Fırsatçı (Love Me With Lies #1)

7 puan

http://illekitap.blogspot.com.tr/2014/10/tarryn-fisher-frsatc-love-me-with-lies-1.html

Allah'ım nasıl bir kitaptı bu yav!!!Hiç bu kadar entrikalı bir kitap okumamıştım hayır sonu da o kadar şaşırttı ki beni 'ne oluyoruz be?' dedim kitabı kapattığımda.

Öncelikle Tarryn Fisher'ın ülkemizde yayımlanan ilk kitabı ve aynı zamanda serinin de ilk kitabı.

Yalan dolan, entrika, kandırmaca ve sonunda hüsran ama aşk dolu bir kitaptı! Hani ne arasanız vardı yani o kadar!!!

Kitabın kısaca konusuna değinmek gerekirse;
Olivia, Caleb ile üniversite dönemlerinden tanışıyorlar ve bir şekilde sevgili olmayı başarıyorlar ancak ilişkileri Olivia'nın yüzünden yürümüyor ve ayrılıyorlar... Sonrasında ise aradan yıllar geçiyor ve bir gün Olivia ile Caleb'in yolları kesişiyor. Caleb bir kaza geçirmiş ve geçici hafıza kaybı yaşamıştır. Olivia ile yakınlaşıyorlar ve bu sırada Caleb'in kaza geçirmeden önceki nişanlısı Leah ortaya çıkıyo. Leah, bir şekilde Olivia'nın aklına giriyor ve Olivia tekrardan Caleb'i terk ediyor... Aradan yine yıllar geçiyor ve Caleb ile Olivia'nın yolları yine kesişiyor. Ama bu sefer Caleb Leah ile evli! Olivia aşkının değerini anlıyor ve.... işte daha fazlası için kitabı okumanız gerekmektedir!

Uyuz olunacak ama merak uyandırdığı için devamını da okuyacağınız bir kitap diyebilirim. Evet, Olivia'nın salaklıklarına saydırdım, Caleb'in aşkı için gösterdiği çabaya hayran kalırken Olivia'nın akılsızlığının bedelini ödemesine memnun oldum. Sonu ise... tam anlamıyla şok ediciydi!

Yok artık!

Yuh yani!

Bu tepkileri verdim kitabı okurken özellikle sonunu okurken cidden!

Serinin ikinci ve üçüncü kitaplarını aldım. Ha çok mu beğendim hayır, çok beğendiğimi söyleyemem ama dediğim gibi merakımı depreştirdi bu yüzden devamını da okuyacağım. Hani sonunda Olivia ve Caleb'e ne olacağını merak ettiğim için okuyacağım.

Alışılagelmişin dışında bir kurgu diyebilirim bu kitap için ve değişik bir şeyler arıyorsanız ve merakınızı uyandırıyorsa konusu bir tadın! :))

Ahh bu arada kitabın en beğendiğim yerleri Olivia ile Caleb'in tanışma kısımları, bu ikilinin geçmişe dönüş kısımlarındaki bölümler çok güzeldi :))

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »