Sırılsıklam Aşık (Lucky Harbor, #3)

En Son Değerlendirmeler

9 puan

Çok keyif alarak okudum diğer iki çiftide çok sevmiştim ama bu ikisini daha çok sevdim :-)

7 puan

Doğrusu serinin ilk iki kitabını sevmemistim. Hatta konularını bile hayal mayal hatırlıyorum çünkü bende pek yer edinememislerdi. Yine de sert polis Sawyer'ın kitabını çok merak ediyordum ve nitekim serinin en begendigim kitabı da onun ki oldu. Sırılsıklam Aşk çerezlik denecek tür de, hoşça vakit geçirgen kitaplardandı. Her bölümün başında sözler vardı ve o sözleri çok beğendim. Bu yazarda sevmediğim şey kadınlar cinsellik konusunda çok özgür, çok rahatlar. Bu yüzden zaten hep historical romanslar benim gozdelerimdir. Yine de güncel bir aşk romanı okurken bu özgür kadın hallerini onemsememeye çalışıyorum sonuçta bizim kültürümüz ve yazarın kültürü bambaşka.

10 puan

Seri olarak güzel ve eğlenceli bir seri idi. Tabii duygusal da.

8 puan

Diyebileceğim tek şey çok çabuk bitmiş olması. Şey yada bunu Sawyer ve Chloe'nin hikayelerini daha çok okumak istediğim için söylüyor da olabilirim. Netice de güzeldi ve yüzünüzde bir gülümsemeyle bitirebileceğiniz bir kitaptı. Eğlenceli, komik ve aşık doluydu. Tavsiye ederim ^.^

9 puan

serinin 3. kitabı en deli dolu olan kız kardeşin hikayesi...güzel bir kitap ve bu seride bölüm başlarındaki kısa notlar çok güzeldi...kesinlikle tavsiye edeceğim bir seri...

8 puan

3. Kitabı daha da sevdim 👍

8 puan

Bence ilk iki kitaptan daha güzel ve akıcıydı.Sawyer ve Chloe'nın atışmaları çok tatlıydı.Normalde yazarın konu seçimi güzel ancak yan karakterlere fazla ağırlık verdiğinden diğer kitaplarını okurken sıkılmıştım.Bunda ise tam tersi,her sayfası eğlenceli sıcacık bir aşk hikayesiydi.Romantik türde sevenlerin kitabı beğeneceğini düşünüyorum.Tavsiye ederim :)

7 puan

Şanslı liman serisinin ilk iki kitabını çok beğenmiştim.Ama bu son kitap açıkcası beklentilerimin altındaydı ki ben Chloe ve Sawyer den çok daha güzel bir hikaye bekliyordum.Ama yinede kötü degildi.Birde bu kitapda Tara ve Ford'un kızları Mia ile paylaşımlarda olsaydı keşke dedim .Ama ne demişler Keşkeyi ekmişler bitmemiş ;) sağlık olsun.

8 puan

Eğlenceli sıcacık bir hikaye. Chloe'nin espirili sıcacık hallerini okurken mutlu olurken bir yandanda kendini koruma güdüsüne karşı hüzünleniyorsunuz. Onun kadar ketum olan Sawyer ise tavırları ile keşke dedirtecek kadar iyi..
Aralarında ki uyum ise okumaya değer....

8 puan

Kardeşlerden en çılgını Chloe kardeşlerinin aksine annesi ile yaşamıştır. Babasını hiç tanımamıştır. Çocukluğu annesi ile kamp yapıp, seyahat ederek geçmiştir. Sabun, şampuan gibi ihtiyaçları olan şeyleri kendileri yapmışlardır. Hangi malzemelerin hangi kokularla daha çok yakıştığını bulmak hoşuna gitmiş ve bu uğraşlarına hep devam etmiştir. Liseye kadar annesi ona eğitim vermiştir. Bir evi olmamış normal bir çocukluk geçirmemiştir. Bir yıl önce özgürken kendisini çok fazla tanımadığı kardeşleri ile birlikte annelerinden kalan yıkılmak üzere olan bir otelde bulmuştur. Şanslı Limanda yaşamaya başlamışlar ve oteli yenileyip güzel bir yere çevirmişlerdir. Ora gerçek anlamda ilk evi olmuştur. Kardeşleri ile birbirlerine yabancı olmaktan çıkıp çok iyi dost olan gerçek kardeşler olmuşlardır. Maceracı, gezgin, iradeli, inatçı, çabuk öfkelenen, ne yapacağı belli olmayan biridir. Astımı yüzünden çoğu şeyden geri alır. Tek istediği astım spreyi kullanmadan, ambulans çağırmadan koşmak, dans etmek, eğlenmektir.

Kız kardeşleri sınırları zorlamaktan vazgeçip, sakinleşmesini ister. Chloe değer verdiği insanlar tarafından kabul görmek, sevilmek istiyorsa değişmek zorundadır. Olduğu gibi tüm kusurlarıyla kabul edilmek istese de bir yıl içinde artık akıllanmıştır. Fevri tavırlarına gem vurmayı öğreniyordur. Sürekli aşık olan annesi ile yaşadığından uzun süreli ilişkiler konusunda pek bir şey öğrenememiştir. Artık bu konu üzerinde çalışıyordur. Birde Şerif Sawyer vardır. Sawyer onu etkiler. Şanslı Limanın meşhur facebook sayfasına göre yalnız değildir. Sawyer'in nöbetçi olduğu geceler karakola yirmi birle kırk yaş arası kadınlardan gelen aramalarda patlamalar yaşanır. Oraya ilk geldiği zamanlar yaptıklarından dolayı birçok kez Sawyer'in öfkesini üzerine çekmiştir. Ama ondan fazlasıyla etkilenir. Bir kadının Sawyer'e bakarken bir şey hissetmemesi için ölü olması gerekiyordur ve Chloe ölüme yakın bile değildir. Kardeşleri artık nişanlıları ile kaldığından o yalnızdır. Orada birilerinin yerini doldurmaktan daha fazlasını yapmak ister ve kendisine spa merkezi açmaya karar verir.

Sawyer'ın anne ve babası hiç evlenmemiştir. Birlikte bile yaşamamışlardır. Sawyer sekiz yaşına kadar bir annesinin bir babasının yanına gitmiştir. Sonra annesi kasabadan ayrılmıştır. Küçükken çok yaramazken gençliğinde daha beter olmuştur. Pişmanlık duyduğu birçok şey yapmıştır. Arkadaşları ile kasabada terör estirmiş, kötü olaylara karışmışlardır. Bunu telafi etmek için yıllar boyunca çok uğraşmıştır. Ketum, duygularını belli etmeyen biridir. Birçok kez başını belaya koyup kendisini öfkelendiren Chloe için artık duyguları değişmiştir. Çok geçmeden ikili karşı koyamaz ve yeni bir maceraya atılırlar.

Kardeşler arasında en az beğendiği hikaye oldu. Daha farklı bir hikaye beklerdim, umduğum gibi olmadı. Kardeşlerin geçirdiği değişimi ve çılgın kasaba halkını okumak güzeldi.

geri ileri