Kinyas ve Kayra

10 puan

Hiç birşey yok diyerek zihin ölümünü gerçekleştiren Kayrayı anlamaya çalışmak bir ayrı,herşey var diyerek 8 yıllık kaçıştan sonra evine dönüp mutluluğu bulmaya çalışan Kinyası anlamak bir ayrı zevkti.Kayra ile hayattan soğudum nefret ettim ve sonunda onu anladım.Zihin ölümü onun kurtuluşu idi.Başka hiçbirşey yapmak istemeyen birisi için şarttı.Kinyas ile hayata tutundum ve yeniden hayat buldum.Mutlu olmanın nasıl birşey olduğunu keşfettim onunla yaşadım.Kelimelerin içinde boğulmak bu olsa gerek.Hayatımda okuduğum en orjinal ve marjinal kitaplardan biriydi.Kesinlikle favorilerim arasında ve daha fazla Hakan Günday okuyacağım bundan sonra.

10 yıl, 3 ay

Yorumlar
« geri ileri »

1 ile 3 arası yorum gösteriliyor, toplam 3 yorum.
0 kişiden 0 kişi beğenmiş.

İyide bunda spoiler için olabilecek birşey yok ki.Kitabın kapağını açınca bahsettiği konular.Bütün kitap boyunca devam ediyor ve ana konu zaten.Zihin ölümünün nasıl birşey olduğuna dem vurmuş.Asıl olay bu ve ondan da bahsetmedim zaten.Ki diğeri de aynı yani ortada spoilerlık bir durum söz konusu değil bence.Sadece bahsedileni ana konuyu verdim ki insan da merak duygusu oluşsun okusun.

10 yıl, 2 ay     
2 kişiden 2 kişi beğenmiş.
Profil Resmi

Neden sonunu soyluyosunuz kitabin? Sadece okuyanlar degil okuyup okumamaya karar vermeye calisanlar da degerlndirmelere goz atiyor. Bir de pat diye basinda soylemissiniz. Spoiler uyarisi diye bir sey duymadiniz mi bi bitmediniz ya

10 yıl, 2 ay     
0 kişiden 0 kişi beğenmiş.
Profil Resmi

Bende kitap mevcut. Kitabin konusunun zihin olumu olmasi ve surekli bu temadan bahsedilmesi ayri bir sey, kinyas mucadele etmedi zihin olumunu secti, kayra yoluna devam etti ayri bir sey.

10 yıl, 2 ay     
« geri ileri »