Beni Sev Diye

10 puan

http://illekitap.blogspot.com.tr/2015/10/asude-beni-sev-diye.html

~~~*~~~
William Bradley Barlow, hayatına giren en yanlış kadına "Benim ol!" demişti.
Ve o kadın sadece bir saniye durup "Seninim," diye karşılık vermişti.
Bu, delilikti...
~~~*~~~

Asude'nin yeni kitabı ayrıca son çıkan kitabı Beni Sev Diye okundu... eeeee bir tarihi aşk romanı olacak da ben okumayacak mıyım? Nerede görünmüş :)

Asude'nin artık kaleminin nasıl olduğunu bir çoğunuz biliyorsunuzdur. Türkiye'deki sayılı güzel romans yazarlarından biri benim için. Belki çok iddialı oldu ama altını çiziyorum benim için öyle =)

Bu kitabında da yine güzel bir kurguyu işlemiş işlemesine ama kardeşlik ilişkisine değinmesiyle gönlümü fethetti. Dave ve Bradley arasındaki o ilişki o kadar güzeldi ki...

Neyse,size kitabın kısaca konusunu anlatayım; yedi yıl önce Kristy ve Bradley evlenirler ama Bradley'in odunluğu, kütüklüğü ve pisliği yüzünden Kristy'i evden kovar ve evlilikleri o an o dakika bitmiş olur. İskoç güzeli olan Kristy o topraklarda yedi yılını geçirdikten sonra İngilitere'de çalışmaya karar verir. Kader işte o an ağlarını örmeye başlar. Kristy, kocasının yani Walsham Kontu Bradley'nin evinde çalışmaya başlar. Kocasının kendisini tanımaması ve daha da önemlisi kendisine karşı tavırları Kristy'nin kalbini kırsa da genç kadın bunun altında kalmaz ve o nokta da bomba gibi olaylar gelişmeye başlar.

Asıl konu Kristy ve Bradley üzerinde ilerliyor gibi görünse de Bradley'in ağabeyi Dave'in de hayatını anlatıyor. Onun da fırtınalı aşkını, kalbini kaptırdığı kadınla imkansız bir yola girişlerini anlatıyor.


Asude'nin kaleminde sevdiğim bir şey bu. Yan karakter gibi görünseler de hepsi neredeyse baş karakter gibi boy gösteriyor kitapta.

Beni Sev Diye aslında Bradley ve Kristy'nin değil Dave ve Lilybeth'in de hikayesi. İki kardeşin hikayesi kısaca :)

Kitaptaki bir diğer güzel şey de Gül ve Avcı'nın karakterleri Julian ve Evelyn Rosa'yı görmekti :) Ahh bir de sanırım bu kitaplar Tyrell ve Elnora için yeni bir kitap eklenir gibime geliyor :) umarım gelir çünkü Asude'nin kaleminden daha çok historical romance okumak isterim :) Ahhh bir de Ewan ile Charlotte hikayesi de bir kitabı hak ediyor gibi bir izlenime kapıldım. Bu bloggerdan yazar Asude'ye duyrulur ;)

Kitabı aşırı derecede çok fena beğendiğimi söyleme gereği duymuyor sizlere hemen alıp okuyun diyorum :) Zaten bir historical romance okuru iseniz hiç kaçırmayın bu kitabı :)

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »