Kinyas ve Kayra

5 puan

Çok sıkıcı ve bıraktığım ender kitaplardan. Depresif, hayatta hiçbir şeye değer vermeyen nihilist iki adamın hikayesi. O kadar sayfaya gerek yok bunları anlatmak için.

Bir de insanlar kendi sevdikleri bir şey eleştrildiğinde kendilerine hakaret edilmiş gibi reaksiyon gösterir ya. İşte bu kitap o reaksiyonu haketmiyor.

10 yıl, 8 ay

Yorumlar
« geri ileri »

1 ile 5 arası yorum gösteriliyor, toplam 5 yorum.
0 kişiden 0 kişi beğenmiş.

Hakettiginden fazla övgü aldığını düşündüğüm az sayıda kitaptan biri olsaydı tekrar okumayı düşünürdüm ama sitede örnekleri çok olan popüler kitaplardan birisi kinyas&kayra. Bazı kitaplar sırf farklı bir anlatım sunduğu ya da farklı bir konu işlediği için hakettiginden fazlasını alabiliyor. Dünya edebiyatında da örnekleri olduğu için çok şaşırtıcı değil.

10 yıl, 8 ay     
0 kişiden 0 kişi beğenmiş.

bazi cok övulen kitaplarin hic istedigim gibi cikmadigini gördum her populer olan kitap iyidir diye bir sey yok mutlaka.Genelde tanitim yazilarini okurum.bana biraz ilginc geldi nihilist falan:)en azindan denemek lazim..tanidiklarimin cogu begnmemis ama bu beni daha cok merak ettirdi..bir gözden gecirmek gerek bence...

10 yıl, 8 ay     
0 kişiden 0 kişi beğenmiş.

Merak ettim kitabi acikcasi..kitapla ilgili tanitim yazisi ilginc ama iki arkadasinda degerlendirmelerini cok zaman paylasmisimdir.Bu yuzden acaba nasil bir sey dedim..en iyisi satin almadan okumak...

10 yıl, 8 ay     
0 kişiden 0 kişi beğenmiş.

Demiancığım, bence de okumalısın. Belki sen sevebilirsin.

10 yıl, 8 ay     
0 kişiden 0 kişi beğenmiş.

Okuyan bir çok okurun başucu kitabım dedikleri bu kitap beni de müthiş sıktı. Bende sizin gibi çok çok gereksiz uzatmalar ve tekrarlar yapıldığını düşündüm.
Yorumları okudukça da bende bir gariplik var sanıyordum. Benim gibi bu kitabı beğenmeyen birilerinin olması içime ferahlık getirdi=) Teşekkürler.

10 yıl, 8 ay     
« geri ileri »