Daha Sabaha Çok Var (The Hathaways, #4)

Sırlar…
Daha fazla bastırılamayan tutku ve şehvet…
Açığa çıkamayan duygular…

Catherine Marks, iki senedir Hathaway ailesinin kızlarına mürebbiyelik yapıyordu. İşinden büyük keyif alan Catherine'in tek bir sorunu vardı: Hathaway kardeşlerin sinir bozucu ağabeyi Leo.Leo Hathaway ise kız kurusu diye nitelediği Catherine'e kafayı takmıştı. Genç kadının bir sır gibi sakladığı geçmişini öğrenmek için her şeyi göze alabilirdi.

Sürekli didişmeler, iğneleyici laflar, dik dik bakışlar… Birbirlerine tahammül edemeyen Catherine ve Leo için belki de en beklenmedik şey, ateşli bir öpücüktü… Bu öpücükten sonra artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktı.
(Tanıtım Bülteninden)

Sırlar…
Daha fazla bastırılamayan tutku ve şehvet…
Açığa çıkamayan duygular…

Catherine Marks, iki senedir Hathaway ailesinin kızlarına mürebbiyelik yapıyordu. İşinden büyük keyif alan Catherine'in tek bir sorunu vardı: Hathaway kardeşlerin sinir bozucu ağabeyi Leo.Leo Hathaway ise kız kurusu diye nitelediği Catherine'e kafayı takmıştı. Genç kadının bir sır gibi sakladığı geçmişini öğrenmek için her şeyi göze alabilirdi.

Sürekli didişmeler, iğneleyici laflar, dik dik bakışlar… Birbirlerine tahammül edemeyen Catherine ve Leo için belki de en beklenmedik şey, ateşli bir öpücüktü… Bu öpücükten sonra artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktı.
(Tanıtım Bülteninden)


Değerlendirmeler

değerlendirme
8 puan

Uzun zamandır beklediğim kitaplardan biriydi ve nihayet okudum :) kitap çok güzel başladı.olaylarda güzeldi sadece birkaç bölümde sıkıldım.Özellikle son zamanlarda okuduğum historical romanlara göre çok çok güzeldi.Kitabı genel olarak sevdim.Leo zaten en sevdiğim kitap karakterlerinden biri.10 vermedim çünkü daha güzel kitaplar okudum.Yazarı çok seviyorum ve takip etmeye devam edeceğim :)

9 puan

Çok güzel bir kitap daha bitti. Leo'ya bayıldım. Cat ile aralarındaki atışmalar çok komikti. Sonlara doğru azcık sıkılırken ve Cat'e sinir olurken (sürekli Leo'nun evlenme teklifini reddediyor. ! ) kitap yön değiştirdi ve Cat'in geçmişi bir anda karşısına çıktı. Yani okurken hiiç duraksamadım bir çırpıda okuyup bitirdim. Beatrix ve o bilgili hayvan sever hallerine bayıldım. Harry'nin kardeşinin arkasında oluşuna Cam ve Kev'in hallerine Win'e Amelia ve Poppy'e hepsine ayrı ayrı bayıldım. Tam bir ailelerdi özellikle serinin bu kitabında bunu çok iyi yansıtmış Lisa. Bir kaç alıntıyla yorumuma son noktayı koyuyorum ve kesin kez tavsiye ediyorum.


“Onlara çığlık atmayacağımı söyledim.” Yattığı yerden cevabı yapıştırdı Leo. “Sadece Marks şiirini ezberden okumaya başladığında çığlık atıyorum.” :D

“… Olası gelinlerin bir listesini yaptık. Neden göz atmıyorsun. Belki içlerinden biri ilgini çeker.”
Leo listeye baktı. “Mariette Newbury”
“Evet” dedi Amelia. “Onda ne sorun var?”
“Dişlerinden hoşlanmıyorum.”
“Peki ya Isabella “
“Annesinden hoşlanmıyorum.”
“Leydi Blossom?”
“Adından hoşlanmıyorum.”
“Ah tanrı aşkına Loe!” :D:D

“Bir seçeneğin olduğunu sanıyorsun.” Dedi Cam. “Ama aslında tam tersidir. Aşk seni seçer. Gölgeler güneşin yönettiği yönde ilerler.” Cam favorim söylemeyi unutmuşum :))

“Kalbimin üzerinde dinlen. Bırak rüyalarını koruyup kollayayım. Yarın sabah ve daha sonra ki tüm sabahlar , seni seven birinin yanında uyanacağını bil.” Leo. :)


“Bana güvenebilirsin.” Dedi Catherine
Leo; “Bana bir sebep söyle.”
“Çünkü güvenebilirsin.”

8 puan

Hathaway ailesinin tek erkeği aynı zamanda Ramsey Lordu olan Leo'nun ve mürebbiyemiz Bayan Marks'ın hikayesini keyifle okudum. Serinin önceki kitapları gibi bu kitapta kolay okunan ve çabucak biten sevimli bir hikayeydi. Okuması eğlenceli bir seri,tavsiye ederim

10 puan

Lisa Kleypas /Married By Morning (Hathaways Series #4)
Ah , evet ! Bu seride en çok merak ettiğim kitabı sonunda okudum.Öncelikle şunu söylemek istiyorum bu serideki -bence- en iyi kitap bu! Serinin tümünü okumasam da bu kitaptaki adrenalin ve ele alınan konu gerçekten çok etkileyiciydi.Bayan Catherine Marks’ı zaten ikinci kitabımız Vazgeçmem Senden’den tanıyor ve Loe Hathaways ile aralarındaki çekişmeyi az buçuk biliyoruz.Leo Hathaways , nam-ı diğer Lord Ramsey , bu kitapta kendini oldukça aşmış.O ilk kitaptaki hilkat garibesi adam nerde bu kitaptaki Lord Ramsey nerde , ama alaycılığa tam doz devam tabiî ki. Leo ve Cat’in hem aşk hem de çekişme dolu bu kitabının edisyonunu en kısa zamanda görmek dileklerimle…
KONU:
Catrherine Marks , geçmişinin izlerini silmeye çalışırken bir anda kendisini Hathaways Ailesinin en küçük iki ferdi olan Poppy ve Beatrix’e mürebbiyelik ederken buluverir.Ailede Leo Hathaways haricinde herkesle arası gayet iyi olan Catherine’in Lord Ramsey ile yıldızı bir türlü barışmaz.-ki bu kısımlar gerçekten komedi- Leo ve Cat’in fikirleri ve düşünce yapıları sürekli çakıştığı için daima bir sürtüşme içerisindedirler öyle ki , aile artık bunu normal bir durum gibi karşılamaya başlamıştır.Hatta Leo durumu Marks’a ‘’AZRAİL’’ diye lakap bile takacak kadar ileri götürmüştür.Fakat , Leo ailesindeki herkesten farklı olarak Catherine Marks’ın bi’şeyler gizlediğini , bi’şeylerden kaçtığını düşünmektedir.Bu sebepten ötürüde Cat’in her hareketini adım adım takip eder.Bu bir nevi Leo için bir gaye bir amaç halini almıştır.Ama tabi Leo bu çabalarının da yavaş yavaş meyvesini almaya başlar.Önce Catherine’in , kız kardeşi Poppy’nin eşi Harry Rutledge’nin üvey kız kardeşi olduğunu öğrenir.Ki bu kısımda Harry’nin ağabeyliği ne kadar ciddiye aldığını Leo’ya ‘’Eğer Cat’i incitirsen seni öldürürüm.’’ sözleriyle çok net anlıyoruz.Ama Leo hala Cat’in geçmişinden bir haberdir ve bunu öğrenmeyi de kafaya koymuştur.Kafasındaki sorulara cevap ararken kendi unvanı ve Hathaways’lara kalan Ramsey Evi , eski Ramsey Kontesi tarafında bir tehdit altındadır.Leo yani Lord Ramsey evlenip bir varis vermezse Ramsey haklarının hepsinin eski kontese geçme durumu da bütün bu olanlara tuz biber olur.Ama Leo , son derece kararlı bir şekilde Cat’in sırlarını çözmeye daha doğrusu onun cazibesine kapılmadan Catherine’i elde etmeye kararlıdır.Ama Cat ile zaman geçirmeye başladıkça sırlar bir bir gün yüzüne çıkar ve Catherin’in geçmişinden bir hayalet Lord Latimer , Leo’ya müstakbel eş aramak için Amelia ve Win tarafından düzenlenen baloda birden bire ortaya çıkıverir.Leo , tesadüfen Catherine’in geçmişini ve yaşadıklarının bir kısmını Lord Latimer’den öğrenir.Tam Cat’le konuşmaya karar verdiği sırada ise Catherine’in bir not bırakarak evden kaçar.-Cat evden kaçar çünkü geçmişinin öğrenilmesiyle Hathaways’lara layık olmadığını düşünür.- Ama tabi Lord Ramsey hemen Cat’in peşinden yola koyulur onu bulur bulmazda Catherine’in ağzından her şeyi öğrenir.Catherine Wigens , fahişe olan ve bir genel ev yöneten büyük annesinin kendisini Lord Latimer’e satmasıyla büyük annesi ve Latimer’in elinden kaçarak , Bule Maid okuluna başlamıştır.Okulun müdiresi Bayan Marks Cat’in davranışlarından ve yaşadıklarından etkilenerek onu kendi nüfusuna alır ve ona yeni bir hayat verir.Leo Cat’in yaşadıklarını öğrendikten sonra ikisine de yarar sağlayacak bir çözüm sunar ve Marks’a evlenme teklif eder.Tabi teklifin içeriğinde bir aşktan çok karşılıklı bir yardımlaşma vardır.-En azından Leo kendini böyle kandırıyor.- Catherine , bu teklifi kabul edip etmeme arasında bir süreçteyken geçmişin gölgeleri Cat’in üzerine biner ve büyük annesinin ölümünden sonra onun yerine geçen halası Cat’i kaçırtır…

10 puan

Bayıldım. Eğlenceli, sürükleyici, karakterlerin ince atışmaları çok keyifliydi. Favorilerime girdi tavsiye ediyorum gülmek için okunur 😊

8 puan

Güzel bir kitaptı, yazarın kitaplarını sırasıyla okumadığım için karakterleri "Benimle Kal" kitabından tanıyorum, o kitabı pek sevmemiştim zira çenebaz kadınları yüzünden başıma ağrıtan bir aile Hathaway'ler,ayrıca yazar o kitapta tüm aile bireylerini tanıtacağım diye ana karakterlere çok az yer vermişti...

Bu kitabın erkek karakteri Leo'yu oradan tanıyorum, aslında kendisi pekte sevdiğim bir karakter değildi, fakat bu kitapta farklı bir Leo ile karşılaştım, gerçek bir erkeğe dönüştüğünü gördüm, Catherine ile yaptıkları ağız dalaşlarını sevdim, keskin zekalarıyla birbirlerini kışkırtmayı iyi beceriyorlar :)

iki karakter de her ne kadar soğuk ve duyarsız görünseler de içlerinde yatan, sıcaklığı, aşkı ve tutkuyu birlikte keşfetmelerini okumak eğlenceliydi , özellikle arsız ve serseri imajı çizen Leo'nun tutkulu bir aşığa dönüşmesini okumak bana keyif verdi :)

10 puan

İlkten 7 puan vermeyi düşündüm ama Leo'nun muzipligi, zeki cevapları, fırlama halleri için bile 10 verilir bu kitaba :) Cat de oldukça iyi işlenmiş bir karakter. İkisinin askini okumak için çok bekledim ama ikisini de çok sevdim degdi beklemeye :)

10 puan

"Kaliteli bir roman nasılda bir nefes de okunuyor ama çok güzeldi bir çırpıda bitti..Bu aileyi çok seviyorum çok bendeki yeri apayrı. Hathaway ailesinin Ramsay Lordu Leo ile gizemli mürebbiyemiz Catherine Marks''ın hikayesi çok güzeldi.Okurken bazı yerlerinde kahkahalarımı tutamadım. Dört dörtlük kusursuz bir Lisa Kleypas kitabı idi. Çeviri,edit,kapak hepsi çok uyumlu idi. Serinin beşinci ve son kitabı Beatrix''in hikayesi fakat onun hikayesi ile ilgili hiçbir ipucu bulamadım..Onu da merak ile bekliyorum.. Historical romanlarını seviyorsanız tam size göre bir roman bence...
Hathaways Serisi.
1. Mine Till Midnight (2007) Benimle Kal
2. Seduce Me At Sunrise (2008) Vazgeçmem Senden
3. Tempt Me at Twilight (2009) Gecemi Aydınlat
4. Married By Morning (2010) Daha Sabaha Çok Var
5. Love In The Afternoon (2010) "

10 puan

Muhteşemdi, kesinlikle beklediğimize değmiş :)) Leo Hathaway 💖 çok tatlıydı 😍

10 puan

serinin en merak ettiğim ikinci kitabı. Oldukça keyif aldım Leo ve Catherine'in çekişmelerini okurken. Son bölüm yüzümde ufak bir tebessüme yol açtı. Hathaway serisine başlamayanlara bu kitapları şiddetle öneririm. Pişman olmayacaksınız.


Baskı Bilgileri

Ciltsiz, 383 sayfa
2014 tarihinde, Epsilon Yayınları tarafından yayınlandı


ISBN
9789944829533
Dil
Türkiye Türkçesi

Benzer Kitaplar

Şu An Okuyanlar

Musab Bey
1 kişi

Okumuşlar

ranayıldız leila Hikari hafize Aviendha
54 kişi

Okumak İsteyenler

tarçınportakal karagozozlem ehlimana Gamlı Baykuş Briseis
12 kişi

Takas Verenler

Takas veren bulunamadı.
Puan : hepsi | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
Değerlendirme Zamanı: en yeni | en eski