Aslında (Losing It, #2)

8 puan

http://illekitap.blogspot.com.tr/2016/05/cora-carmack-aslnda-losing-it-2.html

~~~*~~~
"Sonuç ne olursa olsun, uğruna savaşmaya değer şeyler vardır.
Sen de onlardan birisin."
~~~*~~~

Hazır seriye dalmışken ve seri bitmiş olup bütün kitapları elimdeyken okuyayım arayı soğutmadan dedim ve iyi yaptığımı düşünüyorum şuan ;) Bir seriyi daha aradan çıkarmış oldum bahaneyle :)


Yazarın ilk kitabını okuduktan sonra kurgusunun nasıl ilerleyeceğini nasıl bir anlatımla karşılaşacağımı biliyordum onu bilerek okudum. İtiraf etmek gerekirse ilk kitaptan daha çok hoşuma gittiğini de söylemeliyim.

İlk kitapta en iyi arkadaşı Bliss'e aşık olan Cade, üniversiteden mezun olduktan sonra yüksek lisansını yapıp bir yandan da Bliss'in sevgilisi ile olan ilişkisini izlemek zorunda kalıyor derken hayatına bir anda damlayan hatta damdan düşer gibi masasına oturan Max ile bambaşka bir boyuta geçiyor. Gerçekten aşkın ne demek olduğunu öğrenirken aslında görüşün veya tarzların insanı nasıl da farklı gösterdiğini Cade ile okuduk.

Cade'in hikayesine karşı beklentim yüksekti ve beklentimi karşılayan bir kitap oldu. İlkinden daha çok sevdiğimi söyleyebilirim bu yüzden.

Max'in renkli kişiliğini aynı zamanda ailesi için olmak zorunda olduğu kişi arasında kararsız kaldığı zamanlar... gerçekten iç burksa da kitabın sonunda yapılan açıklamalar sonucunda ailesinin davranışı beklediğim gibi oldu.

Fazla uzatmayacağım ben bu seriyi keyifle okudum ama bu kitabı daha çok beğendim. :)

Romantik komedi tadında film gibi akan bir kitaptı tavsiye ederim :)

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »