Sensiz Olmaz (Chicago Stars, #3)

En Son Değerlendirmeler

10 puan

Yazarın en sevdiğim kitabı oldu.

10 puan

SEP,SEP bu nasıl bir kalem gücüdür..Eskiden söylüyordum yine de aynı fikirdeyim...İyi bir çeviri ile Susan Elizabeth Philips ne yazarsa yazsın okurum..Yazdığı hikayeyi kurgularken yazar oya gibi işliyor o kesin..O ne mizah gücü ne romantizm hele o diyaloglar..Sanki seri ilerledikçe daha da iyi yazıyor yazarımız..Kesinlikle bu hikayenin benim böylesine etkileyebileceğini düşünmemiştim..Hikayenin sonundaki aile birliğini yansıtan sahnede çok duygulandım..
Bu yazarı kesinlikle okumalısınız bence..Ve Pegasus Yayınları lütfen bu serinin arasını fazla açmayın..Fazla ara vermeyin seri okumak bize işkence değil zevk vermeli..

Çeviri bence muhteşemdi kitap akıyordu sayfaları nasıl çevirdiğimi anlamadım bile..Bir önceki kitapda yan karakterlerin hikayesi de vardı bu hikayede bu da ayrı bir tat kattı romana..Romandaki yan karakterler erkek kahramanımız Cal Bonner'in annesi ve babası idi..

Çocuk yaşta birbirleri ile evlenen bu çiftin hikayesi de çok çarpıcı idi.Cal'ın annesinin kocasına destek olmak için okulun önünde kurabiye satması çok etkileyici idi..Yıllar geçtikçe sorunları içine gömen bu güçlü kadın kocasına karşı içine kapanmıştı ve yıllar geçtikçe biriken damlalar gibi o da dayanamadığı bir noktaya gelerek kocasını terk edip annesinin yanına taşınıyordu..Ne yapacağını bilemeyen Jim karısını geri istiyordu..

Ve Kadın kahramanımız bir fizik profesörü ikili ilişkilerde güzel olsa da pek başarılı değil.Daha önce beş senelik bir ilişki yaşamış ama bu ilişki bittiğinde de çok üzülmemiş bir kadın..Ama her nedense yaşlandığını düşünüyordu..Çocuk sahibi olmak istiyordu ama bir erkek yani koca istemiyordu hayatında.Ama sperm bankasından da ihtiyacını karşılamak istemiyordu.Çünkü oraya örnek verenlerin çoğu üniversite öğrencisi gençlerdi onun da IQ'su çok yüksekti..Çocupunun ucube olmasından korkuyordu..Aptal bir erkek bulmalıydı..Tam da bunları düşünürken kapı komşusu imdadına yetişti.. Jodie Pulanski onun tek merakı vardı Stars takımındaki futbolcuları tavlamak istediği Kevin Tucker'dı onu istiyordu..Böylece doğum günü gelen Cal Bonner'e hediye vermek isteyen arkadaşları onun sevgilisinden ayrıldıktan sonra uzun zamandır hiç bir kadın ile ilişkiye girmediğini biliyorlardı..O yüzden ona Klas ama basit olmayan bir kadın bulmak istiyorlardı..Jodie'nin aklına birden Jane gelir ve anlaşma yapar Kevin Tucker karşılığında O da Cal'a Jane'i ayarlayacaktır..

Jane'i bu konuda ikna eder ve planlar yapılır..

Ve Fizik Profesörü Jane Darlington Profesyonel futbolcu Cal Bonner'e pembe kurdela ile hediye edilir...Veee sahne başlarrrr..Olaylar çığrından çıkar...Jane'in oyunları ile yaşanan ilişki sayesinde Jane hamile kalmayı başarır ama Cal'ı rahatsız eden bir şeyler vardır..Her nedense bu sarışın kadın aklından çıkmıyor ve olayın gelişmesinden onu huylandıran bir şeyler olmuştur..Ve aptal yerine de konmak hiç hoşuna gitmemiştir..Bu hediyeyi ayarlayan Jodie'yi sıkıştırrarak her şeyi öğrenir ve çok sinirlenir...
Bundan sonra Jane ve Cal arasında aylar sürecek bir savaş başlar..İkisininde vaz geçmek gibi bir niyeti yoktur..Cal bir yandan kendi sorunu ile ilgilenirken bir yandan da takım içinde Kevin Tucker ile arasındaki savaşa , anne ve babası arasındaki problemlerle de ilgilenmek zorundadır..
Ne diyebilirim bence SEP (Susan Elizabeth Philips) tam bir kurgu sihirbazı..Romantik komedi film ve romanlarından hoşlanıyorsanız..Bu yazar tam size göre bence..SEP'i okumanadan romantik kitap okumayı seviyorum demeyin..Beğenmezsenizde sıkılmayacaksınız..Tavsiyemdir..




10 puan

tek kelime ile yorumlayacağım MUHTEŞEM.... 10 PUAN veriyorum ama yıldız ve aferin de ekliyorum.... yazarın her kitabı ayrı bir güzel... ayrı bir muhteşem :) bayıldımmmm ;)

Profil Resmi
8 puan

Başları çok eğlenceliydi kitabın, devamında monotonlaştı biraz. Ama çok akıcıydı hikaye, hiç sıkmadı.

8 puan

Aşkta ilk çeyrek kadar güzel bir kitaptı. Gerçi yazarın kendini tekrarlamaya başladığını düşünüyorum ama kitaplarını almaya devam edeceğim.

Profil Resmi
8 puan

sürekli aynı konuları okumaktan sıkıldığım bir zamanda ortaya çıkan hoş kitap.

10 puan

Bayıldım ! :)

9 puan

Susan Elizabeth Philips... Bu kadını kesinlikle okuyun, kalemi, kurgusu, tarzı... müthiş! Hani Judith McNaught'a yüreğin kraliçesi diyorlar ya bence o tahta aday gösterilebilecek bir yazar Susan.

Profil Resmi
7 puan

Hiç yormadan su gibi okudum. Müthişti doğrusu:)

İki dahiden doğacak çocuğun korkusu ve finalde geleceğe dair cümlelere kahkahayla güldüm:)

Müthişti, ben de yarasanın kulübesinde o dağların havasını koklayarak kendimi bulmak isterdim.

Tabi Kevin ile flört de edebilirdim:)

10 puan

Phillips nasıl böyle güzel yazıyor? Kitapları neden bu kadar geç çıkıyor?

Dünden beri bitmesin diye ara vererek okuyorum ama makus talihimi engelleyemedim. Yine, yine çok güzeldi.

Kitabın konusu çıkıp okuduğumda güzel olacağını biliyor ve okumalıyım diye sabırsızlanıyordum. Dahi Jane Darlington ile ondan aşağı kalmayan Cal Bonner'ın komik, sıcak ve seksi hikayesi son satırına kadar kendine bağladı.

Bir önceki kitapta olduğu gibi yine 2 hikayeye yer vermiş yazar. Bir yandan Jane ile Cal'in yollarının garip bir şekilde kesişmesini okurken diğer yandan Cal'in anne babasının yolundan sapan ilişkisini tekrar düzeltmesine tanık olduk.

Karakterler arasındaki diyalogları ve çekişmeleri okumak çok zevkliydi. Bu seride kadın ve erkek karakterler tam sevdiğim tarzda olduğundan, bittiğinde hem mutlu oluyorum hem üzülüyorum. Bir bu kadar daha okuyabilirdim diye.

Yorumumu kısa bir alıntıyla bitiriyorum. Buna benzer o kadar çok diyalog vardı ki sanırım serideki en çok güldüğüm kitap bu oldu. En kısa zamanda okuma listenize almalısınız :D


Çenesine tıraş kremini sürerken Jane'in Snoopy'li kiraz kırmızısı geceliğini gördü.
"Profesör, ne zaman merhamet edip bana bu seksi geceliklerle işkence etmekten vazgeçeceksin?"
"Yarın akşam Winnie-the-Pooh giyeceğim."
"Harikasın."

10 puan

Çok keyifli :)

Profil Resmi
10 puan

ne diyeyim tek kelime..BAYILDIM::))

10 yıl, 10 ay
7 puan

eğlenceliydi:)

10 puan

Sensiz olmaz okumadan olmaz :)

10 puan

Susan Elizabeth Philips günümüz aşk romanlarının en sevdiğim kalemlerinden biri. Bu kitabıyla da tahtında yerini koruyor. Romantik, eğlenceli bir kalem. Birbirinden zıt karakterleri bir araya getirip , mizahı ve duygulu anlatımıyla harika bir eser çıkarmış. Dört dörtlük ve kesinlikle kusursuz bir kitaptı.

9 puan

SEP = SENSİZ OLMAZ

bence SEP'i yansıtan en güzel kitap bu :)

10 yıl, 3 ay
10 puan

Ben okadsr uzun zamandir bu kitabi istiyordumki kac ay gecdi ben.bile unuttum artik amaa hediye geldigi icin ayrica mutlu oldum ve hemennn derhal okudum ve bitti :(
Bukadar cok isteyipde hayal kirikligina ugramam demistim ve ugramadimda cidden harika bir Romantik komediydi. Hem Komik hem.romantik hem seksi ee daha ne olsun ....
Hikaye okadar guzeldiki kendimi kaptirdim ve birden bitti
Ge4cekten tarimlik kitaplar vardya hani tari damaginizda kalsin ister, arada da tadini tekrar hatirlamak ! Hah tamam isde bu o kitaplardan ..
Simdiden keyifli okumalar ...

7 puan

Serinin okudugum diger 3 kitabina gore en cok begendigim bu oldu. Ozellikle de diploma sahnesi muhtesemdi. Ultra zeki bir kadin ve adamin itisip kakismalarini okumak depresif moddan cikmak icin birebir gercekten de. Ayrica cizdigi doga portresi, mekan tasvirleri insana oradaymis hissi yaratmasi acisindan cok basarili. Yan karakterlerin de yoldan gecen adam durumunda olmayip bir hikayelerinin olmasi da ayri guzel.

10 puan

Yazarın harika bir kitabı daha.

Cal Stars'ın oyun kurucusu otuz altı yaşındadır ama yaşlandığını düşünmez. Bu konuda biraz takıntılıdır. Otuz altıncı yaş günü hediyesi olarak takım arkadaşları ona bir kadın vermek ister. Çünkü Cal müşkülperest, huysuz,geçinilmesi zor bir adamdır. Bombacı olarak ün salmış biridir. Amerikan Futbol Konferansı'nda en üst sırada yer alan bir oyun kurucu ve efsanedir. Yirmi iki yaşından büyük kızlarla çıkmaz. Takım arkadaşlarını bıktırdığından ona bir kadın bulunca kendilerini rahat bırakacaklarını düşünürler. En son ki sevgilisinden ayrıldığından beri kimse ile olmamıştır. Sevgilisi yirmi bir yaşında yüzük beklemekten sıkılarak başka birine kaçmıştır.O günden sonra Cal sadece futbol maçlarını kazanmaya odaklanmıştır.Her hafta yeni bir kızla çıkıp,takım arkadaşlarına zor anlar yaşatıyordur. Bulacakları kadının basit bir kadın olmaması gerekir ve bu konuda Stars oyuncularına düşkün Jodie'den yardım alırlar. Jodie'de tabi ki birini bulur komşusu Jane Darlington.

Jane bir fizik profesörü olan bir dahidir. On dört yaşında üniversiteye başlayacak kadar zekidir. Çok zeki olabilir ama ilişki konusunda başarısızdır. Tek bir ilişkisi olmuş onda da terk edilmiştir. Onu üzen aslında terk edilmek değildir.Yaşı ilerler ve çocuk sahibi olmak ister. IQ'su yüksek olduğundan küçükken bunun sıkıntısını çok çekmiştir ve kendi çocuğununda aynı sıkıntıları yaşamasını istemez. Aptal bir baba bulursa durumu eşitleyeceğini düşünür. Cal'ın röportajını görünce ne kadarda aptal tamda çocuğumun babası olabilecek biri diye düşünür. Bunu söylediği anda komşusu yardımına koşar ve bir anda kendini pembe kurdaleyle Cal'ın doğum günü hediyesi olarak bulur ve olaylar başlar.

İlişkileri güzel başladı güzel bitti. Bayıldım onlara. Okurken çok eğlendim nasıl bitti anlaşılmıyor. Ah birde Cal'ın anne ve babasının hikayesi vardı bazı yerlerde beni hüzünlendirdi ama iki çiftte harikaydı. Yazarın kadın karakterleri hemen affetmeyen türden buda harika akılsız erkekler için gerekli. Yazara bayılıyorum tavsiye edilir.

10 puan

Susan Elizabeth Phıllıps // Sensiz Olmaz

Günümüz hikayelerinden sağolsun yayınevleri,okumayı sevdiğimiz yazarları tek tek sandığa koyunca elimizde bir tek Susan Elizabeth Phıllıps kaldı... İyiki de kalmış yoksa ben kendisiyle hiç tanışamaz ve okuyamazdım... Öyle ki şuana kadar üç kitabınıda birer günde bitirdim...

Yazarın kalemi şu hep dediğimiz sıkmayan,aytıntıya girip de bizi kasmayan cinsten.. Çok tavsiye edeceğim günümüz yazarı vardır ve kesinlikle "Susan Elizabeth Phıllıps" sıralamanın ilklerinden diyebilirim...

Chicago starsın oyun kurucusunu televizyonda ilk gördüğünde,aradığı aptal baba adayının en uygunu olduğuna karar veren Fizik Profesör'ü Jane, sıkı bir planla karşısına çıkar.
Bir daha karşılaşmayı ummadığı Cal Bonner,namı değer Bombacı Jane'nin planını öğrendiğinde intikam duygusuyla dolup taşar ve Jane'i gözlerden uzak doğup büyüdüğü kasabaya götürür...
Olayların ve duyguların ardı arkası kesilmeden ve nasıl bittğini anlamadan sonuna geliyorsunuz kitabın...
Ben on saat gibi kısa bir sürede,hani soluksuz okudum denir ya? aynı o durumda okudum ve bitirdim :)))
Ayrıca yazarın en sevdiğim yanı, Kitabın içinde farklı aşlara da yer veriyor olması :) Kim olduğunu okurken öğrenin ;)

Yedi kitaptan oluşan serinin üçüncüsünü de çok şükür okuyarak,aynı hızda diğer kitapları okuma temennisi ile herkese Şiddetle TAVSİYE ederim...

serpil...

8 puan

Güzel bir hikaye ama serideki ilk iki kitabı daha çok beğendiğimi söylemeliyim

7 puan

Uzun bir aradan sonra SEP okumak bana çok iyi geldi. Bu kitapta o kadar çok eğlendim ve Jane ile o kadar çok güldüm ki anlatamam. SEP in en sevdiğim yanı karakterlerin yaşları. Bazı kitaplarda kadın karakterler 17-18 yaşında oluyor ya nasıl çıldırıyorum anlatamam. SEP de ise kadınlar kendi ayakları üzerinde durabilen, hayatını yöneten, ne istediğini bilen ve asla boyun eğmeyen kadınlar. Bu yüzden yerleri ben de ayrı. Düşük puan vermemin sebebi ise yazarın biraz kendini tekrara düştüğünü hissetmem yoksa kurgu gerçekten çok güzel.

geri ileri