Vahşi Adam (Dream Man #2)

Senden kimliğini gizleyen bir adamla ne yaparsın? Tessa O'Hara hayallerinin erkeğini gördükten otuz saniye sonra bira içmeye davet edildi ve otuz saniye içinde de bu teklifi kabul etti. Dört ay boyunca bulutların üzerinde yaşadı ama bir gece aniden karakola çağrıldı. O gece korkunç sırlar açığa çıktı. Ve hayallerinin adamını terk etmek zorunda kaldı.Artık Tess geçmişindeki çirkinliklerle yüzleşecek, kimin gerçekleri söylediğine karar verecek ve kendisi için en iyi olanı seçecek.Sevdiğin adama bir şans daha vermen gerekmez mi?
(Tanıtım Bülteninden)

Senden kimliğini gizleyen bir adamla ne yaparsın? Tessa O'Hara hayallerinin erkeğini gördükten otuz saniye sonra bira içmeye davet edildi ve otuz saniye içinde de bu teklifi kabul etti. Dört ay boyunca bulutların üzerinde yaşadı ama bir gece aniden karakola çağrıldı. O gece korkunç sırlar açığa çıktı. Ve hayallerinin adamını terk etmek zorunda kaldı.Artık Tess geçmişindeki çirkinliklerle yüzleşecek, kimin gerçekleri söylediğine karar verecek ve kendisi için en iyi olanı seçecek.Sevdiğin adama bir şans daha vermen gerekmez mi?
(Tanıtım Bülteninden)


Değerlendirmeler

değerlendirme
5 puan

Sonunda bitirebildim.😒 Gizemli adamı çok beğenmiştim fakat bu kitap işkence gibiydi.Çeviriyi hiç begenmedim.Karakterin lakabini çok yadirgadim. Zayif'i Türkçeye çevirmek yerine anlami dipnot olarak yazilmaliydi.Karakterler 43-45 yaşlarinda bu yüzden de kitabin temposu bana ağir geldi.Tavsiye edemiyorum,giden parama salya sümük ağliyorum 😢

8 yıl, 4 ay
6 puan

Beklediğim gibi değildi .. Hawk ve Gwen'in aşkından sonra brock ve tess biraz sıkıcı geldi. Yaşları benim için önemli değildi ama 43 yaşın monotonluğu kitaba yansımıştı. Olayları tam olarak bitirmeden atlamıştı yazar. Örneğin tess'in yaşadığı bir olaydan sonra borck'a kavuştuğunu falan anlatmadan direk beraber oldukları zamana geçmiş ve bu bir kaç yerde daha tekrarlandı. Sürekli 1 ay sonra 1 hafta sonra yazıp oraları özet şeklinde geçmiş. Bunun dışında brock'un hareketleri çok hoştu kadınım diye sahiplenmesi buyurgan olması ama bunu yaparken ayrı tatlı olması hoşuma gitti. Tess'in olaylara yaklaşım biçimi o olgunluk tam oturmuş üstüne ve öyle çok klişede yoktu kitapta. borck'un mecburiyetten eski eşiyle yemeğe çıktığı zaman (hemde 2 KERE!!) ayrılırlar ya da en azından bir tartışma yaşarlar dedim ama yook gayet olaysız bir ilişkiydi. Öyle kötü değildi sadece ben beklentilerimi yüksek tuttum sanırıım.. Ama aile olmalarındaki o sıcaklığı hissetmek güzeldi.

2 puan

Nereden başlayım,
1) Kötü Çeviri ; Tüm lakaplar Türkçeye çevirilmişti,o yüzden zayıf dayı aşağı zayıf dayı yukarı okuduk.Sadece adı geçmiş olsada ilk kitaptak Hawk Delgado nun Şahin Delgado olması
2) Kitabın kapağında adı yer alan vahşi adamın kitapta olmaması
3)" Bira ister misin? " Sorusunu üç satırla cevap veren bir erkek karakter barındırması
4) Dünyanın en mülayim kadın karakteri.

10 puan

bayıldım!!!!!
ergen ve 30 yaş altı aşıklardan sıkıldıysanız (ki ben sıkılıyorum bazen)
bu seri, bu yazar, bu kitap tam size göre :)
çok eğlendim okurken...
yazarın sıkı bir takipçisiyim artık :D
evet çeviri ile ilgili sıkıntılar vardı lakin o kadar eğlendim ki
umursamadan geçtim :)

5 puan

Yani bu kitaba ne demeliyim bilemiyorum.Konusu güzeldi ama bir acayiplik vardi bazi seyleri defalarca okumak zorunda kaldim acayiplik cevirmende mi yoksa yazardami bilemedim.Kitabi orjinalinden okumak gibi sansim olmadigi icin bilemiyecegimde.Cok fazla yazim hatasi vardi oldukca sinir bozucuydu.
Ilk kitap gizemli adam gibi keyif almadim hatta okurken yoruldum.

3 puan

Eğer Gizemli Adamı beğenip bu kitaba o beklentiyle başlarsanız benim gibi büyük hayal kırıklığına uğrarsınız.Bu kitap Gizemli Adamla aynı seride bulunmayı hak etmiyor.Hatta iki kitabı aynı yazarın yazdığını kullanılan 'bebeğim' kelimesinin çokluğundan anlayabiliyorsunuz ancak.Kitabı seriden ayrı değerlendirmeye çalışırsak; Vahşi adam (kitabın ilk bölümünden sonra pek bir vahşiliğide kalmıyor gerçi) ve Uyumlu kadının aile hayatıyla ilgili upuzunnnnnnn bir aile dramı okuyorsunuz.

7 puan

Beni takip eden varsa yorumlarımdan peş peşe çok güzel,kaliteli kitaplar okuduğumu görmüştür.Ama şu an bitirmiş olduğum kitap maalesef benim yine kitap okuyamama sendromuna girmemi sağladı.Yanlış anlaşılmasın kitap vasat değildi.Ama bana katiyen bir şey kattığını düşünmüyorum.Artık bu türde kitap okumamaya özen göstereceğim.Zira elimde sürünüyorlar günlerce (bkz.Vahşi Adam,Gizemli Adam..)

Gizemli Adam kitabı,çok merak edip alıp okuduğum ve normal bir kitap olarak rafa kaldırdığım Kristen Ashley'nin ilk okuduğum kitabıydı.Çok etkilenmemiştim (yakışıklı adamları hariç) ama bu seriye devam etmeyi planlıyordum.Geçenlerde de serilerine başladığım ama o zaman çevrilmediği için devam edemediğim ama şimdi yayınevleri tarafından çevrilmiş olup okunmayı bekleyen kitaplarıma göz attım.Ve bunları sıraya dizdim okuyacağım diye.Ve ilk olarak Dream Man serisinin ikinci kitabı Vahşi Adam'ı elime almış bulundum.Daha başladığım andan itibaren benim fantastik,paranormal,distopya açlığım bu kitapta baş gösterdi.Tabi ki kitap karşılayamadı,bunu bilerek başlamıştım da zaten.Ama işte okuyamadım.

Kitap aslında çok akıcıydı.Okuyamak istemediğim halde kitabı sadece 3 oturuşta bitirdim.Bir oturuşta 100 den fazla sayfa okumuşum içimde istek,arzu olmadığı halde.Ama bu oturuşların aralarına birer gün girince kitabı bitirmem bu kadaarr uzadı işte.😔

Size tavsiyem burayı çok ama çok dikkatli okuyun,hani bazen canınız romantik-komedi ister bazen de distopya ister ya,kesinlikle o an ne istiyorsanız o kitaba başlayın."Bu serinin ikinci kitabı çıkmış da aman bu seriyi yarım bırakmayıp bu arada bitireyim de canım şu an istemiyor bu tarz kitap ama dişimi sıkar okurum da.."... Amaaan diyeyim sakıın diyeyim ki böyle şeyler yapmayın,sonra böyle kitap okuyamama sendromuna bir müddetliğine giriyorsunuz.Kitap çok kötü olmadığı halde o kitap sise öyle hissettirebiliyor.Hem kitaba hem size yazık..😉

Gel gelelim kitaba.Ben kitabı daha sonra,bu tarz kitap istediğim bir zaman başlamış olsaydım,normal bulurdum.Yani kötü de değil,çok iyi de değil.Normal.Hatta mutlu son mu istiyorsunuz,buna şu sıralar açlık mı çekiyorsunuz,alın okuyun derim.Tabi karakter yaşları sizi pek etkilemiyorsa.Zira beni hiç etkilemedi.Çoğu arkadaşım bu konuda bayağı etkilenmişler.Ama ben pek takılmadım bu konulara.

Her neyse,kitabı tavsiye eder miyim? İnanır mısınız,şu an bu sorunun cevabını hiç bilmiyorum.Ama şunu söyleyebilirim ki birinci kitaptan bir tık daha iyiydi.😙

8 puan

Bazı noktalarda rahatsızlık duysamda güzeldi 3.kitabı bekliyoruz

7 puan

Her şeyi fazla yolundaydı, herşey fazla iyi gitti, her kötü şeyin üstesinden fazlasıyla iyi bir şekilde gelindi.. Ama yine de bana göre ilk kitaba göre daha iyiydi.


Baskı Bilgileri

Karton Cilt, 472 sayfa
2014 tarihinde, Dex Yayınları tarafından yayınlandı


ISBN
6050923261
Dil
Türkiye Türkçesi

Diğer baskılar


Benzer Kitaplar

Şu An Okuyanlar

Şu anda kimse okumuyor.

Okumuşlar

kugugukşu denizgul Peri.. İlkind mucdem
37 kişi

Okumak İsteyenler

melish kuzumberen merve y. Mili tarçınportakal
6 kişi

Takas Verenler

Takas veren bulunamadı.
Puan : hepsi | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
Değerlendirme Zamanı: en yeni | en eski