Asil Duygular (Royally 3)

8 puan

Logan büyükbabası, babası, amcaları suç işleyip hapishaneye giren, kuzenlerinin sokak ortasında öldürüldüğü, kızlarını satan halaların olduğu bir aileden gelir. On beş yaşına geldiğinde orada kalırsa önünde ya hapishane ya da mezarlığın olacağı iki seçenek olduğunu anlamıştır. Bu yüzden erken yaşta orduya yazılmıştır. Prens Nicholas'ın ekibinde özel nitelikler aradıklarından kraliyet ailesinin güvenlik ekibine koruma olarak seçilmiştir. Nicholas Olivia ile Wessco'ya dönünce Olivia kardeşi için endişelendiğinden Nicholas Logan'a güvendiği için Ellie'nin yanında kalıp, ona göz kulak olup, güvende tutmasını istemiştir. Böylece Logan Ellie ile fazlasıyla vakit geçirdiği bir hayata başlar.

Ellie ablası Wessco'ya gittiğinde lise son sınıf öğrencisiydi. Okulu ve yürütmesi gereken bir iş olduğundan yoğun bir temposu vardır. Ablası varken her şey ile o ilgilendiğinden her şeyin üstesinden gelip o yokken işleri yürüteceğine dair söz vermiştir. Babaları ise annelerinin ölümünden sonra dağılmış bir alkolük olduğundan yalnız başınadır ama artık onu koruyan kahramanı Logan vardır.

Logan söylediği her sözle, yaptığı her hareketle Ellie'nin istendiğini, korunmaya değer önemli biri gibi hissetmesini sağlar. Acıdan ve tehlikeden koruyacağını hatta korumak için canını vereceğini bilmek Ellie için heyecan verici, harika bir şeydir.
Logan Ellie'nin kendisine vurulduğunu bilir. Oda çekici buluyordur fakat Ellie genç ve ona yasaktır. Bu yüzden duygularından bahsetmemeye karar verir.
Nicholas ve Olivia evlendikten sonra Logan yine Ellie ile ilgilenmeye devam eder. Elli'de ablası ve eniştesi ile yaşamaya başlar. Nicholas'ın arkadaşı Ellie'nin annesinin turta tariflerini almıştı bu yüzden kahve dükkanı artık ödeyebildikleri kadarını ödedikleri temasıyla restoran zincirine dönmüştür. Babaları artık içmiyordur ve tüm işlerle ilgileniyordur. Restoran, hayır etkinlikleri, kraliyet görevleri ile zaman geçirirler. Nicholas ve Olivia çiftinin şöhreti Ellie'de bulaşır ve onunda artık sadık bir hayran grubu vardır. Geçen yıllarda Ellie üniversiteden mezun olur, Olivia ikiz bebeklere hamiledir ve kraliyet bebeği haberinden sonra gazeteciler ve hayranlardan dolayı rahat yaşayamaz hale gelirler.Bu yüzden güvenlik için saraya Wessco'ya taşınırlar. Bu süreçte ikilinin duygularında değişme olmaz.

Ellie randevuya çıktıkça Logan'ın canı sıkılır, ruhu kararır. Rüyalarından, hayallerinden Ellie çıkmasa da aralarında bir şey olamayacağını bilir. Bu kendi için inşa ettiği mesleğini, asil görevini her şeyi mahvederdi. Ellie'nin ise yıllar önce Logan ile tanıştığından beri her randevusunda düşünceleri Logan'a gitmiştir. Kaderinin peşine düşüp, elini taşın altına koymanın zamanı geldiğini düşünür ve sonunda Logan'a açılır. Logan önce inkar eder ama kaybetme korkusu ile daha fazla dayanamaz ve ikilinin ilişkisi başlar.

Ellie sonsuza dek ve daima Logan'a aitti. Ellie için yaşayıp onun için ölecektir. Onu en iyi şekilde sevmek için elinden gelen her şeyi yapacaktır. Ya Ellie'ye yada işine sahip olabilecektir oda sevdiği kadını seçer ve istifa eder. Ellie ise kraliçenin söylediği gibi ablasının sahip olduğu peri masalına sahip olabilecekken sevdiği adam için her şeyi teper. Mutluluk çok uzun sürmez bir servet avcısı gibi görülmek, hiçbir şeyin parçası olamamak, Ellie'nin kendisi için vazgeçtikleri Logan'a fazla gelir ve olanları kafasında çözmek ister. Neyse ki toparlanmaları uzun sürmez.Logan artık gerçek bir kahraman olur. Wessco'nun kahramanı olarak şövalye ilan edilir ve yeni bir iş kurar.

Kitap ikinci kitaba göre daha iyiydi. Diğer iki kitabın karakterleri de bol bol var. Herkesin çocukları üçlediği final ise gayet güzeldi.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »