Tatlı Ateş (The Maddox Brothers, #3)

9 puan

http://illekitap.blogspot.com.tr/2016/09/jamie-mcguire-tatl-ates-maddox-brothers.html

Maddox'lar bir kitap karakteri değil de gerçek hayatta yaşayan bir aile olsa ve hepimize bir Maddox erkeği düşse ne güzel olurdu değil mi?

Sanırım ben bu kadının Tatlı Bela Serisi'nden daha çok seviyorum Maddox Kardeşler serisini :) Gerçi her kitabında Abby ve Travis'in hayatından bir parçasını okuyoruz ama olsun. Her Maddox Erkeği kendine aşık ediyor beni ve hepsinde aynı huyları görüyor olmak süper bir şey.

Sanırım edilebilecek en büyük ve en güzel dua Allah size bir Maddox Erkeği nasip etsin olmalı :)

Her neyse fazla uzatmadan kitaba dair yorumuma giriyorum, çünkü yazarın kurgu yeteneğini sevdiğimi biliyor olmalısını. Sonuçta yazarın çıkan bütün kitaplarını okumuş bulunuyorum.

Tatlı Ateş, ikiz olan Maddox Erkeklerinden biri olan Taylor'ın hikayesini anlatıyor. Kendisi bir hotshot olan, -yani orman yangın ekibi, bir nevir orman yangınları için kurulan itfaiye ekibi - Taylor gittiği bölgede kendi halinde yaşayan ve geçmişte yaptığı bir hata sonucunda kendini affetmeye ihtiyacı olan ve bunun için çaba harcayab Falyn ile tanışır. Falyn'in istemeyeceği her özelliğe sahip olan Taylor bir şekilde genç kadının kalbini kazanır ancak... hayat hiçbir zaman kolay olmadı hele ki sakladığınız sırlar varsa... ve bu sırlar ilişkinizi etkileyecek boyuttaysa...

Zorlu bir sınavdan geçen Falyn ve Taylor aşkları için verdikleri savaşı okuyacaksınız. Aslında teknik olarak Taylor'ın savaşı demek doğru olur. Kitapları okuyan bilir bir Maddox Erkeği aşık olduğunda, o kadını elde eder, kendisine aşık eder ve onunla sonsuza kadar mutlu yaşar. İşte Taylor da bunun savaşını veriyor.

Bu seride en sevdiğim şey, kardeş ilişkileri, aile ilişkileri ve bunu zevkle okuyabiliyor olmak. Maddox Kardeşlerin birbirleriyle olan ilişkileri ve birbirleri için alabilecekleri riskler... böylesine bir bağlılık ve sevgi okumak inanılmaz zevkli.

Serinin kitaplarını karışık okuyabilirsiniz sonuçta hepsi bir kardeşi anlatıyor ama şöyle bir bakıyorum da sıralı okumanız daha iyi çünkü bazı kesitlerde birbirlerinin hayatlarına dahil oldukları zamanlarda ilişkilerine dokunuşları da okuyorsunuz. O yüzden sıralı okuyun derim ben.

Ah, asıl önemlisi ise...

Kesinlikle okuyun! Kaçırılmayacak ve zevkle okunacak bir seri.

Şiddetle tavsiye ediyorum :) Bayılacaksınız garantisini veriyorum :D

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »