İlk Defa (Losing It, #1)

7 puan

http://illekitap.blogspot.com.tr/2016/04/cora-carmack-ilk-defa-losing-it-1.html

Uzun zamandır rafımda duran İlk Defa sonunda okundu :) niye bekletmişim şimdiye kadar da daha öncesinde okumamışım bilmiyorum ama keyifle okunan, sıkmayan ve eğlenceli bir kitaptı.

Cora Carmack'ın ülkemizde yayınlanan ilk kitabı aynı zamanda "Losing It" serisinin de ilk kitabı olan İlk Defa kitabıyla tanıdık. Şu anda 4 kitabı yayınlanan bir yazar olarak bence oldukça eğlenceli bir kurgu yeteneği var. Kitabın konusunu kaleme alışını ve anlatım tarzını sevdim.


Kitabın konusuna dair bir şey yazmayacağım çünkü arka kapak yazısı bence kitabın olabilecek en özet hali :)

Kitaptaki arkadaşlığı çok sevdim, hele ki mezun olma yolunda ilerlemeleri ve o anki hisleri bana kendi üniversite mezuniyet dönemimi hatırlattı. Bende o zamanların bitmemesini istemezdim ama aynı zamanda da hayata atılacak olmanın heyecanı içerisindeydim.

Kitapta en üzüldüğüm karakter Cade oldu ama sonradan onun da bir kitabı olduğunu öğrenince sevindiğimi itiraf etmeliyim. Siz okuyanlar Garrick'i sevebilirsiniz ama ben şahsen Cade'i sevdim :)

Kitap tam olarak romantik komedi filmi tadındaydı. Hızlı okunan ve hemen biten... gereksiz kıskançlıkların veya entrikaların olmadığı...ahh bir de mutlu sonun garanti olduğu ;)

Eğer sizi eğlendirecek, gülümsetecek aşk dolu bir kitap istiyorsanız bu seriyi denemelisiniz :)

Kısa bir yorum oldu biliyorum ama kitapta kısaydı hemencecik bitti :)

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »