Tatlı Bela (Beautiful, #1)

6 puan

Tatlı Bela bitti.

Kitap güzeldi, fakat bende kitabın fazla abartıldığını düşünenlerdenim.

Travis ve Abby.Bu tatlı ikili neler yaşadı öyle.Ne çektirdi Abby bizim yakışıklıya.

Kitaptaki dövüş ayrıntısı çok iyi akıl edilmiş. D&R'de kitabı elime alıp arka kapağı okuduğumda Travis'in bu kadar ılımlı bir karakter olacağını hiç tahmin etmemiş, heralde oğlan kendi kendine benim hayatım iğrenç bi hayat diye triplere girecek kızı bırakacak diye düşünmüştüm.Oysa bu sefer zorlu karakterimiz Abby'di.

Kitabın beni ve eminim birçok arkadaşı da tatmin etmeyen tarafları var. Öncelikle Abby'nin geçmişi, yazar öyle bi havaya soktuki beni Abby'nin geçmişinin çok daha dramatik olduğunu düşünmüştüm.Ama öyle değilmiş ya da yazar bunu dramatikliği bize veremedi.

Abby'nin babasının ortaya çıkışıyla kitap beni sıkmaya başladı.Las Vegas bölümü falan gereksizdi diye düşünüyorum.

Bence yazar kitabı boş yere uzatarak romanın tadını kaçırmış biraz. Tam sanırım son bölüme geldim diyorum hop başka bişey oluyor.

Romanda sevdiğim ayrıntılarda vardı tabi, öncelikle Travis'in ailesine bayıldım ve Shep'e.Travis'i söylememe bile gerek yok bence. Finch de çok renkli bir karakterdi.

Parker kitaba hareket katması açısından iyide Las Vegas'ta birdenbire ortaya çıkan eski sevgili çok gereksizdi bence.Yani bişey olmadı, bi yemek yediler tamam.

Abby kadar America'nın tripleri de öldürdü beni, Abby ve Travis'in arasında sorun için Shep'i terketmeler falan, kanlı canlı bir karakter olsa önce Abby'nin ardından da America'nın saçını başını yolardım sanırım.

Her şeye rağmen iyiydi ya, güzel vakit geçirdim okurken.
Sevdim ben kitabı ama bayıldığımı söyleyemeyeceğim, çok daha güzel kurgulu kitaplar okuduğum olmuştu.

Ne okusam diye kitap arayan arkadaşlara Tatlı Bela'yı önerebilirim, hoş vakit geçirebilirsiniz.

Sevgiler :)

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »