Ölüm Kapısı Serisi (7. Kitap): Yedinci Kapı

En Son Değerlendirmeler

10 puan

Tapıyorum!

10 puan

Çığlık atarak okuyacaksınız!!!!

5 puan

Çok çok iyi bir fantastik seriye vasat bir son. Yine de Wies ve Hikcman'ın zekasını duyduğum saygıyı azlatmadı.

9 puan

Uzuuun bir yolu beraber katettiğiniz dostlarınıza veda zamanı her güzel şey gibi bu da sonlanıyor. (Mızrak okuyucuları için not: Buraya kadar geldiyseniz spoiler olmaz. Fizbanla tekrar karşılamanın keyfi tartışılmaz)

10 puan

İlk fantastik seri deneyimim olduğu için kendisinin yeri her zaman bende ayrıdır. Hatırlarım ; son sayfayı okuduktan sonra kitabı kapattım ve arkama yaslandım. Gözlerimi kısarak hafif sırıttım ve sonunu hazmettim. 7 güne sığdırdığım bu 7 kitabın sonuncusunu da kenara koyduktan sonra göz ucuyla onlara göz attım. Ve ardından derin bir tatmin duygusu yaşadım. Saygıyla anıyorum :)

7 puan

Diğer kitaplar kadar hareketli değil kitap ama sona doğru giderken yinede heyecan duyuyorsunuz. Benim diğer kitaplarda olduğu gibi Zifnab yine favori karakterim oldu bu serideki. Güzel bir seriydi.

9 puan

Bütün seriyi bu son kitabı okumak için okumusum meğer. Sanki bir yazarın basyapitini okumak için önce bir sürü kitap okumak gibi. Tabii sonuç çok da kötü değil. Seri olarak tavsiye edebilirim. İlk kitaplarda biraz kurgu trafik zayıf gibi görünse de sona doğru yazarlar da yazmakta ustalasmislar ve olayların içine kendileri daha çok girmiş. Bu da daha rahat ifadeler kazandırmış ve bir de akıcılık.

geri ileri