Pabucumun Ajanı -1

10 puan

Aşk bir dengesizlik işi!
Gerçekten kitap ile mükemmel uyumlu bir alt başlık :) Romantik komedi dalında sınıfının bir numarası olan bu dengesiz aşk hikayesi okurken kendinizden geçecek kadar gülmenize hatta gülmekten komaya girip acillik olmanıza sebep olabilir.
Aldığım gün başladığım ve saatler sonra bitirdiğimde elinden şekeri alınmış bebeğe döndüğüm bu roman şu ana kadar tarafımdan onlarca kez okundu. Abartmıyorum ne zaman kitabı görsem okumadan geçemiyorum.
Bir kitapta görmek istediğiniz ne varsa hepsi bu kitapta mevcut. Aşk, gerilim, entrika, macera, kıskançlık, baklava , börek ( :P ) , göz yaşı , tutku... Ve sayamadığım nicesi...
Gerek kurgusu gerek anlatım tarzı gerekse karakterlerin işlenişiyle olsun harika bir kitaptı. Özellikle karakterler o kadar özel ve kendine has ki!
Deniz Akın; Bu kız gerçekten ‘içimizden biri’. Kullandığı kelimelerden hayat tarzına kadar tam bir Türk Kızı! Asude’nin kaleminden çıkan her karakter mükemmel oluyor ama Deniz’in yeri apayrı. Bu kızın içsesi insanı ölmekten güldürür cinsten :D
Tuna Üstüner; Onu tanımlamak için kelime bulamıyorum zira adam bu dünyadan olamayacak kadar Uranüslü! Gerçekten lügatımdaki kelimeler bu Üstün karakteri tanımlamakta fazla basit ve Dünyalı kalıyor :)
Not: Tuna’dan sonra bütün roman karakterlerinin cenaze namazını kıldım artık tek aşkım olur kendileri :D
Ve diğerleri; Yasemin, Mert, Hakan, Hacer Teyze, Ahmet, Lale ve Kötü Adam :D Bütün karakterler öylesine ince elenip sık dokunmuş ki sanki sokakta görsem tanırmışım gibime geliyor :)
Kitabın her sahnesi ayrı bir şahane ama benim en beğendiğim yerler:
Tuna’nın Deniz’in evine gelmesi ve sonrasında yaşananlar :D Okuyanlar bana hak verecektir bence o bölüm tam anlamıyla kitabın zirvesiydi.

Şu an benim tek tesellim ikinci kitabın çıkacak olması :)

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »