MEİ

Detayları:  Zombi Noel Baba
3 takip ettiği ve 2 takip edeni var. 10 değerlendirme yapmış.

Son Aktiviteler

MEİ okumuş.
Fidye (Highlands' Lairds, #2)

Gillian, yakışıklı birer İskoç beyi olan Ramsey Sinclair ve Brodick Buchanan'ın yardımıyla geçmişini aydınlatabileceğini keşfeder. Genç kadın, bu iki İskoç beyinin cesaret ve kurnazlığı, yeni tanıştığı Bridgit'in de arkadaşlığı sayesinde, ailesini dağıtıp babasının adını kötüye çıkarmış olan vicdansız Baron Alford ile sıkı bir mücadeleye girişir.

Fakat Sinclair ve Buchanan gibi iki güçlü savaşçıyı yanlarında bulan Gillian ve Bridgit, ihtirasın güçlü bir silah olabileceğini, tek bir ihanetin bile tüm güveni ortadan kaldırabileceğini ve en büyük riskin teslim olmak özellikle de beklenmedik bir aşkın uyandırdığı güçlü hislere teslimiyet olduğunu fark ederler.

Gillian, yakışıklı birer İskoç beyi olan Ramsey Sinclair ve Brodick Buchanan'ın yardımıyla geçmişini aydınlatabileceğini keşfeder. Genç kadın, bu iki İskoç beyinin cesaret ve kurnazlığı, yeni tanıştığı Bridgit'in de arkadaşlığı sayesinde, a... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 8 yıl, 8 ay
MEİ okumuş.
Avcunuzdaki Kelebek

Gelecek ile ilgili karar almak acaba çok mu zor? Yoksa insan kendini tanıyarak hayatını daha kolay bir hale getirebilir mi?Avucunuzdaki Kelebek Programında, hayat amacı, gelecek hayali ve değerleri ortaya çıkararak, hedef koyma ve onlara ulaşırken neler yapılabileceği anlatılıyor. Kendinizi Tanıma o Hayat Amacınızo Gelecek Hayaliniz Değerleriniz SWOT Analizio Hedefleriniz Zaman ve Stres Yönetimi Kişiliğiniz Olumlu Düşünceniz Mücadele Ruhunuz YaratıcılığınızBu program, Ahmet Şerif İZGÖREN tarafından hazırlanmış ve sunulmuştur.

Gelecek ile ilgili karar almak acaba çok mu zor? Yoksa insan kendini tanıyarak hayatını daha kolay bir hale getirebilir mi?Avucunuzdaki Kelebek Programında, hayat amacı, gelecek hayali ve değerleri ortaya çıkararak, hedef koyma ve onlara ulaşırken ne... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 8 yıl, 8 ay
MEİ okumuş.
Gölgede Dans (Buchanan, #6)

Anlıyorum. Sen yaşıyorken ben seyrediyorum. Her şeyi sürekli planlamak yerine arada bir anlık bir şeyler yapmam gerektiğini düşünüyorsun. Ancak senin de bildiğin üzere, ben zaten anlık bir şey yapıyorum.Düğün ve Gelin adlı eserleriyle beğeni toplayan Julie Garwood yazdığı gerilim ve tarihi aşk romanlarıyla tüm dünyada adını duyurdu ve Gölgede Dans adlı eseriyle de Romantic Times Career Achievement ödülüne layık görüldü.Hayatına yön vermeye çalışan bir kadın... Açığa çıkmak üzere olan bir sır... Sınırları zorlayan bir katil... Huzursuzluğun ortasında beklenmedik bir aşk... Boston ve Teksas arasında mekik dokuyan bu romanı elinizden düşüremeyeceksiniz. Çünkü Gölgede Dans, her adımda tutkunun ve tehlikenin hissedildiği yakıcı bir tango.

Anlıyorum. Sen yaşıyorken ben seyrediyorum. Her şeyi sürekli planlamak yerine arada bir anlık bir şeyler yapmam gerektiğini düşünüyorsun. Ancak senin de bildiğin üzere, ben zaten anlık bir şey yapıyorum.Düğün ve Gelin adlı eserleriyle beğeni toplayan... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 8 yıl, 8 ay
MEİ, 2015 Okuma Hedefi için kendine 30 kitap hedef koydu.

Hedefe doğru 9 kitap okumuş. okuduğu kitaplar

%30
2015 Okuma Hedefi

2015'de kaç kitap okumayı hedefliyorsunuz?

2015'de kaç kitap okumayı hedefliyorsunuz?

8 yıl, 8 ay
MEİ okumuş.
Uğursuz Kolye

Uğursuz Kolye okuyucularını tropik denizlerin derinliklerine götürüyor. Yazar, hikayesindeki aşk ve tutkunun yanında gizem ve gerilimi de mükemmel bir şekilde kullanıyor. Deniz arkeoloğu olan Tate Beamont, babasının deniz dibinde eski eser ve hazine arama tutkusunu paylaşan genç bir kızdır. Yıllar içinde batık gemilerde pek çok güzel şey buldukları halde, arkasında kana bulanmış bir efsane bırakan Anjelikin Laneti ile yolları hiç kesişmemiştir. Baba kız böyle bir avın peşine düşeceklerse, bunu Buck ve Matthew olmadan yapamayacaklarını görürüler. Tate başlangıçta, bu ulaşılması güç hayali yabancılarla paylaşmayı öfkeyle reddettiği halde, sonra fikrini değiştirir. Derin suların altındaki ortak çalışma sırasında iki genç arasında gerilimli bir aşk doğar. Geçmişleri ve gelecekten beklentileri arasındaki büyük farklar onları ayırırken, yürekleri ve bedenlerinin çekimi ayrılmalarını imkansız kılmaktadır. Mathew, Anjelikin Lanetini ararken, babasının ölümündeki gizemi de aydınlatma peşindedir. Ekip büyük bir uyum içinde çalışır, gençler arasındaki aşkla birlikte Ray Beamont ile Buck Lassiter arasında da büyük bir dostluk doğar. Ne yazık ki, beklenmedik rastlantılar olayların akışını değiştirecek, hayalleri erteleyecektir. Ancak çekilen tüm acılara rağmen, aşk, dostluk, dayanışma ve tutku, sonunda hepsinin mutluluğu bulmasını sağlar.

Uğursuz Kolye okuyucularını tropik denizlerin derinliklerine götürüyor. Yazar, hikayesindeki aşk ve tutkunun yanında gizem ve gerilimi de mükemmel bir şekilde kullanıyor. Deniz arkeoloğu olan Tate Beamont, babasının deniz dibinde eski eser ve hazine ... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 8 yıl, 8 ay
MEİ okumuş.
Kocan Kadar Konuş 2 - Diriliş

"Dişi olan karadul örümceği, erkeğiyle çiftleştikten sonra onu bir güzel yermiş. Yediği erkek sayısı günde yirmiyi bulabilirmiş. Denilen odur ki erkek, sadece yavruları olsun diye kendini kurban edermiş. Bir günde yirmi erkek!Ben bir tanesini bulmaya çalışırken maymun oldum, Allah'ın örümceği günde yirmi erkeği bulduğu gibi bir de mideye indiriyor!"

Çok sevgili Türk kızı, Bir önceki kitapta mevcudiyetimizin ve istikbalimizin yegâne temelinin bir koca bulmak olmadığını anlatmaya çalışmıştım hatırlarsan. O kitapta bana verilen tavsiyeleri hiç uyguladın mı bilmiyorum ama sonunda başıma neler geldiğini gördün. Şunu hiç unutma: sen belli bir yaşa gelene kadar kimileri evlen diye baskı yaparken kimileri de evlenmeni engellemek için elinden geleni ardına koymayacak!Nikâh masasına oturana kadar atlatman gereken çok badire, dahili ve harici çok bedhahların olacak.

Tüm bunlara rağmen akıl sağlığını koruyabildiysen seni gönülden tebrik ediyorum; yüce bir insan, eşsiz bir varlıksın sen Türk kızı!
(Tanıtım Bülteninden)

"Dişi olan karadul örümceği, erkeğiyle çiftleştikten sonra onu bir güzel yermiş. Yediği erkek sayısı günde yirmiyi bulabilirmiş. Denilen odur ki erkek, sadece yavruları olsun diye kendini kurban edermiş. Bir günde yirmi erkek!Ben bir tanesini bu... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 8 yıl, 8 ay
Daha Fazla Göster

MEİ şu an ne okuyor?

MEİ şu anda kitap okumuyor.

Favori Yazarları (2 yazar)

Favori yazarı yok.