Sırtımızdaki Hedef (Monster in His Eyes, #3)

10 puan

Altı hafta önce Naz evlenme teklifi etmiş Karissa kabul etmiş ve evlenmişlerdi. Karissa evet dediğinde neye kalkıştığını Naz'ın nasıl bir adam olduğunu bilir. Evlendikleri geceden beri her gecesini doğru kararı verdiğini düşünerek geçirmiştir. Karissa Naz'ın değiştiğini bilir. Hala korkutucu Ignazio'ydu ama bir süredir Vitale yüzünü göstermez. Bir süredir farklıdır ama bunun onun gerçekten değiştiği anlamına gelmediğini de bilir. Geceleri arada bir ortadan yok olur zaman zaman fısıltılı telefon görüşmeleri yapar, hala paranoyak, aşırı korumacı, fazlasıyla tetiktedir ama zalim değildir. Karissa her şeye rağmen onu çok sever. Böyle bir aşkın mümkün olabileceğini düşündüğünden daha çok sever. Naz'sız bir hayat hayal edemez. Bir anlaşmaları vardır. Karissa cevabıyla baş edemeyeceği sorular sormaz çünkü Naz mesele ne olursa olsun ona yalan söylemeyecekti. Bir şeyi bilmek isterse söyleyecekti. Bu şekilde ilişkileri mutlu bir şekilde ilerlerken tabi ki problemler olmadan olmaz.

Naz Karissa'nın korktuğunu belli eden ifadesini görmemek için mücadele eder. Onun için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışır. Kimseyi önemsemezken Karissa'nın başına gelenleri önemser. Onun uğruna kendi başına gelenleri de. Karissa'ya göre iyi biri olabilirdi onun uğruna iyi biri olabilirdi ama bunun iyi biri olduğuna anlamına gelmediğini düşünür. Önce ki kitapta Karissa için ilk eşinin babası, kendisi içinde bir baba gibi olan ailelerden birinin liderini öldürdüğü için kuralları çiğnemiştir. Artık yeni lider vardır ortalık karışıktır ve boyun eğmeleri için herkese ölümlü mesajlar gönderir. Naz kimsenin karşısında eğilmez, hiçbir adam için diz çökmezdi. Fakat kendisi için gelineceğinin an meselesi olduğunu bilir. Artık eski yaptığı işleri yapmasa da uyarılır. Babasının dükkanı onlar ordayken kurşuna dizilir. Naz Karissa için kurşunların önünde beklese de geçmişin peşlerini bırakmayacağı endişesi ile yaşar. Karissa'nın bindiği taksiye saldırılır iki cinayetin ortasında kalır, kaçırılır, etrafında sürekli birileri vurulur.

Karissa hamiledir birlikte mutlu oldukları, bütün olanlardan uzak oldukları, sırtlarında hedef olmayan, huzur içinde yaşayacakları, sadece onlara ait bir dünya ister. Naz da bu yaşamdan bıkmıştır yeni bir yaşama hazırdır. Gitmeye karar verirler ve kaçan insanların peşleri bırakılmadığından Naz dört ailenin patronunu öldürür ve ikili yeni bir sayfa açıp yeni bir başlangıç yapar.

Aslında üçüncü bir kitaba gerek yoktu uzatılmış ama okunmaya değer güzel bir kitaptı. Bu kez bir Karissa bir Naz ağzından anlatılıyor ve daha aksiyon dolu. Yine akıcı, hemen biten, güzel, farklı bir kitaptı.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »