Beni Sev Diye

10 puan

Asude resmen Historical Roman okumayı sevelim diye 'Beni Sev Diye'yi yazmış. :) Ben zaten türün oldum olası hastasıyım. Ama karşınızda bu türü hiç okumamış olanları bile hayran edecek bir kitap var. :) Uzun süredir bu tarz kitapları okuyunca, neredeyse her iyi kitabı bitirmiş oluyorsunuz, en iyileri okuduktan sonra ise kolay kolay kitap beğenmiyorsunuz. En azından ben böyleyim ve Beni Sev Diye en iyilerin tadını verdi ve hatta benim en iyiler listemde yerini aldı. Bir kere Asude'nin kitapları içerisinde de en iyisi olmuş. Her kitabını severek alan okuyucusu, arkadaşı olarak bunu söylüyorum ki, Asude uçmuş :)

Kitap bir kere büyük bir aşkı, enfes bir tutkuyu, gizemli, heyecanlı ve sırlarla dolu harika bir kurguyla anlatıyor. Kitap biraz kalın görünüyor... Ama şöyle bir şey var. Her bölüm her sayfa bambaşka olaylar oluyor. Sizi aynı konu etrafında döndürüp, sakız gibi uzatıp uzatıp, aynı replikleri karşınıza çıkarmıyor. Her dakika yeni bir heyecan dalgası yüklüyor ve çoğu zaman sizi 'vay be' dedirtecek sahnelerle karşılaştırıyor. Hatta kitap kalın nasıl okunacak diye düşünürken ne ara bitti, çok kısaydı derken buluyorsunuz kendinizi. Zaten kitapta iki çift var ve bir kitap içinde iki kitap okuyorsunuz. Bir de o cilt. O renk. O albeni. Kitaplığıma çok yakıştı Beni Sev Diye.

Yazarın kalemi zaten çok iyi, benzetme konusunda Asude'nin üzerine tanımam! Burada da bu konudaki ustalığını yine konuşturmuş.

Karakterler de erkekleri aşık olunası, kadınları hayran kalınası, arkadaş olmak isterdim bu kızlarla dedirtecek tarzda karakterler. Gerçi arkadaş olsam kıskanırdım. Bu itiraf da burada dursun. :)

Çünkü kızların kendilerine aşık ettikleri iki adam da karizmasıyla, duruşuyla, kıskançlıklarıyla, başta fazla odun, sonra deli aşık halleriyle, fedakarlıklarıyla hayatımda keşke olsa dediğim kişiler. Evet, çıta yine, biraz daha yükseldi. Bradley ve Matt gibi adamları okumak bazen zarar :):)

Nefretle başlayan ama nefretle son bulamayan iki çiftin destansı aşk hikâyesini herkese tavsiye ederim. :) Asude'nin kalemini bilenler de her zamankinden çok çok daha iyisiyle karşılaşacaklarından emin olsunlar. :)

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »