Mart Menekşeleri

En Son Değerlendirmeler

Profil Resmi
7 puan

bir solukta okuduğum çerezlik kitaplardan.

Profil Resmi
10 puan

Elinize aldıktan sonra bırakmak istemeyeceğiniz çok güzel ve etkileyici bir kitap. Tavsiye ederim :)

6 puan

Fazla basit bir dille yazılmış. Yazar mistik bir hava yaratmak istemiş ama pek başarılı olduğu söylenemez. Hikaye kuvvetli bir kalemle çok daha harika bir yere gelebilirdi. Nermin Bezmen'in Sır romanını okuyanlar bu kitaba dokunmasınlar bile :) Bu arada Arkadya Yayınları kapak tasarımında harika bir iş çıkarmış. Püsküllü kitap ayracı basit bir şey ama bunu düşünmüş ve uygulamış olmalarını takdir ettim. Her şeye rağmen okunmayacak bir kitap değil, ama keşke lise yıllarımda olsaydım bu romanı okurken diye düşündüm, fazla dozda romantik bir yazarla karşı karşıyayız :)

3 puan

Hiçbir özelliği olmayan bir kitap. Cabası belli ki büyük bir sır saklayan küçücük bir günlük ben olsam bir saatte bitirmiştim. ( Sır saklamasa da bitirirdim gerçi.) Ama bir aya zor bitirdi. İşte bu noktaya takıldığım için iyice çekilmez oldu zor bitirdim.

10 puan

Bayıldım :)

Profil Resmi
10 puan

kesinlikle okunması gereken bi kitap...:)

10 yıl, 11 ay
10 puan

Cok cok guzeldi kesinlikle okunmali :)

Profil Resmi
10 puan

Şaşırtan süprizlerle dolu muhteşem bir kitap!

10 puan

Gerçekten çok güzel bir kitaptı.Okurken keşke benimde bu şekilde yaşayacağım,bu şekilde üzüleceğim bir aşk hikayesi ya da böyle bir durum olsaydı dediğim o kadar çok nokta oldu ki...Kitapta bir çok aşkı bir anda yaşadıgınız gıbı bır anda bir çok acı çekebileceginizde üzüleceğiniz anda olacak.Ama kitap bittikten sonra emın olsun uzun bır muddet aklınızdan cıkmayacak...

10 puan

çok beğendim :) çok akıcı bir kitap hikaye de çok güzel mutlaka okuyun derim :)

Profil Resmi
9 puan

ÇOK ÇOK KEYİFLE OKUDUM

Profil Resmi
10 puan

Soluksuz okunan kitaplar arasında yer alır. Ayrıca sanırım 2. bir kitapta gelmek üzere. Tam anlamıyla bitmedi çünkü :)

7 puan

güçlü dur

7 puan


Sevdim... Kendimi Kitabın İçinde Hissettim...
İlla kitabın "Dünya Klasikleri" arasında yer almasına gerek yok, yukarıda ki 2 sebep bir kitabı okumak için yeterlidir bence.

9 puan

Gerçekten çok güzeldi. Okumalısınız...

10 puan

Mükemmel!!!!

8 puan

Çok severek okuduğum, çok akıcı, nasıl bittiğini anlayamadığınız, bir çırpıda okunan kitaplardan. Konusu, konunun bağlanışı o kadar güzel ki... Kitapta geçen karakterleri, adayı yanınızda hissediyorsunuz. Kitabı okurken ben de o adada olmak istedim; o adanın sımsıcak ve gizemli atmosferini tatmak istedim. Aklımda kalacak ve her hatırladığımda adaya dönüp onların hikayesini yeniden yaşayacağım. Keşke bitmeseydi...

9 puan

Harika bir öykü,bir solukta okudum,merak icinde bekledim sonunu :)

10 puan

Güzeldi.Son zamanlarda okuduğum en iyi kitaplardandı. Kimin olduğu bilinmeyen bir günlük ve çözülmesi gereken bir sır. Çok farklı ve buruk bir aşk hikayesi.

10 puan

süper bi kitap

Profil Resmi
9 puan

Harikaydıııııı

9 puan

çok güzel hoş bir hikayei var. hiç sıkılmadan okunabilir bir roman..

10 yıl, 11 ay
8 puan

sırlarla dolu güzel bir aşk hikayesi...

10 yıl, 10 ay
10 puan

çok şaşırtıcı çok heyecanlı kendine bağlayan bir kitap sonu biraz zayıf olsada kitabı okurken ki yaşadığım hüznü, şoku ve heyecanları göz önüne alırsam bunun pekte önemi yok :)
kesinlikle okumalısınız pişman olmazsınız :)

Profil Resmi
10 puan

Mükemmel bir kitaptı! okumaya doyamadım kii sahane geldi. İlaç gibi! Herkese siddetle tavsiye ediyorum :)

Profil Resmi
10 puan

Mükemmel bir kitap ! İlk başlarda biraz sıkıcı olsa da yazar sonunu çok iyi bağlamış.Çok beğendim.

Profil Resmi
7 puan

başlarda bayağı sıktı..keşke konuya girmek için bu kadar beklemeseydi..ama konuya girdikten sonra gerçekten kitap aktı gitti..

10 puan

Muhteşemdi... Bazı anlar ürpererek okudum. Son ana kadar bitmeyen bir merak ve heyecan... Okuyun...

Profil Resmi
8 puan

çok güzel bir aşk kitabı..

10 puan

Böyle ters köşeye yatıran kitapları seviyorum. Kapağı ve konusunu görünce umut vadetmişti ama bu kadar beğeneceğimi tahmin etmemiştim. Tamam ilk yarısında birazcık sıkılır gibi oldum itiraf ediyorum ama ikinci yarısını sayfalar su gibi akarak okudum. Hele ki günlük kısmına ağırlık verilip, günlük bittikten sonra geçmişi araştırma kısmını nefesim kesilerek okudum.

Geçmişin ince düğümlerini çözüp, olaylara ışık tutmaya çalışan Emily'nin, aynı zamanda kendi hikayesini yazma çabaları çok güzeldi. Aslında bir nev-i tarih tekerrürden ibarettir sözüne atıfta bulunur cinstendi. Harcanan 60 yıl için üzüldüm ve biraz da kısa geldi son kısım. Bir kaç sayfa daha olsaydı böyle yürek burkan şekilde kalmasaydı keşke.

Son olarak çeviri ve kitap kalitesi için teşekkür ederim. Kapağından ayracına, çeviriden ilk ve son sayfasında ki kuşe kağıdına kadar özenilerek yapıldığı belli olan bir çalışma. Takip edeceğim bir yayınevim daha oldu :D

geri 1 | 2 | 3 | 4 | 5