Gül Limanı Oteli (Rose Harbor Serisi 1)

10 puan

Debbie Macomber’ı önce kitaplarının çok satmasıyla, özellikle de ünlü serisiyle merak etmiştim. Ancak seriyi alıp daha başlama fırsatını bulamadan, kapağıyla bana çok sıcak gelen ama ilk başta Macomber’a ait olduğunu bilmediğim Gül Limanı Oteli’ne başlar buldum kendimi… Tam bir keyif, dinlenme romanı benim için…
Meraktan öldüren bir tarafı yok konunun ya da konuların, sonu nasıl bitecek merakıyla yakıp tutuşturmuyor. Ama kendinizi konuların akışına bırakıp sürükleniyorsunuz. Sıkmadan anlatıyor, çok sade… hayatın içinden, size, bize dair şeyler… Günlük okur gibi okuduğumu hissettim. Hatta “Tavuk Suyuna Çorba” öykülerinin tadını yakaladım. Hatta Digitürk Family tadındaki filmlerin tadında da diyebiliriz ki, yazarın iki romanı benzer bir kanalın en çok izlenilenleri olmuş.
Romanın seri olacağını bilmiyordum. Son cümle de bittiğinde, “sen seri olmayı hak ediyorsun, yoksa..?” dedim. Sonra internet yorumlarında seri olacağını öğrendim ve bence çok keyifli bir seri olacak.
Yazarın anlatımı ve çeviri kolay okunmasına yardımcı oluyor ancak okumayı zorlaştırmasa da, birçok yerdeki imla yanlışlıkları fazlasıyla fark ediliyor.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »