz; ulusun her bir üyesini de ilgilendiren meselelerdir. İster beyin gücüyle, ister kas gücüyle çalışsın; bütün erkekler, kadınlar, yaşlılar, gençler, kentliler, köylüler, hep bu sorunları düşünmelidir.

************

Tüm imkansızlıklara ve elverişsiz doğa koşullarına rağmen, bir avuç aydının önderliğinde; askerlerden din adamlarına, profesörlerden öğretmenlere, doktorlardan işadamlarına kadar, her meslekten insanın halkla omuz omuza bir dayanışma sergileyerek, ülkelerini geri kalmışlıktan kurtarmak için nasıl büyük bir uygarlık mücadelesi verdiklerini, tüm insanlığa örnek olacak bir şekilde gözler önüne sürmektedir.

************

Köylüler daha iyi, daha sıcak elbiseler giymeye başladı. İmalathanelerde binlerce elbise, palto, kundura ve iç çamaşırı üretimine başlandı. Her şey için en sağlam ve en güzel malzemeler seçildi. Bu elbiseleri giyen köylüler, bir bayram manzarası gösterir oldu. Yüzlerce yamadan meydana gelmiş paçavra elbiseler ortadan kalktı. Öksürükler, nezleler, bronşitler ve soğuk algınlıkları kesildi. Verem kurbanları yarı yarıya azaldı, çocuk ölümleri durdu. Trahomun kökü kazındı. Birçok yhalk, böyle bir hastalığın varlığını bile unuttu. Artık herkes daha sağlıklı ve sağlamdı...Beyaz Zambaklar Ülkesinde, bir modernleşme projesinin başarıya ulaşma öyküsüdür. Bu kitap, ülkesini ilerletme arzusunu taşıyan milletlere bu uğurda nasıl çalışılacağını ve neler yapılması gerektiğini gösterir.

******

Beyaz Zambaklar Ülkesinde, Mustafa Kemal Atatürk zamanında Türkçeye ilk kez çevrildi. Atatürk, kitabı okuduğunda bu destansı başarıya tek kelimeyle hayran olmuştu. Derhal kitabın ülkedeki okulların, özellikle askeri okulların müfredatına dahil edilme... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 7 yıl
Daha Fazla Göster

neslines şu an ne okuyor?

Freud ve Sahte Anı Sendromu

%0

Neden Satın Alırız?

%0

Mutluluğun Sakıncaları

%0

Kırk7

%0

Etik Sürtük

%0

Kafası Kıyak

%0

Tanrılar Okulu

%0

Bye Bye Türkçe

%0

Otostopçunun Galaksi Rehberi (#1-5)

%0

Fedailerin Kalesi Alamut

%0

Bin Dokuz Yüz Seksen Dört (1984)

%0

Favori Yazarları (0 yazar)

Favori yazarı yok.