Daima Aşk Kazanır

10 puan

Nisan ayını Asude'nin son model kitabı Daima Aşk Kazanır ile kapattım. :) Bahara yakışan, bahar gibi güzel, neşeli, huzur veren, mutlu eden, eğlendiren bir Asude kitabıydı yine. Yer yer hüzünlendirdiği de oldu elbette :( Her duyguyu, çoklu paket olarak alıyorsunuz yazarın kitaplarında zaten.
Ama burada çok büyük, yani küçük, küçücük bir fark var diğer kitaplardan. O küçük fark var ya kitabı resmen zirveye taşımış.
Tekin'i geçmiş kitaplardan beri merak ediyorduk. Dediğim dedik, sert, otoriter, asla evlenmem diyen Tekin Soyönder'in rüyalarının kadınıyla tanışınca nasıl değişeceğini hep merak ettik durduk. Bu kitapta sorularımıza cevap aldık. Başta nefret, sonra hafif kıvılcım ve sonra alevler 💖

Konudan çok fazla bahsetmek istemiyorum, çünkü sürprizlerle dolu bir kitap ve o sürprizi kaçırmak istemiyorum. Tadını kendiniz almalı, her satırında o güzel, şaşkınlık, heyecan veren duyguları yaşamalısınız.Tekin ve Rüya birbirinin kaderiydi. Tesadüfler, yanlış anlaşılmalar ve küçük mucizeler onları bir araya getirdi.

Aaaa! Aylin ve Serdar'ı unutursam çok ayıp olur. Aylin'i unutmaya dünden hazırım da Serdar'ı asla :) İkinci aşkımız... Aşk, nefret, tutkuyla yanan ve yakan çiftçimiz. Okuması çok keyifliydi.
Rüya'ın soy isminin Gören olduğunu da yazmadan gitmeyeceğim 😂😂😂 Rüya Gören'di Tekin'i gördü. Ağız tadıyla dalga geçilmiyor kızla. Çünkü o Rüya Soyönder oldu. 😭😂 Son bir şey 😂 Kapağa aşık olmuş olabilirim. Rüya'yı kesip, Tekin'i poster yapıp, odamın duvarına asasım var. İnsanı ergenlik yıllarına döndürecek bir adam koymuşlar, suç bende değil :)

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »