Sırılsıklam Aşık (Lucky Harbor, #3)

8 puan

Kardeşlerden en çılgını Chloe kardeşlerinin aksine annesi ile yaşamıştır. Babasını hiç tanımamıştır. Çocukluğu annesi ile kamp yapıp, seyahat ederek geçmiştir. Sabun, şampuan gibi ihtiyaçları olan şeyleri kendileri yapmışlardır. Hangi malzemelerin hangi kokularla daha çok yakıştığını bulmak hoşuna gitmiş ve bu uğraşlarına hep devam etmiştir. Liseye kadar annesi ona eğitim vermiştir. Bir evi olmamış normal bir çocukluk geçirmemiştir. Bir yıl önce özgürken kendisini çok fazla tanımadığı kardeşleri ile birlikte annelerinden kalan yıkılmak üzere olan bir otelde bulmuştur. Şanslı Limanda yaşamaya başlamışlar ve oteli yenileyip güzel bir yere çevirmişlerdir. Ora gerçek anlamda ilk evi olmuştur. Kardeşleri ile birbirlerine yabancı olmaktan çıkıp çok iyi dost olan gerçek kardeşler olmuşlardır. Maceracı, gezgin, iradeli, inatçı, çabuk öfkelenen, ne yapacağı belli olmayan biridir. Astımı yüzünden çoğu şeyden geri alır. Tek istediği astım spreyi kullanmadan, ambulans çağırmadan koşmak, dans etmek, eğlenmektir.

Kız kardeşleri sınırları zorlamaktan vazgeçip, sakinleşmesini ister. Chloe değer verdiği insanlar tarafından kabul görmek, sevilmek istiyorsa değişmek zorundadır. Olduğu gibi tüm kusurlarıyla kabul edilmek istese de bir yıl içinde artık akıllanmıştır. Fevri tavırlarına gem vurmayı öğreniyordur. Sürekli aşık olan annesi ile yaşadığından uzun süreli ilişkiler konusunda pek bir şey öğrenememiştir. Artık bu konu üzerinde çalışıyordur. Birde Şerif Sawyer vardır. Sawyer onu etkiler. Şanslı Limanın meşhur facebook sayfasına göre yalnız değildir. Sawyer'in nöbetçi olduğu geceler karakola yirmi birle kırk yaş arası kadınlardan gelen aramalarda patlamalar yaşanır. Oraya ilk geldiği zamanlar yaptıklarından dolayı birçok kez Sawyer'in öfkesini üzerine çekmiştir. Ama ondan fazlasıyla etkilenir. Bir kadının Sawyer'e bakarken bir şey hissetmemesi için ölü olması gerekiyordur ve Chloe ölüme yakın bile değildir. Kardeşleri artık nişanlıları ile kaldığından o yalnızdır. Orada birilerinin yerini doldurmaktan daha fazlasını yapmak ister ve kendisine spa merkezi açmaya karar verir.

Sawyer'ın anne ve babası hiç evlenmemiştir. Birlikte bile yaşamamışlardır. Sawyer sekiz yaşına kadar bir annesinin bir babasının yanına gitmiştir. Sonra annesi kasabadan ayrılmıştır. Küçükken çok yaramazken gençliğinde daha beter olmuştur. Pişmanlık duyduğu birçok şey yapmıştır. Arkadaşları ile kasabada terör estirmiş, kötü olaylara karışmışlardır. Bunu telafi etmek için yıllar boyunca çok uğraşmıştır. Ketum, duygularını belli etmeyen biridir. Birçok kez başını belaya koyup kendisini öfkelendiren Chloe için artık duyguları değişmiştir. Çok geçmeden ikili karşı koyamaz ve yeni bir maceraya atılırlar.

Kardeşler arasında en az beğendiği hikaye oldu. Daha farklı bir hikaye beklerdim, umduğum gibi olmadı. Kardeşlerin geçirdiği değişimi ve çılgın kasaba halkını okumak güzeldi.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »