Turuncu Tavşan

0 takip ettiği ve 0 takip edeni var. 0 değerlendirme yapmış.

Son Aktiviteler

Turuncu Tavşan bir test çözdü. Sonuç: 9/12 (%75.0) doğru.
10 yıl, 2 ay
Turuncu Tavşan okumuş.
Şahane Hatalar 2 - Talih Kuşu

Arka Kapak

Şahane Hatalar serisi hızlanarak devam ediyor;
Bu kez başınıza yirmi iki milyon değerinde talih kuşu konuyor.
Heyecan dozu artırılmış seçimler, eşsiz bilgiler, gizemli karakterler, sürpriz finaller.
İkinci kitapta hatalar daha eğlenceli, sonlar daha şahane.

Kader diye bir şey vardır ve sizin seçimlerinizle değişir.

Bu kitabı okumaya normal bir kitap gibi birinci sayfadan başlayın. İlk bölümün sonunda, önünüze bir yol ayrımı çıkacak. Kararınızı verin ve ilgili bölüme gidin. Her bölümün sonunda seçimlerinizle kaderinizi kontrol etmeye devam edeceksiniz. Kitabı okurken bazen hiç beklemediğiniz bir yere ulaşacak, bazen de kendinizi daha önce olduğunuz yerde bulacaksınız. Hayatın size neler hazırladığını asla bilemezsiniz. Ama şunu biliyorsunuz, iyilikler her zaman ödüllendirilmiyor ve bazen hatalı kararlar, şahane olayların başlangıcı olabiliyor.

Her yolculuğun sonunda başa dönüp tekrar başlayın, unutmayın, herkes ikinci bir şansı hak eder. Yüzlerce farklı hayat sizi bekliyor. İyi şanslar.


''Başroldesiniz, hakkını verin.''
Newsweek

''Raydan çıkmaya hazır mısınız?''
NY Times

Arka Kapak

Şahane Hatalar serisi hızlanarak devam ediyor;
Bu kez başınıza yirmi iki milyon değerinde talih kuşu konuyor.
Heyecan dozu artırılmış seçimler, eşsiz bilgiler, gizemli karakterler, sürpriz finaller.
İkinci kitapta hatalar daha eğlenc... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 10 yıl, 2 ay
Turuncu Tavşan okumuş.
Yakut Kırmızı (Aşk Tüm Zamanların İçinden Geçer, #1)

Tüm zamanların sınırlarını aşan bir yolculuğa hazır mısınız?Uluslararası çok satan yazar Kerstin Gier’den unutamayacağınız ve bağımlısı olacağınız bir seri…Bazen sır küpü bir ailede yaşamak gerçekten de zordur. En azından 16 yaşındaki Gwendolyn bundan kesinlikle emindir. Ta ki günün birinde kendini son yüzyılın Londra’sında bulana dek. O zaman bunun ailesinin en büyük sırlarından biri olduğunu anlar. Buna karşın anlamadığı; bu zaman yolculuğunda aşka yer olmadığıdır. Çünkü bu, durumu daha karmaşık hale getirmekten başka bir işe yaramaz!Çoksatan yazar Kerstin Gier dünyanın en güzel duygusunu hiç kimsenin başaramadığı biçimde hayata geçiriyor!Ateşli, komik ve acıklı: Gideon & Gwen aşklarıyla tüm zamanların sınırlarını aşıyorlar!

Tüm zamanların sınırlarını aşan bir yolculuğa hazır mısınız?Uluslararası çok satan yazar Kerstin Gier’den unutamayacağınız ve bağımlısı olacağınız bir seri…Bazen sır küpü bir ailede yaşamak gerçekten de zordur. En azından 16 yaşındaki Gwendolyn bunda... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 10 yıl, 2 ay
Turuncu Tavşan okumuş.
Lise Aşkım

İlk aşk, en olmadık anda çıkar karşınıza. Şaşkın öylece dururken, ona gafil avlanırsınız. İşte o andan itibaren; ne elinize-ayağınıza, ne kalbinize, ne de sesinize söz geçirebilirsiniz. Ama ihanetin en büyüğü gözlerinizden gelir. Duygularınızı yüreğinizde saklamayı başarsanız da; aşk gözlerinizdeki çıkış yolunu mutlaka bulur. Bakışlarınız sevginizi haykırır çığlık çığlığa. Sonra elleriniz duracakları yeri şaşırır. Nereye koysanız, sığdıramazsınız.Midenizde uçuşan kelebeklere, yüzünüzden silemediğiniz komik bir gülümseme eklenir.Aklınızda ve konuştuğunuz her konuda onun ismi vardır artık. Bir kalem en önemli dersin ortasında, bulduğu bütün kağıtlara kalpler çizmeye başlar, dalgın dalgın. Şarkılar daha bir anlamlı gelir size. Kendinize, bizim olsun diye bir tane seçersiniz. Önce, onu görmek, yanında olmak için; sonra da yaptıklarını affetmek için bahaneler yaratırsınız, kendi kendinize.İlk aşk önce kalbinizi yakar, sonra gerçek yüzünü gösterir size. Ve siz yanmadan, onun tehlikeli olabileceğini göremezsiniz.Ve bir gün gelip de, o en büyük aşkınıza hoşça kal dediğinizde, karşınızdakinin merhaba dediğiniz genç olmadığını anlarsınız.Dilara Akıncının ilk kitaplarını okuyan çocuklarımız şimdi birer lise öğrencisi. Yazarımız bu yeni kitabında, bizi yepyeni kahramanlarla tanıştırıyor ve hayatın onlara verdiği unutulmaz dersleri bütün içtenliğiyle anlatıyor. Kitabımızı okurken, bu kahramanların en yakın sırdaşı hatta sıra arkadaşı olduğunuzu hissedeceksiniz. İlk aşk acısının en güçlülerinden birini yaşayan kahramanımızın adı; Jülide. Ve siz bu yeni kahramanımızla birlikte ilk aşkın fırtınalarını yaşayacak, belki de kendi yaşadıklarınızla karşılaştıracaksınız. Bakalım Jülidenin aşkı, sizinkine benziyor mu?

İlk aşk, en olmadık anda çıkar karşınıza. Şaşkın öylece dururken, ona gafil avlanırsınız. İşte o andan itibaren; ne elinize-ayağınıza, ne kalbinize, ne de sesinize söz geçirebilirsiniz. Ama ihanetin en büyüğü gözlerinizden gelir. Duygularınızı yüreği... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 10 yıl, 2 ay
Turuncu Tavşan okumuş.
Toprak Ana

Cengiz Aytmatov edebiyat - hikaye Toprak Ana, ünlü yazar Cengiz Aytmatovun en güzel romanlarından biridir.Bu eserde, savaş meydanında eşini ve üç oğlunu kaybeden kahraman bir ananın, zor zamanlarda dişi-tırnağı ile işlediği, kanı ve teriyle suladığı toprakla dertleşmesini okuyoruz. İnsan sevgisinin, çalışkanlığın ve fedakârlığın nasıl kutsal bir yüceliğe ulaştığını en çarpıcı örnekleriyle görüyoruz.Yetiştirdiği buğdayı kendisine bir avuç ayıramadan cephedeki asker için gönderen Kırgız köylüsünün İkinci Dünya Savaşı sırasında çektiği sıkıntıları, acıları da film seyreder gibi görüyoruz.Bu kadar da değil... Aytmatov, güçlü kalemiyle, aşk ve nefreti, iyi ile kötüyü yüzleştiriyor, okuru heyecandan heyecana sürüklüyor ve düşündürüyor.Zevkle okuyacağınızdan eminiz.

Cengiz Aytmatov edebiyat - hikaye Toprak Ana, ünlü yazar Cengiz Aytmatovun en güzel romanlarından biridir.Bu eserde, savaş meydanında eşini ve üç oğlunu kaybeden kahraman bir ananın, zor zamanlarda dişi-tırnağı ile işlediği, kanı ve teriyle suladığı ... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 10 yıl, 2 ay
Turuncu Tavşan okumuş.
Kürk Mantolu Madonna

"Her gün, daima öğleden sonra oraya gidiyor, koridorlardaki resimlere bakıyormuş gibi ağır ağır, fakat büyük bir sabırsızlıkla asıl hedefine varmak isteyen adımlarımı zorla zapt ederek geziniyor, rastgele gözüme çarpmış gibi önünde durduğum Kürk Mantolu Madonna'yı seyre dalıyor, ta kapılar kapanıncaya kadar orada bekliyordum."

Kimi tutkular rehberimiz olur yaşam boyunca. Kollarıyla bizi sarar. Sorgulamadan peşlerinden gideriz ve hiç pişman olmayacağımızı biliriz. Yapıtlarında insanların görünmeyen yüzlerini ortaya çıkaran Sabahattin Ali, bu kitabında güçlü bir tutkunun resmini çiziyor. Düzenin sildiği kişiliklere, yaşamın uçuculuğuna ve aşkın olanaksızlığına (?) dair, yanıtlanması zor sorular soruyor.

"Her gün, daima öğleden sonra oraya gidiyor, koridorlardaki resimlere bakıyormuş gibi ağır ağır, fakat büyük bir sabırsızlıkla asıl hedefine varmak isteyen adımlarımı zorla zapt ederek geziniyor, rastgele gözüme çarpmış gibi önünde durduğum Kürk... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 10 yıl, 2 ay
Daha Fazla Göster

Turuncu Tavşan şu an ne okuyor?

Turuncu Tavşan şu anda kitap okumuyor.

Favori Yazarları (0 yazar)

Favori yazarı yok.