Baharı Beklerken (Claybornes' Brides, #5)

En Son Değerlendirmeler

10 puan

Epsilon Yayınları’ndan çıkmış olan , “Julıe Garwood’un –Güller Serisinin Son kitabı olan : “BAHARI BEKLERKEN “ adlı kitabı bitirmiş bulunmaktayım .

Serinin tüm kitapları gibi bu kitabın da çevirisi son derece akıcı idi .Ve kitabı okurken kelime hatasına bile rastlamadım desem yeridir .
Bu kitapta kardeşlerden Cole’un hikayesi anlatılmakta dır .Kitapta: Cole’un bir banka soygunu sonrasında , yaşamında gelişen olaylar , banka soygununun esrarının çözülmesi için Daniel adlı bir adamın Cole ile iş birliği yapmak istemesi , soygun sırasında üç güzel kadının banka da olması ihtimali ve bu kadınlarla araların da yaşanacak olan olaylar , arada hiçbir kopukluk olmadan , anlatılmış .

Kısacası kitapta ; arkadaşlık –dostluk ilişkileri , aile bağları , polisiye , gerilim ve aşk var. Okurken bir sonra ki sayfa da acaba ne olacak , merakıyla okudum .Ve çok beğendim .

Bu kitaba puan verecek olsam , on üzerinden on veririm .Tavsiyemdir .

Seriyi en kısa zaman içerisinde çıkardıkları için “EPSİLON YAYINLARI’NA “ çok teşekkür ederim .Saygılarımla…

10 puan

TÜYAP kitap fuarında almayı planladığım kitapların başında geliyor kendisi :)

Bakalım neler olacak

9 puan

Serinin en iyi kitabıydı :)

10 puan

Mükemmeldi !

8 puan

Garwood hani nasıl desem, lokanta menüsünü yazsın ben alır okurum diyebileceğim bir yazar oldu benim için. Kitap çıkar çıkmaz ön siparişle aldım.Serinin ilk kitabının tadını vermedi ama..Cole dakka bir gol bir aşık oldu. Azcık bir evlensem mi bağlansam mı napsam napsam diye ikilem yaşadı. Sonra bir baktım ki kızı çekmiş oturtmuş nikah memurunun önüne.. Neyse ki pazar sabahları seyretmeye alıştığım ve sevdiğim kovboy filmlerini gözümün önüne getire getire tat almayı başarabildim. Kitabı okumasaydım içim içimi yerdi, okudum ve kardeşlerin hayatlarının içine dalmaktan keyif aldım. Bütün olarak bakınca kasabanın meraklı teyzesi gibi nolmuş nolmuş diye okuduğumu söyleyebilirim. Bunun haricinde kasıp kavuran, beni benden alan, iç geçirten bir aşk hikayesi bulamadım. Dediğim gibi J. Garwood yazmasa bu hikaye bana vasat gelirdi ama Grawood un kalemi en başı sonu belli hikayelere bile merak uyandırıyor. Çeviri ise akıcılığıyla kitabı başladığın gibi bitirmene sebep oluyor..

6 puan

Serinin ilk kitabı kadar iyi değil Cole'un hikayesini daha iyi bekliyordum. Belki de beklentimin çok yüksek olmasından ve sadece Cole'un hikayesini değilde Ryan'ın hikayesini de işlemesinden dolayı hayal kırıklığına uğradım. Bence her iki karakterde ayrı birer kitabı hak ediyorlardı. Ama Kitaptaki Western havası çok iyi...

10 puan

En güzeliydi. Bayıldım.

10 yıl, 10 ay
9 puan

tek kelime yeter bu kitaba... HARİKAA!!!

10 puan

Güller ve Gelinler'den sonra bu kitap çok iyiydi. O kitabın yetersizliğini bunda da görürüm diye bekledim ama görmedim. Kitabı çok beğendim. Hem aşk hem polisiyeydi kitap. Cole ve Daniel banka soyguncularını yakalamaya çalışırken başlarına bela olan üç kadınla uğraşıyorlar ve ikisi de aşık oluyor. Aşklarını okumak romantikti, banka soygunu ile ilgili olan satırları okumak heyecan vericiydi. Tavsiye ederim okuyun :)

Profil Resmi
8 puan

http://kitapeylemi.blogspot.com/2013/03/24-bahari-beklerken-julie-garwood.html

9 puan

Bu Clayborn'lara hayran olmamak elde değil ki:) Çok beğendim.

Profil Resmi
3 puan

Dili son derece basit ve akıcı bir kitap.Eğer boş zamanınız varsa bence okuyabilirsiniz ama okumazsanız da bir şey kaybetmezsiniz

7 puan

Beklediğim gibi değildi yazarın diğer kitaplarının yanında sönük kaldığını söylemezsem haksızlık ettiğimi hissederim. Ama güzeldi her Julie Garwood eseri gibi :)

10 puan

Cole bir hücrede yeleğine gümüş yıldız iliştirilmiş bir halde uyanır. Artık polis şefidir. Nefret ettiği ve Rose Annesinin pusulasını çalan Polis Şefi Daniel Ryan sayesinde oradadır. Blackwater Çetesi yeni bir soygun yapmıştır. Karısı ve kızını bir soygunda öldüren bu çetenin peşinde olan Daniel Cole'nin eşsiz becerilerinden dolayı yardımını istediği için onu polis şefi yapmıştır.

Blackwater çetesi ilk kez iki sene önce Teksas, Blackwater'da banka soymuş ve ismini oradan almıştır. Soygunlar devam etmiş o sırada bankada olan tanıkları bile öldürmüşlerdir. Birçok insanın ölümüne sebep olmuşlardır.

Yeni bir soygun yapılmıştır. Soygun sırasında bankada olaylara bir kadın şahit olur ve üç kadının banka da olma ihtimali vardır. Soygunun yapıldığı gün öğleden sonra saat bir ile üç arasında bankaya üç kadın gelmiştir. Kadınlar hemen sorgulanır Rebecca James, hasta yatağından alınır, Grace Winthrop İngiltere'den oraya gelmiş ziyareti sırasında alınır, Jessica Summers ve oğlu ise kaldıkları otelden alınır. Şahit olanı bulmak için mücadeleye başlarlar fakat kadınlar bunu zorlaştırır. Tam bir tanesi itiraf eder diğer ikisi de gelip aynı itirafta bulununca işler karışır. Buraları okurken çok keyif aldım, çok güzeldi.

Hem Cole'un hem de Daniel'in aşkı var çifte aşk. İkisini de okurken çok keyif aldım. Hem olay merak ediliyor hem de aşk güzel bağlanmıştı sevdim.

6 puan

Güzeldi tavsiye edilir ama bu kitapla değerlendirmeyin Julie garwood u çok çook daha mükemmel kitapları var

geri ileri