Sensiz Olmaz (Chicago Stars, #3)

10 puan

Yazarın harika bir kitabı daha.

Cal Stars'ın oyun kurucusu otuz altı yaşındadır ama yaşlandığını düşünmez. Bu konuda biraz takıntılıdır. Otuz altıncı yaş günü hediyesi olarak takım arkadaşları ona bir kadın vermek ister. Çünkü Cal müşkülperest, huysuz,geçinilmesi zor bir adamdır. Bombacı olarak ün salmış biridir. Amerikan Futbol Konferansı'nda en üst sırada yer alan bir oyun kurucu ve efsanedir. Yirmi iki yaşından büyük kızlarla çıkmaz. Takım arkadaşlarını bıktırdığından ona bir kadın bulunca kendilerini rahat bırakacaklarını düşünürler. En son ki sevgilisinden ayrıldığından beri kimse ile olmamıştır. Sevgilisi yirmi bir yaşında yüzük beklemekten sıkılarak başka birine kaçmıştır.O günden sonra Cal sadece futbol maçlarını kazanmaya odaklanmıştır.Her hafta yeni bir kızla çıkıp,takım arkadaşlarına zor anlar yaşatıyordur. Bulacakları kadının basit bir kadın olmaması gerekir ve bu konuda Stars oyuncularına düşkün Jodie'den yardım alırlar. Jodie'de tabi ki birini bulur komşusu Jane Darlington.

Jane bir fizik profesörü olan bir dahidir. On dört yaşında üniversiteye başlayacak kadar zekidir. Çok zeki olabilir ama ilişki konusunda başarısızdır. Tek bir ilişkisi olmuş onda da terk edilmiştir. Onu üzen aslında terk edilmek değildir.Yaşı ilerler ve çocuk sahibi olmak ister. IQ'su yüksek olduğundan küçükken bunun sıkıntısını çok çekmiştir ve kendi çocuğununda aynı sıkıntıları yaşamasını istemez. Aptal bir baba bulursa durumu eşitleyeceğini düşünür. Cal'ın röportajını görünce ne kadarda aptal tamda çocuğumun babası olabilecek biri diye düşünür. Bunu söylediği anda komşusu yardımına koşar ve bir anda kendini pembe kurdaleyle Cal'ın doğum günü hediyesi olarak bulur ve olaylar başlar.

İlişkileri güzel başladı güzel bitti. Bayıldım onlara. Okurken çok eğlendim nasıl bitti anlaşılmıyor. Ah birde Cal'ın anne ve babasının hikayesi vardı bazı yerlerde beni hüzünlendirdi ama iki çiftte harikaydı. Yazarın kadın karakterleri hemen affetmeyen türden buda harika akılsız erkekler için gerekli. Yazara bayılıyorum tavsiye edilir.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »