Kahperengi

Profil Resmi
6 puan

inanın bana verilebilecek maksimum puan bu hatta benim gibi 3 kitabınıda ard arda okusanız bu kitaba bu puanı vrmek için polyannanın pembiş gözlüklerinde fazlasına ihtiytaç duyarsınız..
iyiki okumaya maraz la başlamışım eğer elime ilk geçen kitabı aşka şeytan karışır osaydı bu kadın benden bu kadar para kazanamazdı.. sürekli kendini tekrar eden yazarlardan haz etmiyorum bknz. canana tan , yani ütfen o cümleler o tema sadece tek bir sefer için söküryor bize .. yeni kitaplar yeni karakterler yeni konular yeni maceralar demek nolurdu sadece yazmak için yazmayaydınız..
hande altaylı tüm kitaplarında; hayatı boka batmış kızlar.. küfürlü konuşmalar ,zedenlenmiş aile bağları vs.. hep aynı olayları kullanmış hatta ben yazdığı karakterin kendini yansıttığını bile düşünmeye başlıyorum mesela ilk kitaptaki aslı sarışın kıvırcık saçlı yeşil gözlü reklamcı ve hande altylıda tıpatıp aynısı..

bu kitaptada yine aile hayatı içler acısı zavallı kız .. ve tabi yine kendi ayakları üzerinde kalıyor.. bir geçmiş bir günümz den anlatılıyor hikaye.. kız yine hayatının olmaz olasıca aşkı ile beklenmedik bir yerde karşılaşıyor ve geriye dönüşler yaşıyor.. vs. üç kitap arasındaki ek fark sonlar.. hepsi farklı bitiyor o konuda hakkını yemeyelim
tavsiyem aradan 6 ay geçmeden diğer bir kitabına başlamayın .

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »