Baharı Beklerken (Claybornes' Brides, #5)

10 puan

Cole bir hücrede yeleğine gümüş yıldız iliştirilmiş bir halde uyanır. Artık polis şefidir. Nefret ettiği ve Rose Annesinin pusulasını çalan Polis Şefi Daniel Ryan sayesinde oradadır. Blackwater Çetesi yeni bir soygun yapmıştır. Karısı ve kızını bir soygunda öldüren bu çetenin peşinde olan Daniel Cole'nin eşsiz becerilerinden dolayı yardımını istediği için onu polis şefi yapmıştır.

Blackwater çetesi ilk kez iki sene önce Teksas, Blackwater'da banka soymuş ve ismini oradan almıştır. Soygunlar devam etmiş o sırada bankada olan tanıkları bile öldürmüşlerdir. Birçok insanın ölümüne sebep olmuşlardır.

Yeni bir soygun yapılmıştır. Soygun sırasında bankada olaylara bir kadın şahit olur ve üç kadının banka da olma ihtimali vardır. Soygunun yapıldığı gün öğleden sonra saat bir ile üç arasında bankaya üç kadın gelmiştir. Kadınlar hemen sorgulanır Rebecca James, hasta yatağından alınır, Grace Winthrop İngiltere'den oraya gelmiş ziyareti sırasında alınır, Jessica Summers ve oğlu ise kaldıkları otelden alınır. Şahit olanı bulmak için mücadeleye başlarlar fakat kadınlar bunu zorlaştırır. Tam bir tanesi itiraf eder diğer ikisi de gelip aynı itirafta bulununca işler karışır. Buraları okurken çok keyif aldım, çok güzeldi.

Hem Cole'un hem de Daniel'in aşkı var çifte aşk. İkisini de okurken çok keyif aldım. Hem olay merak ediliyor hem de aşk güzel bağlanmıştı sevdim.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »