Sağdıç (Gamble Brothers, #1)

En Son Değerlendirmeler

6 puan

Harlequen tadında bir romandı, en az onun kadar da kısa :)

Jennifer'ın kalemini seviyorum özelikle Lux serisine bayılmıştım , Hep Seni Bekledim kitabıda fena değildi ama bu Sağdıç ta biraz fazla Beyaz Dizi tadı vardı :)

Madison bir Enstitüde gönüllü olarak çalışıyor tarihi çok seven bir kız , çocukluğundan beri abisinin en yakın arkadaşına aşık, Gamble kardeşlerden en küçüğüne Chase Gamble'a bu aşkı saplantıya dönüştürür mü diye meraklanmadım değil, zira aşkı bir süre sonra beni baydı, kızın ailesi de biraz genişti maşallah, onları bir araya getirmek için annesinin yaptığını bizim anneler de yaparmı acaba diye düşünürken gülmeden edemedim :)

Chase Gamble, kendisi üç erkek kardeşin en küçüğü, kardeşleri gibi yakışıklı ve seksi kendisine ait gece kulüpleri var, Chase, Madison'ın abisi Mitch ile çocukkluk arkadaşı , aslında Gamble kardeşler bu ailenin bir parçası desek daha doğru olur, zira kendi ailelerinin yaşadığ trajedi onları bu aileye daha çok yaklaştırmış, birlikte büyümüşler..

Chase'in babası oldukça zengin ve çapkın bir adammış karısını her fırsatt aldatmaktan çekinmemiş, üstelikte bunun karısının gözüne soka soka yapmış, en sonunda da terk edip gitmiş, Chase'in en büyük korkusu babasına benzemek ,bu nedenle hayatına hep tek gecelik ilişkiler sığdırmış, bağlanmak ona göre değil, Maddy'e karşı hissettiği duygularını gizlemeyi,bastırmayı tercih etmiş, tabi kızın ona olan ilgisini de görmezden gelmeyi, Mady ile birşeyler yaşamasına hem abisi ile olan dostlukları engel olmuş hemde babası gibi biri olma ihtimali yüzünden kızı üzeceğinden korkmuş..

Bu ikili Maddy nin ağabeyi Mitch'in düğünü için bir araya geliyor, Maddy nin Chase diye dolanıp durması Chase,in yeni gelin gibi bir adım atıp iki adım geri çekilmesi ortalığı geriyor , bakalım ip üzerinde iki cambaz daha ne kadar dayanabilecek,ellerini birbirleri üzerinden ne kadar uzak tutabilecekler :)

Velhasıl öyle ahım şahım bir kitap değil,çerezlik olarak okunur mu okunur,zaten topu topu 167 sayfa, olaylar tamamen düğün atmosferi içerisinde geçiyor..

Gamble Kardeşler Serisi 3 kitaptan oluşuyor, Chase ,Chad ve Chandler kardeşlerin hikayesini anlatıyor, bu kitapta Chad'i de tanıyoruz oda fena birine benziyor :) ama diğer kardeş Chandler hakkında pek bilgilendirmiyor yazar bizi, sanırım ikinci kitapta onun hakkında bir şeyler öğreneceğiz...


Gamble Brothers Serisi

Tempting The Best Man - Chase Gamble ( SAĞDIÇ)
Tempting The Player - Chad Gamble
Tempting The Bodyguard - Chandler Gamble

http://gulunkitapligi.blogspot.com.tr/

7 puan

3,5 stars

http://illekitap.blogspot.com.tr/2016/08/jennifer-l-armentrout-sagdc-gamble.htmlv

Bu kadının kalemini seviyorum. Sıkmıyor, yormuyor... gereksiz uzatmalara gitmiyor... hele ki bu kitabında tam film gibiydi. Çabuk okundu, gereksiz entrikalar veya üçüncü kişiler yoktu... Güzeldi. :)

Jennifer L. Armentrout, ülkemizde neredeyse milyonlarca kitabı yayınlanan yazarlardan biri. Şimdiye kadar hep fantastik kitaplarını okumuştum şimdi yazarın günümüz aşk romanı türünde bir kitabını okumak çok zevkliydi. Fantastik romanlarında kurgu yeteneği ve kalemi nasılsa bu kitapta da aynıydı.

Akıcı, zaman zaman gülümseten, Chase'in tavırlarına sinirlendiren ama sonunca "Ayyy" diye kızsal tepkiler verdirten bir kitaptı. Ben beğendim :)

Kitabın kısaca konusuna değinmek gerekirse, Maddison ağabeyinin en yakın arkadaşı ve kendisinin de çocukluktan beri tanıdığı Chase'e aşıktır. Ve bu aşkı neredeyse bütün dünya duymuştur. Yani o kadar farkındalar Maddison'ın çevresindekiler bu aşkın. Neyse, Maddison ağabeyinin düğününde Chase'in de bulunacağını bilerek gittiğinde onunla tekrar karşılaşmak oldukça zor oluyor onun için bir de bunun içerisine otelde yapılan yanlışlık nedeniyle ikisi aynı odada kalmak zorunda kalması, duurumu Maddison için içinden çıkılmaz bir hale getiriyor... Tabi... yakışıklı mavi gözlü Chase'de bir yere kadar Maddison'dan uzak durabiliyor. Aralarındaki ilişki sarpa sarıyor...

Neler olduğu kitapta anlatılıyor. Zaten kısacık birkaç saate bitiyor kitap ve okurken keşke biraz daha uzun olsaydı diyorsunuz.

Kısacık bir kitaba dair daha fazla yorum yapmayacağım, ama ben beğendim. Zaten yazarın kalemini seviyor ve kitaplarını okuyorum. Sizlere de tavsiye ederim :)

Ahh bu arada yabancı sitelerde yazarı J. Lynn olarak görülüyor ancak Jennifer L. Armentrout bu kitabı ve birkaç kitabını bu mahlas ile yayınladı.

7 puan

Klişe bir konusu olmasına rağmen baştan sona akıcı bir kitaptı.Zaten 167 sayfalık bir kitapta insan ne kadar sıkılabilir o da ayri.Çerezlik kitapları sevenler beğenir diye düşünüyorum.Kitabı 18 yaş üstü arkadaşlara tavsiye ederim 😉

5 puan

Kitap Harlequin’den J.Lynn adıyla çıksaydı (ki zaten yazar yurtdışında kitabı bu isimle çıkartmış) o zaman derdim ki sıkıcı olmayan,sıradan bir beyaz dizi.

http://oldgirlsontheblog.blogspot.com.tr/2015/09/jennifer-l-armentrouth-sagdc-gamble.html#more

2 puan

Açıkçası pek sevmedim belki yazarın bu tarzına alışık olmadığım için çok sıradan geldi. Ama bir şans daha vermek için diğer kitaplarına bakacağım kararsızım bence bu yazar önceki tarzında fantastik serilerine devam etmeli .

8 puan

J.L.’nin ilk kez bu kadar kısa olan bir kitabını okuyorum ve tadı damağımda kaldı. Keşke Chase ve Madison’ı birazcık daha uzun anlatsaymış. Eğlenceli bir ikiliydiler. 160 sayfa boyunca sırıtarak okudum demem yeterli olur sanırım  Chase babası yüzünden daha doğrusu onun gibi olmaktan korktuğu için Madison’dan uzak durmaya çalışıyor, tabi bunu yaparken çok yanlış davranışlar sergiledi. Sinir oldum ama her kitaptaki gibi o da hatasını fark etti. Madison da çocukluğundan beridir Chase aşığı. Ve çok tatlı.
Aslında çok bir şey söylemeye gerek yok yazarın bütün kitapları bana göre tartışmasız en iyiler arasında. Konu klasik olsa da karakterlerden ya da karakterler klasik olsa da anlatım biçimden bir fark yaratıyor. Anlayacağınız ipin bir ucundan yakalıyor ve onu çok iyi işliyor.

“Seni daha önce de çıplak gördüm Maddie.”
Madison’ın ağzı açık kaldı. “Beni tam olarak hiç çıplak görmedin, tamam mı?”
Chase’in gözleri parladı. “Aslında bir kez gördüm… sen beş yaşındayken. Suçiçeği olduğunda evde çırılçıplak koşuyordun.”
“Aman Tanrım, neden böyle şeyleri hatırlatıyorsun?”


Chase’i öpmek… Chase’i sevmek… Madison bundan asla bıkmayacaktı.


Chase iç geçirdi. “Ne yapıyorsun Maddie?”
Ayı postundan olan halıyı işaret ederek “Bu halı gerçekten çok korkunç, sence de öyle değil mi?”
“Kendi evime koyacağım türden bir halı değil.”
Madison yüzünü buruşturdu. “Kâbusumda bu canlanacak ve uyurken ayağımı ısıracak. Pedikürüm mahvolacak.”


http://satellitebook.blogspot.com.tr/2016/07/yorum-sagdc-gamble-brothers-1-jennifer.html

7 puan

Eğlenceli tadımlık bir aşk hikayesi.
Gamble kardeşlerden Chase ve sevelerdir ona aşık bir Madison. Madison'ın abisinin düğününde artık herşey ya bitecek yada devam edecektir.
Kafanızı dağıtmak, ağır okumalara biraz mola vermek için biçilmiş kaftan.

geri ileri