Pabucumun Ajanı -1

En Son Değerlendirmeler

10 puan

Bu kadar zamandır niye bu kitabı erteledim ki. Okuduğum en en en iyi kitap. Kalın bir kitap olduğu için ertelediğim ama keşke çok çok daha kalın olsaydı da hiç bitmesin dediğim bir kitap. O nasıl bir aşk, bazen kızım sende hiç mi gurur yok derken birden kahkahalara boğuldum, tam boğazıma bişey oturuken tekrar kahkahalara boğuldum bir kitap. Allahtan 2. Kitap hazır, yemin ediyorum onu hiç bitmesin diye çok yavaş okuyacam, hihi allahım beni affet oda hemen bitecek...Kızımmm asudeeee sen nasıl yazıyosunn yaaa, new york best seller lar yemin ederim kitabını okusalar kaç yerinden çatlarlar bilemiyorum. Kısa lafın kısası hemen alıp okuyun...

10 puan

Kahkaha atarak okudum muhtesem bir kitap...

Profil Resmi
10 puan

Okuduğum en güzel kitaplardan biri ♥♥

10 puan

Pabucumun Ajanı kesinlikle okudugum en guzel aşk romanıydı. Bir kitap ki sizi hep gülme krizlerine sokacak hem de yeri gelecek boğazınızda koca bir düğüm olusturacak. özenti Amerikanvari ask hikayesi değil içten , sıcacık tamamen bizden bir öykü okuyacaksnz. Çılgın pabuç dilli vasat bir kızın kibirli , yakışıklılığı ile dillere destan ünlü iş adamı , kurumsal kasıntı Tuna Üstüner'i dize nasıl getirdiğini okuyacaksnz. Gerçi Tuna bey kendinden pek taviz vermez , kıskançlıktan delirmesine rağmen kendine yediremez , aşırı karizma bir adam ve dikkat ! Bu kitabı okuyup Tuna'ya aşık olmamak imkansız. Sahiplenici , kendinden emin , yer yer çapkın ve kesinlikle deniz'in dediği gibi o bir uranüslü :) boyle adamlar dünya da var olamaz :)

10 puan

Tam bir komedi :)

Profil Resmi
9 puan

Devaminı heyecanla beklediğim kitaplardan biri :)

10 puan

Aşk bir dengesizlik işi!
Gerçekten kitap ile mükemmel uyumlu bir alt başlık :) Romantik komedi dalında sınıfının bir numarası olan bu dengesiz aşk hikayesi okurken kendinizden geçecek kadar gülmenize hatta gülmekten komaya girip acillik olmanıza sebep olabilir.
Aldığım gün başladığım ve saatler sonra bitirdiğimde elinden şekeri alınmış bebeğe döndüğüm bu roman şu ana kadar tarafımdan onlarca kez okundu. Abartmıyorum ne zaman kitabı görsem okumadan geçemiyorum.
Bir kitapta görmek istediğiniz ne varsa hepsi bu kitapta mevcut. Aşk, gerilim, entrika, macera, kıskançlık, baklava , börek ( :P ) , göz yaşı , tutku... Ve sayamadığım nicesi...
Gerek kurgusu gerek anlatım tarzı gerekse karakterlerin işlenişiyle olsun harika bir kitaptı. Özellikle karakterler o kadar özel ve kendine has ki!
Deniz Akın; Bu kız gerçekten ‘içimizden biri’. Kullandığı kelimelerden hayat tarzına kadar tam bir Türk Kızı! Asude’nin kaleminden çıkan her karakter mükemmel oluyor ama Deniz’in yeri apayrı. Bu kızın içsesi insanı ölmekten güldürür cinsten :D
Tuna Üstüner; Onu tanımlamak için kelime bulamıyorum zira adam bu dünyadan olamayacak kadar Uranüslü! Gerçekten lügatımdaki kelimeler bu Üstün karakteri tanımlamakta fazla basit ve Dünyalı kalıyor :)
Not: Tuna’dan sonra bütün roman karakterlerinin cenaze namazını kıldım artık tek aşkım olur kendileri :D
Ve diğerleri; Yasemin, Mert, Hakan, Hacer Teyze, Ahmet, Lale ve Kötü Adam :D Bütün karakterler öylesine ince elenip sık dokunmuş ki sanki sokakta görsem tanırmışım gibime geliyor :)
Kitabın her sahnesi ayrı bir şahane ama benim en beğendiğim yerler:
Tuna’nın Deniz’in evine gelmesi ve sonrasında yaşananlar :D Okuyanlar bana hak verecektir bence o bölüm tam anlamıyla kitabın zirvesiydi.

Şu an benim tek tesellim ikinci kitabın çıkacak olması :)

9 puan

Kitaba resmen bayıldım. Ciddi anlamda gülmekten kırılacaktım. Bu ne biçim bir kitaptı. İkinci kitabını acil okumam gerektiğini hissediyorum. Asude'nin okuduğum ilk kitabıydı ve diğer kitaplarını da alıp bi çırpıda bitirmek istiyorum. Umarım Deniz ve Tuna sonsuza dek mutlu olurlar.

7 puan

Her şeyden önce Asude'nin tarihi aşk romanı türünden (hele ki bambaşka bir yüzyılda ve bambaşka bir ülkede yaşanmış yabancı karakterlerin baş rolde olduğu tarihi aşk romanı) günümüzde geçen bir aşk romanına böylesi başarılı bir transferinden dolayı mutlaka okunmalı diyorum.Onun ötesinde her ne kadar kitabın akışı içinde zaman zaman kendimi "yalnız gözlerin için" ve "crossfire serisi" okuyormuşluk hissi yaşamış olsam da çok başarılı bir kurguydu.Bir baltaya sap olamamış Deniz kızımızla Gideon tarzı bir erkek olan Tuna oğlumuzun oldukça hararetli geçen aşk hikayesini okuyacaksınız. Hikaye deli dolu Deniz'in aksiyonları ve değişken ruh hali yüzünden sık sık kahkaha atmanıza neden olacak bölümlerle dolu. Ve bu da romanı daha da keyifli hale getiren en büyük etmen bence. Amaa ne yazık ki hikayeyi bu kitapta bitiremeyeceksiniz. Puanımı düşüren en büyük etmen de zaten bu. Asude romanı ikinci bir kitaba da taşıma ihtiyacı hissetmiş ki bence bir ciltte ziyadesi ile bitebilecek bir kapsamdaydı. Bu seri işleri bu denli okuyucunun ömrünü yemişken hele ki bir de serilerin büyük bir kısmı için yurt dışından transfer/ çeviri/ yayın bekleyiş karabasanı yaşanırken Asude yaptığın iş mi şimdi??Altı üstü konunun derlenip toplanması için iki tane ucu açık mevzu kalmıştı ortalıkta. Onu da rahatça bu cilde alabilirdin.Ne diyelim artık pabucumun ajanı-2'yi paşa paşa bekleyeceğiz.

10 puan

Pabucumun Ajanı yorumum;

Bir kitap ancak bu kadar güzel olabilir! Kitabı okuyup bitirince bu cümleyi kurdum. Gerçekten inanılmazdı, rüya gibi... Ama kitaba başlarken kesinlikle uyarı konulmalıydı: “Dikkat, bu kitabı halka açık yerlerde okumayın!” şeklinde:)

İçindeki müthiş esprilerle kahkaha attıran, aşkıyla iç geçirten, karakteriyle sımsıcak bir his veren dehşet bir kitaptı. Olayın kadın kahramanı Deniz’e değinmeden erkek karakter hakkında konuşmak istiyorum. Tuna Üstüner… Bu dünyadan olamayacak kadar sıra dışı bir adam o… Deniz’in deyimiyle Uranüslü. Öyle bir adam ki; öfkesi gözünü kör etse de, adeta hırçın bir Deniz’de sürüklenerek kızımıza kapılıyor. Öfkeli olmasının haklı sebepleri de var ama. En başta Deniz’i, düşmanının yandaşı sanıyor. Ancak kızın söylediği yalanlar ortaya çıkınca ondan kurtulmak istemesine rağmen bunu yapamıyor. O deli kıza mahkum olunca işler rayından çıkıyor.

Deniz; tamamen abartısız, yüzde yüz orijinal bir Türk kızı. Hayatı hepimizin hayatı gibi. Sıkılınca saçını boyatan, dizi izleyen, sıradan bir hayat yaşayan, bir işsiz. Tuna Üstüner’in şirketine yalanlarıyla girdikten sonra kaçınılmaz olarak bu adama çekiliyor. Sonra ona aşık olduğunu fark ediyor ama bir yandan ondan nefret etmesi gerektiğini de biliyor. Çünkü ilişkileri kavga, anlaşmazlık ve inatlaşma üzerine gidiyor.

Derken olaylar başlıyor ve ansızın kendilerini inanılmaz bir ilişkinin içinde buluyorlar. Birbirlerinden kurtulmak isterken, ayrılamıyorlar. Aşkıyla, komedisiyle, kurgusuyla ve muhteşem karakteriyle okuduğum en güzel kitaplardan biri Pabucumun Ajanı. Defalarca okumak isteyeceğim için bittikten sonra kaldırmadım kitabı. Başucumda, daima ulaşabileceğim bir yerde duruyor.

Yazarına, böylesine ince, zekice espriler, bu kadar görkemli bir aşk yazdığı için teşekkür ediyorum. Devam kitabını dört değil, dört yüz dört gözle bekliyorum. Umarım hemen çıkar ve bu iki deli aşığı okumaya devam ederiz. Kaçırmayın!

8 puan

Çok güzel vakit geçirdim okurken, kendi kendime kahkahalar attım, sanki bir romantik komedi filminin kitap versiyonu gibi.

10 puan

Allah imm nasil kitap bu oku oku öldüm :D

9 puan

http://illekitap.blogspot.com.tr/2014/03/asude-papucumun-ajan.html

Immm.... hmmm.... ummm.... nasıl bir kitaptı bu ya çok eğlendim okurken. Hele Deniz'in yaratıcılıkları çok iyiydi. Hazır cevaplığı, yaratıcı cevapları, düşünceleri, insanlarla sohbetleri muhteşemdi. Hiç sinmeyip devamlı karşılık veren tavrıda öyle diyerek konuya Deniz'den girdim Yoruma da biraz balıklama dalmış oldum

Asude bu kitapta "Gül ve Avcı"nın yanı sıra daha esprili daha romantik bir kurgu yaratmış. Aslında biraz daha duygu yüklü olabilirdi, duygular biraz esprilerin ve komedinin altında sıkışmış gibiydi ancak öfke hiddet kendini çok belirgin şekilde belli ediyordu ne yalan söyleyeyim (tamam kendini belli eden Tuna'ydı) ama kendisi bunu uygun görmüş böyle dememe bakmayın oldukça eğlendim keyif aldım kitabı okurken :)

Uranüslü bir Tuna Üstüner!!! Cidden bu konuda Deniz'e hak veriyorum adam dünyalı olamayacak kadar mükemmel yani düşünsenize yakışıklı, zengin, uzun boylu, yeşil gözlü biraz fazla sinirli, sahiplenen, kadınını kıskanan, koruyan bir uzaylı! ahhh bende bir Tuna Üstüner istiyorum ama ne yazık ki bulamıyorum

Deniz ise... Deniz işte. senin, benim, onun gibi sıradan bir kız tek fark fazla çenebaz, hazır cevap ve felaket derecede yaratıcı! Cidden söyledii çoğu şeyi kırk yıl düşünsem aklıma gelmez diyeceğim şeyler. Hele taktığı lakaplar muhteşem

Kitabı sır Deniz'in Tuna'nın şirketine bıraktığı CV'i okumak için bile almalısınız! Tam anlamıyla yeni mezun, tecrübesiz bütün işsiz, iş arayan arkadaşların duygularına tercüman oluyordu! Çaktırmayın çoğu zaman o CV'de yazanları bende düşündüm

Deniz'in ev arkadaşı Yasemin'i çok sevdim tam bir arkadaş ve Deniz'i fazlasıyla tanıyan bir kızdı ve Deniz'in onu Mert'le yakıştırması ise... hmmm.... kitabın devamında onları daha fazla okumayı isterim şahsen.

Tuna'nın sinir krizi geçirdiği kısımlar benim en eğlendiğim kısımlardı neden bilmiyorum ama o satırlar gözümde Tuna'yı fena seksi yaptı Bir de Tuna'nın nikaha geldiği hali ve Abant'taki hali ve ve işte her zamanki hali adam seksiydi gözümde hem de fazlasıyla

Ahh bir de şey vardı... kitabı çok beğenmiş olmam rağmen bir iki detay var eleştireceğim. Birincisi bazı yerlerde imla hataları vardı ama üzerinde durmaya değmez nazar boncuğu gözüyle bakıyorum ben ona diğer eleştireceğim yer ise keşke bir üçüncü ağız bir Deniz tarafından yazılmasaydı tek bir bakış açısıyla daha iyi olabilirdi ama yine de şikayetçi olamıyorum çünkü bu sayede Tuna'nın tarafını da okuyoruz kendi eleştirdiğim şeylere kendim cevap verdim

Kıssadan hisse.

Kitabı beğendim ve kitabın sonundaki "DEVAM EDECEK" yazısı gözlerimi pörtletti. Bu daha fazla Tuna daha fazla Deniz demek ve daha fazla eğlence kim hayır diyebilir ki :))

Sanırım devam kitabında da o olaylar çözümlenir diye düşünüyorum

Tam anlamıyla romantik komediydi. Hani şu Jennifer Aniston'ın oynadıklarından olan

Ben beğendim ve tavsiye ederim okuyun kesinlikle eğleneceksiniz ve seveceksiniz.

Ayrıca Ephesus'u tebrik ediyorum tam anlamıyla konuyu yansıtan bir kapak olmuş çok uyumlu konuyla diyerek yorumumu bitirip sizlere iyi geceler diliyorum

10 puan

Pabucumun ajanını içinde aşk yerine sadece cinsellik olan sığ kitaplarla karıştırmamalı. Bu kitap saf, halis, mulis bir Türk kızını anlatıyor. Kendi başına duran, karşı koyabilen, itaat etmeyen ve sonuna kadar aşık bir kızı. Geleneklerine bağlı, çenebaz, anne terliğinden ve çenesinden korkan, deli dolu, çılgın bir kızı. Karşısındaki adam ise bir o kadar sert, buyurgan ama kızın çekiminden kaçamayan bir patron, yazarın deyimiyle Kurumsal bir Kasıntı. Türk yazarlardan gerçek bir Romantik komedi okumak istiyorsanız acele edin ve alın. Bu kitapta hem yüzde yüze romatizm, hem bol bol kahkaha var. Kendine has, zekice esprilerle dolu. bir kaç günde bitireceksiniz.

6 puan

Pembe romantik komedi ile biraz gülümsemek ve kafa dağıtmak isteyenler okuyabilir. Fazlaca basit olay akışı olması çok da severek okumaya engel oldu ama yine de beklentiyi çok yüksek tutmadan okunursa eğlenceli ve komik olan bir kitap.

10 puan

ahh ahhh ınanılmaz bır kıtap

9 puan

Bu kitabi okurkn neredeyse kahkahalara bogldum sirf bu kitabi denizin yazdigi sivi icin bile alip okuyabilirm.mizahin askla yogurulmasi cok guzeldi. Yazarin ikinci deniz tuna romaniji merakla bekliyofum

9 puan

Cidden acayip komik ve iğrenç esprileri olan bir kitap. Okurken gülmekten kırıldığım yerler oldu, Türkiye'de bu türde yazan yazarlar olduğunu keşfetmek mutlu etti beni.

7 puan

Kurumsal Kasıntının Kurumsal Sevgili hali okumaya değer.

10 puan

Muhteşemdi. Gülümseten, aşık ettiren, keyif veren, bazen hüzünlendiren muhteşem bir aşk hikayesi.

Profil Resmi
10 puan

Bu kitabı sürekli takip ediyorum biran önce bu seriyi okumak için can atıyorum.

8 puan

Kesinlikle elinizden bırakamıyorsunuz. Zaman zaman çok kızıyorsunuz, gülüyorsunuz, iç geçiriyorsunuz. Kadınların büyük çoğunluğunun yaşamak istediği ilişkiyi görüyorsunuz. Asude resmen oturmuş ve gençlik hayallerimizi yazmış.

Profil Resmi
10 puan

Pabucumun Ajanında gülmediğim sayfa sayısı muhtemelen kitabın %10'luk bir kısmı kadardır. Deli dolu deniz ve kütük CEO Tuna'nın nefretle başlayan aşk hikayesi. Eğlenceli ve sevimli bir aşk hikayesi okumak isteyen herkese tavsiye edilir. Devamını da sabırsızlıkla bekliyoruz ;)

10 puan

Çok güzeldi. İlk önce kimin ağzından anlatıldığını anlayamadım ama daha sonra tabiki keşfettim :D Ve en fazla üçüncü ağzı sevdim. Tuna Üstüner'in düşüncelerini merak ederekten sayfaları daha bir hızla okudum ve sonra anlayamarak tekrar geri döndüüm :DDD Ve sonundaki 'Devam edecek' yazısı.... Koskocaman harflerle FUCK! diyerekten bağırdım. Daha sonra sevindim ve gözlerimden yaşlar dökülerek 'İnanamıyorum, bitti mi bu, ne okuyacağım ben?? diyerekten depresif moda girdim. Lafın kısası Asude Abla diyeyim artık, çok hoş yazmış. Espriler bir türk yazdığı için yabancı çik-lit türünden daha anlaşılabilir olmuş. Lafımı ASUDE ABLA NE OLURSUUN DEVAMINI ÇABUK ÇIKAR ÖLECİĞİMM YOKSAAA!! diyerekten bitiriyorum.. :d

9 puan

kardeşim inanmayın böyle kitaplara , yok böyle adamlar :D yalnız bu yayın da ilk kitabımı okudum .güzeldi baya bi de yazarın türk olması çok hoşuma gitti . böyle güzel şeylerinde bizden çıkabildiğini görmek bu aralar bana türkiye için moral kaynağı. ayrıca nedense ben kitabı okurken türk isimlerini kitaplara konduramıyorum sanki bişeyler eksik kalıyo . ama bunda çok zekice seçilmiş isimler güzel karakterlere cuk diye oturmuş :Dama alanım aşk değil fantastik olduğu için bi yıldızcık eksilttim :)

10 puan

Deniz ve Tuna'yı okurken onların o karmaşık ve aynı zamanda eğlenceli bir o kadar da aşkla dolu hayatlarına ortak olacaksınız. Deniz'in deli doluluğu ve Tunanın o sinirli hırçın bir deniz gibi hallerini okuduğunuzda kah gülmekten gözleriniz yaşayacak kah boğazınıza bir yumru oturacak. Ve aşk onları öyle bir saracak ki bir bakmışsınız onların o hallerini kıskanırken bulmuşsunuz kendinizi. Asudenin yayınlanan ikinci kitabı da birinci kadar iddialı ve aşk dolu. Tıpkı Asudenin de dediği gibi Aşk Bir Dengesizlik İşi.

10 puan

PABUCUMUN AJANI :)))

Bir sabah hayatının aşkı ile karşılaşmak için uyanırsın ama maalesef akşam olur ve yine o aşkla karşılaşmazsın. Ama hiç beklemediğin bir anda bir düğme, bir iş görüşmesi, bir intikam ve her şeyi başlatan bir cv ile bu mümkün olabilir! Bir kadına cesaret gelirse, kendini, asla yapmayacağı bir şeyi yaparken bulabilir. İşte bunun en uç örneklerinden biri DENİZ AKIN. Kızımız tam zırdelidir. Sonuçsuz kalan iş görüşmelerinden ve patronlardan bıkmış olan işsiz kızımız, onlardan küçük bir intikam almak için süper bir cv hazırlar. Dalgacı, küfürlü özgeçmişi ile rast gele bir Holding’e adım atar. İşte o gün hayatının tamamen değişeceğini asla tahmin edemez. Asansörde karşılaştığı bir adamla Deniz, başına en büyük belayı almıştır, hem de asla kurtulamayacağı bir bela, Adı: TUNA ÜSTÜNER. Üstüner Holding’in patronu… Adından bile ne kadar üstün olduğunu görüyorsunuz. İşte bizim Denizimiz bu Holding’de küçülüp küçülüp ufacık bir damla haline geliyor. Neden mi? Basit… Tuna Üstüner’in aşkıyla karşılaşıyor ve geriye hiçbir şey kalmıyor. Hatta bu aşk onu bitirip tüketse de mutlu da ediyor. Yaptığı bir hataya kadar!
Konunun detayına girmeden şimdi de meşhur Tuna Üstüner’den bahsedelim. Bunu nasıl yapabilirim çok bilmiyorum. Ne de olsa olağanüstü bir şeyden bahsetmek zor… Klasik bir anlatımla özetlersem süper bir yakışıklılık, dünyada var olmamış bir karizma, güçlü, sert,otoriter, dediğim dedik ve aşka inanmayan, aşkı tatmamış bir adam…Çünkü o duygularını bile yönetimi altından ezebiliyor. Ama beklemediği anda dünya tersine dönüyor ve Deniz zor olanı başarıyor. Tabii Tuna’nın hisleri aşka geçene kadar yoğun bir kıskançlıkla hem bizim duygularımızı, hem de Deniz’in duygularını karmakarışık hale getiriyor. Tuna aslında tüm kadınların ona düşman olması gereken bir adam ama bir yanda da tüm kadınları kendine aşık edebilecek mükemmelikte. Burada esas övgü Tuna gibi bir karakteri satırlara döken yazarımızın kalemine. Deniz ve Tuna gibi asla karşılaşmaması gereken iki insan bir araya gelirse, birlikte dünyanın sonunu bile getirebilirler. Öylesine zıt, öylesine çatışmalı bir aşk. Biraz da kaderin oyunuyla yan yana geldiklerinde tadından yenmez muhteşem bir macera, sürükleyici bir aşk hikayesi başlıyor. Bu kitabı mutlaka okumalısınız diyerek yorumumu bitiyorum. Ve kimse yapmaz ama ben size garanti bile veriyorum: Pabucumun Ajanı’nın her sayfasına, paragrafına, cümlesine, kelimesine ve hatta noktalama işaretlerine bayılacaksınız!

10 puan

Pabucumun ajanı şu zamana kadar okuduğum en iyi romantik komedi kitabı diyebilirim. Komedi ve romantizmin zekice harmanlandığı kitapta, yazar benzetmeleriyle kendine ve kitabına hayran bıraktırıyor... Kurumsal narsist Uranüslü Tuna'mız karizmasıyla bizi kendine aşık edip Uranüsün yollarını arşınlama isteği uyandırıyor. Deniz'e gelirsek ne yaparsa yapsın kızmıycağımız,hepimizin kendinden bir şey bulacağı hafif çatlak ama şirin mi şirin kızımız cesaretiyle,çılgınlıklarıyla hayranı olucağımız bir karakter. Okurken kahkahalar atıcağınız, romantizmizn doruklarına ulaşıcağınız muhteşem bir kitap sizleri bekliyor... Bana kitap soranlara gözüm kapalı tavsiye edebiliceğim yegane kitaplardan birini bizimle buluşturduğu için yazarımız Asude'ye çok teşekkür ediyorum.

Profil Resmi
10 puan

Aşk bir dengesizlik işi !!!

Gerçekten de öyle..
Çılgın kızımın Deniz ve kurumsal kasıntımız Tuna' nın hikayesi herkesi etkileyecek cinsten. Deniz' in cesareti Tuna' nın kibirli davranışlarını okuduğunuzda "bunlar nasıl olacakta birbirlerine aşık olacak" demekten kendinizi alamıyorsunuz. Hayatımda okuduğum en eğlenceli kitaplardan biriydi. Bir an olsun sıkılmadım. Tamamen günümüz olayları ile bağdaştırılmış içinde kendinizden de bir parça bulabileceğiniz bir kitap. Ayrıca gereksiz detaylar da yoktu ve olayların tamamen Deniz ve Tuna' nın etrafında dönmesi beni çok mutlu etti. Bir an olsun elimden bırakmak istemedim. Sonuç olarak tekrar okumak için kitaplığımın en güzel köşesinde yerini kaptı bile... Sizlerde okuyun pişman olmayacaksınız :)

10 puan

Aglayacaksiniz ama gülmekten!Betimlemeler,diyaloglar,karakterler hepsi müthis!Devam kitabini ve bir Tuna bekliyorum ^_^

geri 1 | 2