Aslında (Losing It, #2)

En Son Değerlendirmeler

10 puan

bayıldımmmmm!!! bu kitap muhteşemdi ve sürekli alışagelen kötü çocuk iyi kız kitapları da biraz sıkmıştı ve şimdi tam tersi bana bayağı iyi geldi . yazarın önceki kitabında yani bliss in hikayesinin anlatıldığı kitapta çok sıkılmıştım ama bunda kesinlikle böyle birsey söz konusu değildi ve olamazdı . almak ve ya okumak isteyen varsa çok rahat önerebilirim . defalarca okudum ve hiç sıkılmadım bitince de çokkk üzülmüştüm zaten iyi ki de okumuşum dediğim kitaplardan kendileri :D

10 puan

Losing it Serisinin ikinci kitabı ve bence bu kitap okunmadan birinci kitap İlk Defa okunmalı. Bağımsız seri değil yani.
Bu kitabın tanıtımını okuduğum zaman Max'i hatırlayamadığım için ilk kitabı tekrar okudum ama meğer Bliss'in arkadaşı olan Max değil Bliss'e karşı karşılıksız aşk duyan Cade imiş seriyi oluşturan karakter.
Birinci kitabı da beğenmiştim ama bu kitap gerçekten beklediğimin ve ilk kitabın üstündeydi. Duygular daha yoğundu. Bu duygular aşk anlamında değil Max'in kişiliği, aile ilişkileri ve geçmişi üzerineydi ve bence güzel anlatılmıştı. Sonuç olarak beğendim.

4 puan

Bu yazarın okuduğum ilk defa isimli eserinin devamıydı, ilk kitabı sevmiştim güzeldi de bu kitabı daha çok sevdim gerçek hayatta olabilecek bir durumu konu edinerek olayın kaynağına doğru yavaş yavaş yaklaştırıp tempoyu hiç düşürmemesi diyalogları hoş anlatımı dozunda olmuş güzeldi severek kısa sürede okudum. Bir elinize alınca kısa sürede sürükleip götürüyor zaten sıkmıyor ama ben yinede biraz daha yayılımcı yaratıcı bir şeyler katılabilir düşüncesi ile okudum biraz fazla sade genel bir hava var konu olarak, bu yanıltıcı olmasın yani yine de kendini sevdiriyor karakterler anlatım akıcı, kısa sürede gelişen tatlı bir aşk hikayesiydi::))

8 puan

http://illekitap.blogspot.com.tr/2016/05/cora-carmack-aslnda-losing-it-2.html

~~~*~~~
"Sonuç ne olursa olsun, uğruna savaşmaya değer şeyler vardır.
Sen de onlardan birisin."
~~~*~~~

Hazır seriye dalmışken ve seri bitmiş olup bütün kitapları elimdeyken okuyayım arayı soğutmadan dedim ve iyi yaptığımı düşünüyorum şuan ;) Bir seriyi daha aradan çıkarmış oldum bahaneyle :)


Yazarın ilk kitabını okuduktan sonra kurgusunun nasıl ilerleyeceğini nasıl bir anlatımla karşılaşacağımı biliyordum onu bilerek okudum. İtiraf etmek gerekirse ilk kitaptan daha çok hoşuma gittiğini de söylemeliyim.

İlk kitapta en iyi arkadaşı Bliss'e aşık olan Cade, üniversiteden mezun olduktan sonra yüksek lisansını yapıp bir yandan da Bliss'in sevgilisi ile olan ilişkisini izlemek zorunda kalıyor derken hayatına bir anda damlayan hatta damdan düşer gibi masasına oturan Max ile bambaşka bir boyuta geçiyor. Gerçekten aşkın ne demek olduğunu öğrenirken aslında görüşün veya tarzların insanı nasıl da farklı gösterdiğini Cade ile okuduk.

Cade'in hikayesine karşı beklentim yüksekti ve beklentimi karşılayan bir kitap oldu. İlkinden daha çok sevdiğimi söyleyebilirim bu yüzden.

Max'in renkli kişiliğini aynı zamanda ailesi için olmak zorunda olduğu kişi arasında kararsız kaldığı zamanlar... gerçekten iç burksa da kitabın sonunda yapılan açıklamalar sonucunda ailesinin davranışı beklediğim gibi oldu.

Fazla uzatmayacağım ben bu seriyi keyifle okudum ama bu kitabı daha çok beğendim. :)

Romantik komedi tadında film gibi akan bir kitaptı tavsiye ederim :)

6 puan

Hüsran 😒
Almış olduğum için okumuş oldum 😞

geri ileri