Sırtımızdaki Hedef (Monster in His Eyes, #3)

Sözünü tutmanın en iyi yolu asla söz vermemektir.

Pek de uzun olmayan bir zaman önce, Vegas'ta bir şapelde, hayatımın geri kalanı boyunca Karissa'yı seveceğime dair yemin ettim. Fakat kimseye sonsuz yarınlar bahşedilmemişti. Kimseye sonsuzluk sözü verilmemişti. Bazen elimizde tek kalan bugündür.
Carpe Diem
Anı yaşa.

Şimdiye dek her şey bitmiş olmalıydı, biz mutlu olmalıydık fakat insanlar huzur içinde yaşamamı güçleştiriyordu. Ellerimde öyle çok kişinin kanı vardı ki temizlenmesi asla mümkün değildi ve orada bir yerlerde, birisi yaptıklarımı bana ödetmeye kararlı gibiydi. Sonsuza dek mutlu, her zaman bir bedel ile birlikte gelirdi; her adamın ödemeye hazır olduğu bir bedel. Ancak bu olacakları oturup bekleyeceğim anlamına gelmiyordu.

Çünkü söz konusu sevdiğim kadın olduğunda. uğruna savaştığım yaşam olduğunda.

Kimse güvende değildi.

Sözünü tutmanın en iyi yolu asla söz vermemektir.

Pek de uzun olmayan bir zaman önce, Vegas'ta bir şapelde, hayatımın geri kalanı boyunca Karissa'yı seveceğime dair yemin ettim. Fakat kimseye sonsuz yarınlar bahşedilmemişti. Kimseye sonsuzluk sözü verilmemişti. Bazen elimizde tek kalan bugündür.
Carpe Diem
Anı yaşa.

Şimdiye dek her şey bitmiş olmalıydı, biz mutlu olmalıydık fakat insanlar huzur içinde yaşamamı güçleştiriyordu. Ellerimde öyle çok kişinin kanı vardı ki temizlenmesi asla mümkün değildi ve orada bir yerlerde, birisi yaptıklarımı bana ödetmeye kararlı gibiydi. Sonsuza dek mutlu, her zaman bir bedel ile birlikte gelirdi; her adamın ödemeye hazır olduğu bir bedel. Ancak bu olacakları oturup bekleyeceğim anlamına gelmiyordu.

Çünkü söz konusu sevdiğim kadın olduğunda. uğruna savaştığım yaşam olduğunda.

Kimse güvende değildi.


Değerlendirmeler

değerlendirme
8 puan

Biten bir seri daha, deli vitale yumuşadı. Karissayı tebrik etmek lazım:) Lorenzoyu merak ettim onunda kitabı varmış.Okurmuyum diye düşünmüyorum okurum yazarın dili akıcı. Bu kitapta sürükleyici idi.Seri de aralarda güzel cümleler yakalamıştım 1. ve 2. kitapta özellikle...3. kitap biraz daha koşturmacalı oldu,vakit geçirmek için okunabilir fazla birşey beklemeyin...

8 puan

3.kitaba ne gerek var diye düşünerek başlamıştım. Ama sıkılmadan kitabı okudum...

10 puan

SIRTIMIZDAKİ HEDEF Vitali İgnazio
Nasıl mı buldum? Gerçeği söylemek gerekirse kitap müthişti,seri müthişti, VİTALİ müthişti. #gözlerindekicanavar ile tanıştığımız Vitali' nin sırları ,intikamı, aşkı, sevgisi derken bizi farkında olmadan kendine bağlamışBu yüzden ben bu müthiş serinin bittiğine çok üzülüyorum keşke bitmese diyecek kadar hem de #monsterinhiseyes serisi çok güzel bir sonla bize veda etti.Serinin ilk cümlesinden son cümlesine kadar konusu,kurgusu,karakterleri,anlatımı ve çevirisiyle on numaraydı. Bazen "yok bu kadar da olmaz" dediğimiz ne varsa okurken, ikinci kitaptan sonra biz de Karissa gibi Vitalinin cazibesine kapıldık ya da hayata onun gözüyle bakmaya başladığımızdan mı nedir bilmem üçüncü kitap bambaşkaydı. Hele Vitalinin ağzından okuduğumuz bölümler şahaneydi.Ben bir canavarım,ben iyi bir adam değilim diyen bir adamın ,sevdiği kadın için neleri yapıp,nelerden vazgeçebileceğini merakla ve heyecan içinde okudum. Vitalinin Karissa'ya bir şey oldu zannedip çoraplarıyla sokağa çıkmasına aklıma geldikçe gülümsüyorumAyrıca hikayeye yeni katılan Lorenzoda ilginç bir karakterdi. Hikayeye ayrı bir renk kattı (duyduğuma göre Lorenzo'nun kitabı varmış umarım çevirisi yapılır da okuruz #yabancıyayınları duy sesimizi) Giuseppe Vitali ise,ne bileyim belki daha samimi olmalarını bekledim son ana kadar... Ve Killer'in zekası... Belki Vitaliyi sevmeyenler oldu. Yaptıklarını onaylamayanlar oldu.Ama seriyi bitirdikten sonra iyi yada kötü bir şekilde İgnazio Vitali'nin adı unutulmayacak karakterler arasında yeraldı.
Velhasıl şimdi Vitaliye veda etme zamanı.Hoşçakal Vitali elveda sana. Seni hiç unutmayacağız.

8 puan

Neden bittin ki ? dediğim bir seriydi. severek okudum. Akıcı ve sıkmıyor. Klişeler yok. Ki bu dönemde böylesini bulmak zor.

3 puan

Bu seri Bloga başlamamıza neden olduğu için okuyorum yoksa 2.kitabın yarısında bırakır devam etmezdim.

http://oldgirlsontheblog.blogspot.com.tr/2017/11/j-m-darhower-srtmzdaki-hedef-monster-in.html

6 puan

Canavar Serisinin 3. ve son kitabı. Tahmin ediyorum ki bundan sonra serinin devamı gelmeyecek. Şahsen gelmemesinden de yanayım çünkü ötesi fazla zorlama olur, her şeyi tadından bırakmak güzeldir.

Uzun bir aradan sonra Karissa ve Naz geri döndü! En son onları evli ve mutlu bırakmıştık; öncesinde yaşanan olayları düşünür isek ne kadar mutlu olunabilirse o kadar aslında. Naz, sevdiği kadın için eski hayatına sünger çekmeye çalışırken eski hayatı onu tamamen terk etmek niyetinde değildir. Naz ve Karissa yeni tehditlerle uğraşırken Naz'ın geçmişinden çıkagelen biri ortalığı karıştıracaktır; Lorenzo dost mudur yoksa düşman mıdır? Naz'dan istediği nedir? Hepsi ve fazlası Sırtımızdaki Hedef kitabında. Hareketlilik kitabın yarısından sonra başlıyor diyebilirim.

Üçlemeye şöyle bir göz gezdirdiğimde ortalamanın bir tık üstünde bir seri olduğunu söyleyebilirim sanırım. Ne çok iyi ne de kötü; zaman geçirmek için fena bir seçenek olmaz. Yalnız erotik kısımları sırf okuyucu istiyor diye sağa sola sıkıştırdığı izleniminden hala kurtulamadım. Yalan yok bu tür romanları ilk başlarda seviyor, zevkle okuyordum ama artık itici buluyorum. Kurgunun önüne geçen ve zorlama eklemeler gibi geliyor.

Serinin ilk kitapları hep 'canavar' lı olunca bu seferkinin isminin böyle olması da üçleme ismini bozmuş gibi, siz ne dersiniz? Şahsen yazarın farklı bir kitabı olduğunu düşünebilirdim.

8 puan

Serinin son kitabı sırf yazmak için yazılmıştır diye okumamış ve ertelemiştim ama şaşırttı beni. Güzel 👍

10 puan

Altı hafta önce Naz evlenme teklifi etmiş Karissa kabul etmiş ve evlenmişlerdi. Karissa evet dediğinde neye kalkıştığını Naz'ın nasıl bir adam olduğunu bilir. Evlendikleri geceden beri her gecesini doğru kararı verdiğini düşünerek geçirmiştir. Karissa Naz'ın değiştiğini bilir. Hala korkutucu Ignazio'ydu ama bir süredir Vitale yüzünü göstermez. Bir süredir farklıdır ama bunun onun gerçekten değiştiği anlamına gelmediğini de bilir. Geceleri arada bir ortadan yok olur zaman zaman fısıltılı telefon görüşmeleri yapar, hala paranoyak, aşırı korumacı, fazlasıyla tetiktedir ama zalim değildir. Karissa her şeye rağmen onu çok sever. Böyle bir aşkın mümkün olabileceğini düşündüğünden daha çok sever. Naz'sız bir hayat hayal edemez. Bir anlaşmaları vardır. Karissa cevabıyla baş edemeyeceği sorular sormaz çünkü Naz mesele ne olursa olsun ona yalan söylemeyecekti. Bir şeyi bilmek isterse söyleyecekti. Bu şekilde ilişkileri mutlu bir şekilde ilerlerken tabi ki problemler olmadan olmaz.

Naz Karissa'nın korktuğunu belli eden ifadesini görmemek için mücadele eder. Onun için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışır. Kimseyi önemsemezken Karissa'nın başına gelenleri önemser. Onun uğruna kendi başına gelenleri de. Karissa'ya göre iyi biri olabilirdi onun uğruna iyi biri olabilirdi ama bunun iyi biri olduğuna anlamına gelmediğini düşünür. Önce ki kitapta Karissa için ilk eşinin babası, kendisi içinde bir baba gibi olan ailelerden birinin liderini öldürdüğü için kuralları çiğnemiştir. Artık yeni lider vardır ortalık karışıktır ve boyun eğmeleri için herkese ölümlü mesajlar gönderir. Naz kimsenin karşısında eğilmez, hiçbir adam için diz çökmezdi. Fakat kendisi için gelineceğinin an meselesi olduğunu bilir. Artık eski yaptığı işleri yapmasa da uyarılır. Babasının dükkanı onlar ordayken kurşuna dizilir. Naz Karissa için kurşunların önünde beklese de geçmişin peşlerini bırakmayacağı endişesi ile yaşar. Karissa'nın bindiği taksiye saldırılır iki cinayetin ortasında kalır, kaçırılır, etrafında sürekli birileri vurulur.

Karissa hamiledir birlikte mutlu oldukları, bütün olanlardan uzak oldukları, sırtlarında hedef olmayan, huzur içinde yaşayacakları, sadece onlara ait bir dünya ister. Naz da bu yaşamdan bıkmıştır yeni bir yaşama hazırdır. Gitmeye karar verirler ve kaçan insanların peşleri bırakılmadığından Naz dört ailenin patronunu öldürür ve ikili yeni bir sayfa açıp yeni bir başlangıç yapar.

Aslında üçüncü bir kitaba gerek yoktu uzatılmış ama okunmaya değer güzel bir kitaptı. Bu kez bir Karissa bir Naz ağzından anlatılıyor ve daha aksiyon dolu. Yine akıcı, hemen biten, güzel, farklı bir kitaptı.


Baskı Bilgileri

Karton Cilt, 1. Basım, 384 sayfa
3Kasım2017 tarihinde, Yabancı Yayınları tarafından yayınlandı


ISBN
9786059585798
Dil
Türkiye Türkçesi

Diğer baskılar


Benzer Kitaplar

Şu An Okuyanlar

Şu anda kimse okumuyor.

Okumuşlar

evil_thing ranayıldız LadyMaria maggie gezenti
16 kişi

Okumak İsteyenler

hAnAJks
1 kişi

Takas Verenler

Takas veren bulunamadı.
Puan : hepsi | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
Değerlendirme Zamanı: en yeni | en eski