İlk Defa (Losing It, #1)

En Son Değerlendirmeler

8 puan

Hem komik ve eğlenceliydi hemde oldukça heyecanlı bir kitaptı. Çok beğendim :)

Profil Resmi
8 puan

Oldukça eğlenceli bir kitap olduğunu söylemeliyim.Son bölümlerde kötü birşey olmasını bekliyordum ama düz bir seyirde üzmeden,yormadan bitiverdi.Eleştireceğim diğer bir nokta yazar Garrick'i betimlemeye o kadar zaman harcamış ki Bliss'i bir türlü gözümde canlandıramadım.Bu noktalar dışında türünün güzel bir örneği olmuş kitap.Son olarak TVD izleyenler bilirler,Garrick tam bir Niklaus olmamış mı :)

8 puan

Bu kitabı sevdim. Eğlenceli bir kitaptı ve herşeyden ziyade çok akıcı idi. Piyasada yer alan muadillerinden ayrılan yönü, yani cinselliği çok az ve dozajında kullanması sanırım beğenmeme sebebiyet verdi.

Eleştireceğim şey, diğer yapılan yoruma katılıyorum, karakter betimlemelerinde eksiklik vardı, keşke bu noktaya biraz daha ağırlık verseydi yazar.

Bu tarzı sevip güzel bir örneğini okumak isteyenler için,tavsiye edebilirim.

8 puan

Çok tatlı, yarım gün içerisinde bitebilecek tadımlık bir kitaptı. Öyle ahım şahım, değişik bir konusu ya da yazarın ilginç bir anlatımı yoktu ama yine de güzeldi. Mini bir aşk hikayesi arıyorsanız, buyrun okuyun derim.

8 puan

Çok hafif, yormadan okunacak tatlı bir kitap. Komik diyaloglarla dolu, bu da okuduğumuz aşk hikayesini daha eğlenceli kılıyor.
Ayrıca inanılmaz akıcı, hızlıca ilerliyor. Çok kısa sürede bitiverdi :) http://benherneysemo.blogspot.com.tr/2014/02/ilk-defa-cora-carmack.html

8 puan

Yaralı'yı okurken daha önce okudugum bu kitap geldi aklıma.Ben severek okumustum bu kitabı.

10 puan

Çok hoşuma gitti. Uslup ve karakterlerin anlatımına hayran kaldım. Yazarın kalemi çok hoşuma gitti. Bundan sonra çıkardığı her kitabı almayı düşünüyorum. okumanızı tavsiye ederim

5 puan

Cora Cormack -İlk Defa

Kapagindan etkilendigim okumak icin bayasabirsizlandigim bir kitapti. Ben begenmedim. Cok yapay geldi kitap. Okuyacak baska kitabiniz kalmadiysa ewet okunabilir :)

Yine de anahtar kelimelerimiz : "zevkler ve renkler " :)

7 puan

http://illekitap.blogspot.com.tr/2016/04/cora-carmack-ilk-defa-losing-it-1.html

Uzun zamandır rafımda duran İlk Defa sonunda okundu :) niye bekletmişim şimdiye kadar da daha öncesinde okumamışım bilmiyorum ama keyifle okunan, sıkmayan ve eğlenceli bir kitaptı.

Cora Carmack'ın ülkemizde yayınlanan ilk kitabı aynı zamanda "Losing It" serisinin de ilk kitabı olan İlk Defa kitabıyla tanıdık. Şu anda 4 kitabı yayınlanan bir yazar olarak bence oldukça eğlenceli bir kurgu yeteneği var. Kitabın konusunu kaleme alışını ve anlatım tarzını sevdim.


Kitabın konusuna dair bir şey yazmayacağım çünkü arka kapak yazısı bence kitabın olabilecek en özet hali :)

Kitaptaki arkadaşlığı çok sevdim, hele ki mezun olma yolunda ilerlemeleri ve o anki hisleri bana kendi üniversite mezuniyet dönemimi hatırlattı. Bende o zamanların bitmemesini istemezdim ama aynı zamanda da hayata atılacak olmanın heyecanı içerisindeydim.

Kitapta en üzüldüğüm karakter Cade oldu ama sonradan onun da bir kitabı olduğunu öğrenince sevindiğimi itiraf etmeliyim. Siz okuyanlar Garrick'i sevebilirsiniz ama ben şahsen Cade'i sevdim :)

Kitap tam olarak romantik komedi filmi tadındaydı. Hızlı okunan ve hemen biten... gereksiz kıskançlıkların veya entrikaların olmadığı...ahh bir de mutlu sonun garanti olduğu ;)

Eğer sizi eğlendirecek, gülümsetecek aşk dolu bir kitap istiyorsanız bu seriyi denemelisiniz :)

Kısa bir yorum oldu biliyorum ama kitapta kısaydı hemencecik bitti :)

8 puan

İyi vakit geçirmek için okunabilecek çerezlik kitaplardan biri.Bu tarz kitaplardan pek bir şey beklemezseniz beğenme ihtimaliniz daha yüksek.Türünü sevenlere tavsiye ederim :)

7 puan

Çok bir beklentim olmadan kampanya olduğu için serinin üç kitabını da aldım
İlk kitap bitti ve en fazla fena değildi diyebileceğim bir hikayeyle karşılaştım ikinci kitabın daha iyi olmasını umarak puanlamaya geçelim

3 puan

Bu yazarın okuduğum ilk kitabı olup akıcı anlatımıyla kısa sürede okunabilir. Benim bu kitabı okurken popüler olmasından kayanaklı belki de beklentim vardı ama beklentilerimi karşılmadığını söyleyebilirim. Öncelikle detaylar betimlemeler yetersizdi karakterler gözümde canlanmadı, konu sıradan tatlı bir aşk hikayesiydi. Zamanınız varsa başka kitabınız yoksa okunabilir.

geri ileri