Asil Duygular (Royally 3)

Logan St. James...

Hatırlamak istemediği geçmişini ardında bırakmak ve büyük bir asaletin parçası olabilmek için yıllarını vermiş bir yakın koruma... Görevi, sadakat yemini ettiği kraliyet ailesinden bir ismi, Prenses Olivia’nın kardeşi Ellie Hammond’ı korumak. Asla odağını kaybedemez, korumakla yükümlü olduklarını gözünün önünden ayıramaz ve asla, asla âşık olamaz. Ellie Hammond... Akıllı, çekici, güzelliğiyle baş döndüren bir genç kız… Ablası Prenses Olivia masalsı bir dünyaya adım atarken, o kendi yolunu bulmaya çalışıyor ve umutsuz bir aşka düşüyor. Peki Logan, Ellie’yi yalnızca işinin bir parçası olarak görebilecek mi? Yoksa, yıllarca koruduğu o güzel genç kız adım adım çekici bir kadına dönüşürken, karşı konulmaz arzularına teslim mi olacak? Logan bir seçim yapmak zorunda: Geçmişin anılarını kapatan kraliyet ailesi ya da aşkın asaleti...



(Tanıtım Bülteninden)

Logan St. James...

Hatırlamak istemediği geçmişini ardında bırakmak ve büyük bir asaletin parçası olabilmek için yıllarını vermiş bir yakın koruma... Görevi, sadakat yemini ettiği kraliyet ailesinden bir ismi, Prenses Olivia’nın kardeşi Ellie Hammond’ı korumak. Asla odağını kaybedemez, korumakla yükümlü olduklarını gözünün önünden ayıramaz ve asla, asla âşık olamaz. Ellie Hammond... Akıllı, çekici, güzelliğiyle baş döndüren bir genç kız… Ablası Prenses Olivia masalsı bir dünyaya adım atarken, o kendi yolunu bulmaya çalışıyor ve umutsuz bir aşka düşüyor. Peki Logan, Ellie’yi yalnızca işinin bir parçası olarak görebilecek mi? Yoksa, yıllarca koruduğu o güzel genç kız adım adım çekici bir kadına dönüşürken, karşı konulmaz arzularına teslim mi olacak? Logan bir seçim yapmak zorunda: Geçmişin anılarını kapatan kraliyet ailesi ya da aşkın asaleti...



(Tanıtım Bülteninden)


Değerlendirmeler

değerlendirme
7 puan

Tahmin ettiğim gibi serinin okunmaya değer tek kitabı Asil Duygulardı. Bu seferki hızlı zaman geçişleri öncekiler kadar yorucu değildi. Ellie-Logan'nın zamanla oluşan aşklarını okumak çok daha zevkliydi. Üstüne karakterler de davranışlarıyla olsun, kişilikleriyle olsun diğerlerine göre daha ışıldıyordu.

10 puan

https://illekitap.blogspot.com/2020/05/emma-chase-asil-duygular-royally-3.html

Veee Emma Chase'in Royally Serisinin ülkemizde yayınlanan son ve serinin 3. kitabını da okuyup bitirdim.

Tam aksini düşünenler var ama ben şahsen Tangled Serisi'nden daha çok sevdim bu serisini ve bence DEX hemen serinin 4. kitabını da çıkarmalı ki üç kitap boyunca okuduğumuz Kraliçe Lenora'nın da hikayesini okuyup kocası ölmeden önce nasıl bir aşık kadınmış görelim :)

Umarım DEX çıkaracaktır.

Yine akıcı, sürükleyici, aşk dolu tutkulu bir hikayeydi. Bu sefer ne bir prensin ne bir leydinin hikayesiydi. Bu sefer ki bir prenses ve düşes olan Olivia'nın kız kardeşi Ellie'nin hikayesiydi. Nicholas'ın en iyi korumalarından ve belki de arkadaşlarından biri olan Logan'ın hikayesi...

Çoook tatlılardı. Özellikle Ellie… resmen kadınların gücünü gösterdi. Tatlım süpersin :D

Kitabın konusuna değinmek gerekirse; Logan, Olivia ve Nicholas aşklarını dünyaya duyurmalarından sonra Olivia'nın küçük kız kardeşi Ellie'yi koruma görevine atanmıştı. Onunla birlikte birkaç kişiden sadece biriydi. Ama sarışın, ele avuca sığmaz Ellie için Logan sıradan bir korumadan daha fazlasıydı. Tıpkı Logan için Ellie'nin koruması gereken bir kız olmasından daha fazlası olduğu gibi. Ellie yıllar içinde büyüyüp hayatını yaşamaya devam ederken içten içe büyüttüğü aşkı Logan'a her şekilde belli etmeye çalışır. Logan ise, Ellie'nin hayatını yaşamaya devam etmesini ve onun kendisine sunamayacağı şeylere sahip olmasını dileyerek aşkını içine gömer. Ama öyle bir an geliyor ki Logan artık Ellie'nin kendine attığı adımlara karşılık verdiği anda her şey tepetaklak oluyor. Her ne kadar ikisi de aşklarını dolu dizgin yaşamaya çalışsalar da karşılasında önemli bir sorun vardır. Kraliyet...

Ellie ve Logan'ın aşka giden yolculukları, sorunlara karşı duruşları ve sonlarında kendi mutlu sonlarını yazmalarını okuyoruz.

Öncelikle söylemek istediğim bir şey var o da bu kitapta bolca Nicholas ile Olivia çiftini ve Henry ile Sarah çiftini okuyoruz. Onları böylesine mutlu mesut görmek çook tatlıydı. Çok keyif aldım onların sayfalarından hele ki tatlı atışmalarına bayıldım :D

Özellikle Henry ile Sarah'ya... Henry resmen can çıkar huy çıkmaz hesabına o haylaz ve muzır tavırlarından vazgeçmemesi beni çok eğlendirdi.
Logan ve Ellie'nin taht odasında sevişirken Olivia, Henry ve Nicholas'a yakalanmasını Henry'nin Sarah'ya bir anlatışı var ki... gülmemek imkansız :D

Bir de Nicholas ile Henry, Logan'ı karşılarına alıp açıklama beklerken Henry'nin idamdan, zindanlardan ve işkence aletlerinden bahetmesi… adamım sen... kelimelerle ifade edilemezsin. :D Ahhh Henry bir kızın hayal edebileceği her şeysin resmen :D

Tabi Logan sen de ve Nicholas… hepiniz öylesiniz ama Henry'nin havası daha mı başka ne :D

Neyse ben yine Ellie ve Logan'a geri döneyim :D

Logan'ı takdir ettiğim çok şey vardı onlardan biri de henüz Ellie'nin hiçbir hayat tecrübesi olmamasına rağmen onun hayatı tanımasına müsaade etmesi, mezuniyetinde onun için yaptıkları, onu korumak için birçok şey yapması... bir de bir erkek arkadaşının Ellie'ye vurması sonucundaki tavrı.. Logan çok tatlı sevdi ve karşılığını da aldı.

Ellie ise... kız küçükken de ne istediğini bildi şimdi de bildi. O zamanlar Logan'dan hoşlandı... her şeyi onunla paylaşmak istedi. Büyüdü hayatın tadını çıkarmaya başladı ama kalbi yine de Logan'ın adını fısıldadı ve bunu da hep kabullendi. Sonra da vurgunu yapıp aşkını açıkladı.

Kitaplarda güçlü ve ne istediğini bilen kadınları okumayı severim ve bu seride bence en bu tanıma uyanda Ellie oldu.

Özellikle Logan'ın ailesinin yanında silahı çekip de Logan'ın ailesini tehdit ettiği kısım var ya... yürü be kızım dedim :D İşte Logan'a böyle bir kadın yakışırdı ki yakıştı da bence :D

Logan'ın Ellie'ye evini göstermesi, orada Ellie'yi görmenin yarattığı duyguları aktarması, Ellie'nin yangından kurtulamadığını düşündüğü kısımlarda yaşadıkları ve sonra karşısında gördüğünde hissettiği... Logan, adamım çok güzel sevdin sen de...

Bu seride bütün erkekler çok güzel sevdi.

Logan'ın Nicholas'tan bir şey saklamak istememesi, onu ağabey olarak görmesi çok güzeldi. Ama en güzeli işi ve aşkı arasında bir tercih yapmak zorunda kaldığında yaptığı tercihti.

Kitabın son bölümü çok tatlıydı. Hepsi çoluk çocuğa karışmış mutlu ve eğlenceli görmek bence bir seri anca bu kadar güzel sonlandırılır dedirtti.

Teknik olarak seri bitti çünkü anlatılacak olan hikayeler anlatıldı ve çok güzel sonlandı. Ancak serinin 4. kitabı Kraliçe Lenora'nın hikayesi bu yüzden seri için olsa güzel olur ama olmazsa da seri yarım kalmış olmaz. Ama yine de o sert, taviz vermeyen kraliçenin nasıl bir genç kız, eş, aşık ve anne olduğunu okumak da eğlenceli olurdu. Belki biraz sevebiliriz o buzlar kraliçesini ;)

Genel olarak seriyi peş peşe okuyan biri olarak şunu söylemeliyim ki şiddetle tavsiye ederim. Muhteşemdi. Ciddi anlamda çok güzeldi. Bayılarak okudum ve Tangled serisini sevmeyenler içinde şunu söylemeliyim o seriden çok daha iyiydi benim için ve o seriden çok daha farklıydı. Çoğu okur anlatım tarzından Tangled'dan sonra bu seriyi okumamış sanırım ama anlatımı onun gibi değildi bu yüzden mutlaka deneyin derim.

Tabi +18 sahneleri olduğunu da unutmadan okuyun ;)

Ve bir de kitabın adı gibiydi kesinlikle duygular... Asil ve tam da bu seriye yakışacak kadar mükemmeldi. Ama keşke kitap kapağı başka olsaydı ya da orijinali olsaydı. Çünkü hiç de anlatılan Logan'a benzer tarafı yoktu beni için.. hele o saçlar... Aman Tanrım! Orijinal kapak daha güzeldi.

8 puan

Logan büyükbabası, babası, amcaları suç işleyip hapishaneye giren, kuzenlerinin sokak ortasında öldürüldüğü, kızlarını satan halaların olduğu bir aileden gelir. On beş yaşına geldiğinde orada kalırsa önünde ya hapishane ya da mezarlığın olacağı iki seçenek olduğunu anlamıştır. Bu yüzden erken yaşta orduya yazılmıştır. Prens Nicholas'ın ekibinde özel nitelikler aradıklarından kraliyet ailesinin güvenlik ekibine koruma olarak seçilmiştir. Nicholas Olivia ile Wessco'ya dönünce Olivia kardeşi için endişelendiğinden Nicholas Logan'a güvendiği için Ellie'nin yanında kalıp, ona göz kulak olup, güvende tutmasını istemiştir. Böylece Logan Ellie ile fazlasıyla vakit geçirdiği bir hayata başlar.

Ellie ablası Wessco'ya gittiğinde lise son sınıf öğrencisiydi. Okulu ve yürütmesi gereken bir iş olduğundan yoğun bir temposu vardır. Ablası varken her şey ile o ilgilendiğinden her şeyin üstesinden gelip o yokken işleri yürüteceğine dair söz vermiştir. Babaları ise annelerinin ölümünden sonra dağılmış bir alkolük olduğundan yalnız başınadır ama artık onu koruyan kahramanı Logan vardır.

Logan söylediği her sözle, yaptığı her hareketle Ellie'nin istendiğini, korunmaya değer önemli biri gibi hissetmesini sağlar. Acıdan ve tehlikeden koruyacağını hatta korumak için canını vereceğini bilmek Ellie için heyecan verici, harika bir şeydir.
Logan Ellie'nin kendisine vurulduğunu bilir. Oda çekici buluyordur fakat Ellie genç ve ona yasaktır. Bu yüzden duygularından bahsetmemeye karar verir.
Nicholas ve Olivia evlendikten sonra Logan yine Ellie ile ilgilenmeye devam eder. Elli'de ablası ve eniştesi ile yaşamaya başlar. Nicholas'ın arkadaşı Ellie'nin annesinin turta tariflerini almıştı bu yüzden kahve dükkanı artık ödeyebildikleri kadarını ödedikleri temasıyla restoran zincirine dönmüştür. Babaları artık içmiyordur ve tüm işlerle ilgileniyordur. Restoran, hayır etkinlikleri, kraliyet görevleri ile zaman geçirirler. Nicholas ve Olivia çiftinin şöhreti Ellie'de bulaşır ve onunda artık sadık bir hayran grubu vardır. Geçen yıllarda Ellie üniversiteden mezun olur, Olivia ikiz bebeklere hamiledir ve kraliyet bebeği haberinden sonra gazeteciler ve hayranlardan dolayı rahat yaşayamaz hale gelirler.Bu yüzden güvenlik için saraya Wessco'ya taşınırlar. Bu süreçte ikilinin duygularında değişme olmaz.

Ellie randevuya çıktıkça Logan'ın canı sıkılır, ruhu kararır. Rüyalarından, hayallerinden Ellie çıkmasa da aralarında bir şey olamayacağını bilir. Bu kendi için inşa ettiği mesleğini, asil görevini her şeyi mahvederdi. Ellie'nin ise yıllar önce Logan ile tanıştığından beri her randevusunda düşünceleri Logan'a gitmiştir. Kaderinin peşine düşüp, elini taşın altına koymanın zamanı geldiğini düşünür ve sonunda Logan'a açılır. Logan önce inkar eder ama kaybetme korkusu ile daha fazla dayanamaz ve ikilinin ilişkisi başlar.

Ellie sonsuza dek ve daima Logan'a aitti. Ellie için yaşayıp onun için ölecektir. Onu en iyi şekilde sevmek için elinden gelen her şeyi yapacaktır. Ya Ellie'ye yada işine sahip olabilecektir oda sevdiği kadını seçer ve istifa eder. Ellie ise kraliçenin söylediği gibi ablasının sahip olduğu peri masalına sahip olabilecekken sevdiği adam için her şeyi teper. Mutluluk çok uzun sürmez bir servet avcısı gibi görülmek, hiçbir şeyin parçası olamamak, Ellie'nin kendisi için vazgeçtikleri Logan'a fazla gelir ve olanları kafasında çözmek ister. Neyse ki toparlanmaları uzun sürmez.Logan artık gerçek bir kahraman olur. Wessco'nun kahramanı olarak şövalye ilan edilir ve yeni bir iş kurar.

Kitap ikinci kitaba göre daha iyiydi. Diğer iki kitabın karakterleri de bol bol var. Herkesin çocukları üçlediği final ise gayet güzeldi.


Baskı Bilgileri

Karton Cilt, 293 sayfa
Ocak2020 tarihinde, Dex tarafından yayınlandı


ISBN
9786050970395
Dil
Türkiye Türkçesi

Etiketler: roman, aşk romanları

Benzer Kitaplar

Şu An Okuyanlar

Şu anda kimse okumuyor.

Okumuşlar

inci gezenti maggie ebrusner
4 kişi

Okumak İsteyenler

firat Lulu Marley ranayıldız
3 kişi

Takas Verenler

Takas veren bulunamadı.
Puan : hepsi | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
Değerlendirme Zamanı: en yeni | en eski