Mart Menekşeleri

10 puan

Kasım ayında almış olmama rağmen devamlı erteliyordum sonra okuyan arkadaşlarımın ısrarları üzerine okumaya başladım ve ertelediğim her güne acıdım. O kadar harika bir kitaptı ki... Sonu şaşırtıcıydı, olaylar beklediğim gibi gelişmedi ve bu beni hem şaşırttı hem de beğenmeme neden oldu. Ayrıca çeviri çok güzeldi ve geçmişe (günlükte yazılanlara) giden kısımlarda italik yazılması çok hoştu.

Yazarın dili çok sadece ve üslubu da o kadar akıcı ve sürükleyici ki kitabı elimden bırakmak mümkün olmadı, yolsa evde her an her dakika okumak istedim.

Geçmişle günümüzdeki hikayenin birbiri ile olan ilişkisi hayret uyandırıcı bir kurguyla yazılmıştı ve sonunda insanın yüzünde bir tebessüm oluşuyordu. Kitapde devamlı "Kaybolan Yıllar" adlı bir kitaptan bahsediliyordu ve acaba böyle bir kitap var mı diye düşünmeye başlamıştım hatta varsa alıp okumayı bile düşünüyordum ama sonra yazarın adının açıklanması ise şok olmama neden oldu. Elliot'un odasında da vardı o kitap...

Gerçekten bu kitap nasıl anlatılır bilemiyorum. Ben çok beğendim ve her satırından da zevk alarak sıkılmadan okudum. Tavsiye ederim mutlaka okuyun çok beğeneceksiniz şüphem yok.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »