Yükseklerde (Up in the Air #2)

James ve Bianca'nın çalkantılı hikâyesi, Uçuşta'nın bir sonraki kitabında kaldığı yerden tüm hızıyla devam ediyor.

James, Bianca'ya tutku ve acının karanlık ve bağımlılık yapan dünyasını göstermişti. Kendi boyun eğici, mazoşist doğasını ona öğretmiş ve Bianca, reddedilemez bir şekilde büyüleyici ve imkânsız derecede güzel Bay Cavendish'e hızla sırılsıklam âşık olmuştu. Ama acı veren bir yanlış anlaşılma ve Bianca'nın geçmişinden korkunç bir kâbusun geri dönüşü, Bianca'yı kahretmekle birlikte, kafasını karıştırıp incittiğinde, Bianca onu kendinden uzaklaştırır.

Onu hastanelik eden şok edici saldırının ve James'e zamana ihtiyacı olduğunu söylemesinin üzerinden bir ay geçmiş olmasına rağmen, Bianca'nın hisleri değişmez. Üstelik, James'in onu etkisi altına almasının an meselesi olduğunun da farkındadır...

James ve Bianca'nın çalkantılı hikâyesi, Uçuşta'nın bir sonraki kitabında kaldığı yerden tüm hızıyla devam ediyor.

James, Bianca'ya tutku ve acının karanlık ve bağımlılık yapan dünyasını göstermişti. Kendi boyun eğici, mazoşist doğasını ona öğretmiş ve Bianca, reddedilemez bir şekilde büyüleyici ve imkânsız derecede güzel Bay Cavendish'e hızla sırılsıklam âşık olmuştu. Ama acı veren bir yanlış anlaşılma ve Bianca'nın geçmişinden korkunç bir kâbusun geri dönüşü, Bianca'yı kahretmekle birlikte, kafasını karıştırıp incittiğinde, Bianca onu kendinden uzaklaştırır.

Onu hastanelik eden şok edici saldırının ve James'e zamana ihtiyacı olduğunu söylemesinin üzerinden bir ay geçmiş olmasına rağmen, Bianca'nın hisleri değişmez. Üstelik, James'in onu etkisi altına almasının an meselesi olduğunun da farkındadır...


Değerlendirmeler

değerlendirme
8 puan

İlk kitaba göre biraz daha olaylıydı bu kitap. Bianca, James'i sevdiğini anlasa da hala ön yargılarını kıramadı gitti. James bence Bianca'ya karşı olan duygularından çok emin, kıza aşık olduğunu kabullenmiş ama Bianca'yı korkutmamak için söylemedi diye düşünüyorum.

Yalnız ibu kitapta James'in bir şeyini hiç beğenmedim. Bence James, Christian Grey'i de aşarak kıza pahalı şeyler almayı abarttı. Her bölüm mutlaka ya giysi-takı alıyor veya onu çok pahalı yerlere götürüyor.

Serinin son kitabını merak etmiyor değilim, umarım yakın zamanda okuyabilirim.

8 puan

Açıkçası ilk kitaba göre daha çok sevdim.olaylar ilk kitaptaki gibi klişeydi ama oldukça akıcı bir kitaptı.Sonuçta bu kitapta türünden farklı değildi.okurken sıkılmadım.sadece tek bir noktada anlamsız geldi.Zengin bir erkeğin kız arkadaşına gazetelerde hakaret ediliyor ancak James bunu o kadar rahat karşılıyor ki çok ama çok saçmaydı.İlk kitap beni sıkmıştı ama bunu daha çok sevdim.Özellikle son zamanlarda okuduğum kitaplara göre daha güzeldi.final kitabı umarım daha değişik ve ilgi çekici olur.

8 puan

James'i ilk kitapta tam çözememiştim yine de bağlamıştı beni ama bu kitaptan sonra o Bianca'ya olan aşkından, duygularından, yaptığı jestlerden, sürekli Bianca'yı mutlu etme çabalarından sonra ilk beşime girdi. Hayır bunları da geçtim adamın her hareketinden seksilik akıyor.. Akıcıydı, okurken hiç sıkılmadım sadece fazla bir macera olduğu yok. Olaylar pek ilerlemiyor. Bir kaç farklılık tuhaflık vardı. James ve Bianca'nın ilişkisinde olan bir farklılıktan bahsetmiyorum. James'ın geçmişinde olan ilişkilerindeki farklılıklar. Onlarda zaten gün yüzüne çıkıyor.
Sinir olduğum nokta adamın her yerde bir "eski hikaye"si var. Her yerde eskiden beraber olduğu bir iki kadın çıkıyor karşılarına. Bianca her seferinde karşılarına çıkan ya da çevrelerinde olanları gösterip; "Yattın mı onunla ? " diye sorduktan sonra James bizi aydınlatıyor ve "Hayır." demesi nadir oluyor genelde . Özellikle iki kadına sinir oldum. Yanımda olsalardı büyük ihtimal boğazlayacağım türden bir sinir.!! Jules ve Jolane. Kızı taciz ediyorlar. Nasıl olduğunu kitabı okuduğunuzda anlarsınız ama bu sonlara doğru kısa süreli bir şey. Yani kitap boyunca olan bir şey değil. James'in kıskançlıkları ve bianca'nın kıskançlıkları yarışır. Tatlılardı. +18 ibaresini dikkate alın bence ama rahatsızlık derecesinde değildi. Başlamayan varsa başlayabilir.

8 puan

Ahh ! Oncelikle sunu soylim kitabi yaklasik 1 bucuk ahftada bittirdim Sorun kitapda degil bendeydi okuyamiyorrum. Ama sanirim bugun itibari ile bu sikintimi yendim ve kitab bittttttttttttti ! Ah yine en ummadik sahnede bitti kitap yaaa :( James ve Bianca’yi ozlemisim ama Saripisim James’im ah ah 😍😁 her neyse Serinin ilk kitabi olan #Ucusta ‘nin devami olan 2kitap #Yükseklerde kitabida ilk kitabi kadar guzeldi. .. Bdsm diye kitaplari okumayip on yargi yapablardansani lutfen bu kitabi okumayin ! Secim yapmayan arkadaslar lutfen bu seriyi okuyun cunki James’e ve onun buyuttugu aska’a asik olucaksiniz :)

8 puan

http://illekitap.blogspot.com.tr/2014/11/r-k-lilley-yukseklerde-up-in-air-2.html


Uçuşta kitabıyla ülkemizde yayınlanmaya başlayan seri "Up in The Air"in 2. kitabı Yükseklerde kitabı da raflarda yerini aldıktan sonra ben rahat duramadım onca okumam gereken kitap varken bu kitabı aldım ve Bianca & James ikilisinin sonunun ne olacağının heyecanıyla bir çırpıda kitabı bitirdim.

Aspendos Yayınları, yine çok güzel bir kapak tasarımı ve çeviri ile bir kitabını daha okurların karşısına çıkarırken serilerinde aralarını çok açmadan yayınlamasıyla şahsen benim gönlümü aldılar. Ki şunu da söyleyeyim bu sayede birçok kitabı okunma listeme girdi bile.

Neyse şimdi bunu bir kenara bırakarak kitaba dair yorumuma geçeyim değil mi? :))

Uçuşta kitabını okuyanlar bilir kitap yarım kalmış ve James ile Bianca'nın ilişkisi bir sallantıya girmişti. Yükseklerde kitabı da buradan yani kaldığı yerden devam ediyor. James, yine Bianca'ya taparcasına davranırken Bianca'nın ondan uzak kalamamasına rağmen kendisine karşı olan tereddütlerini de öldürmeye çalışarak beraberliklerini sürdürmeye çalışıyor.

Çok karmaşık bir cümle kurdum sanki :) neyse :D

Kitapta çok romantik sahnelerin olmasının yanında çok tutkulu ve şehvetli sahnelerde vardı bu yüzden sevgili okur arkadaşlarım +18 bir kitap olduğunu bir kez daha vurguluyor ve kitabın arkasındaki bu ibareyi ciddiye almanızı öneriyorum ama tabi yaşınız tutuyorsa okuyabilirsiniz :D

Ben bu seriyi sevdim, kolay okunabilen, okurken sıkmayan ve akıcı olması kitabı zevkle okunmasını sağlıyor. Tabi bunda çevirinin de iyi olmasını bir payı var :)

Dediğim gibi eğer +18 iseniz bence bir tadın bu seriyi seversiniz bence ;)

1 puan

Klişlelikten ölcekti bu kitap.
Niye bu seriye başladığımı sorgulamaya başladım resmen.
Harika ve zengin bir erkek ve embesil bir kız.
Boşuna zamanımı çaldılar.

10 puan

İlk kitapta Bianca'ın evine babası gelmiş ve annesini öldürdüğünü kimseye söylememesi için tehdit edip dövmüştür. Bianca bu olaylar ve James ile yaşadıklarından sonra ayrılma kararı alır.
Hastaneden çıkalı bir ay olmuş yaraları yavaş yavaş iyileşmiş ama James ile hala görüşmemiştir. James ise aramaktan vazgeçmez ve sonunda Bianca'ı görüşmeye ikna eder. Görüştükleri an ise eski hallerine dönerler. Fakat bu kez duyguları tamamen farklıdır.
James ilişkilerini saklamak istemez, aynı evde yaşamak, hayatını paylaşmak ister, evlilik çocuk fikirlerini bile geçirir.
James tamamen aşık bir erkek. Bianca'a bir şey olursa yaşayamaz, onun için yapamayacağı yok, zarar vereni öldürür durumuna gelir. Bianca ile sürekli ilgilenip, şımartır hediyelere boğar, vermeyeceği taviz yok, yeter ki istesin.

Bianca ise sevdiğini anladı ama yaşadıklarından dolayı birlikte yaşamak, evlilik onu korkutur. Hala güven problemleri var ve emin olamaz. James''in yaptıklarına rağmen sevdiğini dile getirmemesini takar. James'in yanında her gördüğü kıza birlikte oldun mu diye sorar ve James'in cevabı hep aynı. O kadar çok eski ilişkisi var ki bitmiyor.

Kitap ikilinin birlikteliği,kıskançlıkları, ilişkilerini duygularını anlamaları, verdikleri kararlar ile geçti. Bianca'nın ilişki istemeyen, masum kız hallerinden tabi ki eser yok. Bu tarz kitaplarda bu durum olmazsa olmaz.
İkili ağlamaktan çekinmiyor. James'de bunu yapıyor. Yerine göre sert yerine göre sulu göz bir erkek.
Ayrıca James'in kalbinin üstüne Bianca yazdırması çok hoştu.


Baskı Bilgileri

Karton Cilt, 344 sayfa
Ekim2014 tarihinde, Aspendos Yayınları tarafından yayınlandı


Dil
Türkiye Türkçesi

Benzer Kitaplar

Şu An Okuyanlar

Şu anda kimse okumuyor.

Okumuşlar

çağnursygn thestudyingduck denizgul burçak. evil_thing
69 kişi

Okumak İsteyenler

persephone. Ckmksm kuzumberen esra.inspirit.13
4 kişi

Takas Verenler

Takas veren bulunamadı.
Puan : hepsi | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
Değerlendirme Zamanı: en yeni | en eski