Opal (Lux #3)

En Son Değerlendirmeler

Profil Resmi
10 puan

çok güzel ve etkileyici bir kitap ...bir uzaylı bu kadar mı yakışıklı olur.

9 puan

bir sonraki kitabı merakla bekliyorum :)

9 puan

Katy onikste başına aldığı belalar yüzünden akıllanmış ve epey mantık yüklü bir kız olmuştu..Öyle sır saklayayım Daemon ın başına Lüx lerin başına bişi gelmesin diye diye olanlar yüzünden daha bi olgunlaşmıştı. Bu defa Daemon la ilişkileri daha bir derinleşti..Spoiler vermeden anlatılamayacak bir kitap. Korkunun ecele faydası oluyor işte, işin sonunda olacak oluyor. Bunu da görmüş olduk...4. kitap bir an evvel çıkmazsa kafayı yerim, çok fena bir yerde kaldı. Buna rağmen bu Arum ların ne kim olduklarını gerçekte iyi mi kötü mü olduklarını sanırım 4. kitapta okuruz...Bu arada kitaba yeni kahramanlar dahil oldu, epeyde gizemliler...Sanırım bu seri böyle giderse 15-20 kitaba kadar yolu var :))))

Profil Resmi
10 puan

1 aydır internete ulaşamayacağım bir yerdeydim ve D&R'a girip de karşımda OPAL'i görmeyi beklemiediğim anlaşılıyordur sanırım. Görevlilerden bir kaçı bana alıştığından çığlık atınca garipsemediler. Kitaba cuma akşamı başladım ve cumartesi erken kalkmam gerektiği için yarıda bıraktım ve bunda TAMAMEN nefret ettim. Cumartesi, kitap evde kaldığı için okuyamadım ama pazar eve döner dönmez kitaba yapıştım. Opal'den sonra Jennifer'ımızın bir başka serisinin ilk kitabına başlamak da ayrı bir zevk veriyor.
Katy'nin Daemon'a aşık olduğunu sonunda kabullenmesine ne kadar sevindim anlatamam. Daemon'un romantik ve ilgili ve mükemmel ve seksi ve iyi olan diğer her şey olduğunu biliyorduk ama BU KADAR olduğunu bilmiyordum ve bunu okumak da kesinlikle farklıydı.
Bir de Blake pisliği var. İşte O tamamen ayrı bir olay. Düşününce bile deliriyorum resmen.
Neyse yazar kitabın hakkını veriyor. Her satırda Daemon'a daha da aşık olmamak elde değil ve ben de yorumumu ağzımın suyu akmadan bitirmek istiyorum çünkü yine Daemon'dan bahsedersem duramayacağım.

Profil Resmi
10 puan

TEK KELİMEYLE MUKKEMMELDİ!!!!!!

10 puan

öküz deamonn :) salak kayt :) sizi seviyorum.. :))

10 puan

kesinlikle muhteşemdi sonunda zaten eriyip gittim gözüm şişmiş olabilir şuan he bide blake var salak blake onu elime geçirsem varya boğazlıcam 4.kitabı lütfen çok beklemeyelim çabuk bitirsinler ve DAEMON canım sen üzülme kıyamam sana kesinlikle tavsiye ederim

Profil Resmi
6 puan

Obsidiyen serisini okuduğu fantastik kitaplar arasında en iyi yerlerden birine koyan biri olarak şunu söyleyebilirim ki; kitap güzeldi ama yazar öyle bir yerde bitiriyor ki son cümleyi okuduğunuz anda hareket edemeden dakikalarca kalıyorsunuz. Önceki iki kitapta bunu yapmayan yazar, Melez Sözleşmeleri serisinin ilk iki kitabında da bunu yapmamıştı. Bir noktadan sonra yazdığı tüm kitapları berbat bir şekilde bitirmeye başladı. Ama buna rağmen kitapları sürükleyici ve dili güzel. Rahatlıkla tavsiye ettiğim kitapların arasında.

Profil Resmi
10 puan

Yorumun daha ayrıntılı orjinal versiyonu için: http://oburkitaplik.blogspot.com/2013...

Ne zaman Jen'in bir kitabını okusam onun bir kitap olduğunu anında unutuyorum ve sanki olaylar gerçekten yaşanıyormuş ve ben de hikayenin bir parçasıymışım gibi hissediyorum. Bu yüzden de onun kitaplarını her zaman çok sevmişimdir.


Bana göre genel olarak iki tip yazar vardır: (a) güzel bir konu ve içerik bulan ama bunu yansıtamayanlar, (b) saçmalığın dibine vursa da gerçekmiş gibi anlatabilenler... Jen kesinlikle b grubunda. O kadın chick-lit yazsa (ki o türden gerçekten nefret ederim) yine okutur.


Bu açıklamaları yapıyorum çünkü kitaba aşık oldum ve bunun nedeninin bazıları gibi sadece Daemon veya "herkes iyi yorum yaptıysa ben de yapmalıyım" düşüncesi olduğunu düşünmenizi istemiyorum. Birazdan bu olgunca-ve-mantıklı-düşünen Doğa'dan, Daemon-takıntılı-fan-girl Doğa moduna geçtiğimde de bilin ki bu kadar iyi yorum yapma sebebim kitabın akıcılığı ve gerçek gibi anlatılmasıdır.


NOT: Bu kadar gerçekçi anlatılan bir kitaba göre, hikayenin gerçek olma olasılığı epey düşüktür. Uzaylılar yüzünden değil, Daemon yüzünden -Bence dünyada Daemon kadar düşünceli bir erkek olmasındansa uzaylıların gerçek olma olasılığı daha fazla.


Amma çok konuşmuşum, vay anasını o.O. Konuya gelelim. Sevimli, inatçı, zombi takıntılı ve kitap blogger'ı (oha kendimi tanımamış gibi oldum :D) Kedicik Kat'imiz, Oniks'in sonunda Daemon'a direnmeyi bırakmıştı ve Daemon'la Katy tek boynuzlu atlarının üstünde kumsalda günbatımına doğru ilerlemişlerdi (kumsalda günbatımına doğru ilerlemekle biten filmlerle dalga geçmekten asla sıkılmıcam -.-). Opal'de de doğal olarak aralarından su sızmıyor.


Daemon yine çok öküz, ondan hiç eksilme olmamış bir kere, ama aynı zamanda tuhaf bir şekilde düşünceli de. Onun o korumacı ve kıskanç tavırlarına ve Katy'ye yaptığı sürprizlerine hastayım. Gerçi hiçbir şey yapmasa da sırf o "Kedicik" deyişiyle beni eritiyor ya, neyse.


Aklıma gelmişken, çoğu kitapta erkek karakterin kız karaktere söylediği sevgi sözcükleri bir yerden sonra bayıyor. Mesela Usta serisindeki Valek'in ve Bana Dokunma serisindeki Warner'ın sürekli "aşkım" demeleri bana zamanla çok klişe gelmeye başlamıştı (Dalek'lerin her "exterminate" demesine karşılık adamların "aşkım" dediğini düşünün, öyle bir kabus). Ama Daemon'ın "Kedicik" deyişi asla sıkmaz. Jen onları tadında bırakmayı biliyor çünkü. Aynı şekilde Melez Sözleşmeleri serisinde Seth'in "meleğim" ve "minik tavşanım" deyişleri de hiç sıkmamıştı mesela (Minik Tavşan'dan nasıl sıkılabilirim ki zaten? :D).


Konudan çok sapmışım ve şimdiden fazla konuştum, o yüzden genel olarak kitabın içindekiler şunlar: Daemon ve Katy, Blake'in yavşaklığı ve piçliği, Ash'in yavşaklığı ve piçliği, Daemon ve Katy, Katy ve Dee'nin arasındaki gerilim, Katy-Daemon-Dawson yakınlaşması, Ash-Andrew-Dee yakınlaşması, Daemon ve Katy, Dawson'ın Beth'i kurtarma çabaları, Daidalos'a hücumlar, Daemon ve Katy, ve Daemon, ve Katy, ve Daemon, ve Daemon, Daemon, Daemon, Daemon, Daemon, Daemon...

Daemon'la ilgili üç saatlik doğaçlama sunum yapabileceğimden oldukça eminim ama bunu yapmayı düşünmediğime göre seriye henüz başlamayanları tehdit etmekten başka söylenecek başka bir şey kalmadı.

BU. SERİYE. BAŞLAYIN.

Başlamanız için size Daemon'ın harika olduğu veya serinin çok akıcı olduğu gibi klasik sebepleri sayabilirim tabii, ama bir de hepsinden önemli bir tanesi var... Zombi istilası olduğunda (itiraf: uzaylılara ve gelecekte bir tür virüs vs. yoluyla ortaya çıkacak olan zombilere inanıyorum) hepiniz yorganınızın altında korku içinde saklanırken korkusuz bir lider ortaya çıkacak (O BEN OLUYORUM) ve size doğru yolu gösterecek, bu tehditlerimi görmezden gelip de seriye inadına başlamayanları zombilerden korumayı düşünmüyorum, hatta sizi yem bile yapabilirim. Ölün siz. Saygılar.

10 puan

Seri kitaplarda en sevdiğim şey peş peşe okuyabilmek... Oniks bitti ardından elimde Opal'in bulunmasının tatmini ile ona başladım ve yarım kalmışlık, bekleme sıkıntısı çekmeden devam ettim ama... işte asıl mesele ondan sonra başladı...keşke bekleyeydim de Opal'i Origin çıktıktan sonra okuyaydım dedim çünkü öyle fena bitti ki nasıl beklersin şimdi 4.kitabı... Poff :(

Diren konuya aldım ama zaten Lux serisinin diğer kitaplarını yorumlarken ve Melez Sözleşmeleri serisini yorumlarken sizlere yazarın dilinden oldukça bahsetmiştim ama yine içim rahat etmedi kısaca bahsedeyim.
Yazarımız Jennifer L. Armentrout fantastik bir seri olan Lux serisinin yazarı... oldukça akıcı, sürükleyici, bir çırpıda okunan hafif sade bir kaleme sahip. Hatta her yaş ortalamasına hitap eden kitaplar yazıyor... Yani yediden yetmişe okuyabilirsiniz fantastik roman seviyorsanız.

Şahsen bizzat kendim Jennifer'ın kalemine bayılıyorum, benim bütün iş yorgunluğumu stresimi alıp götürüyor ve sakinleştirirken de fantastik dünyasına davet ediyor :)

Kitap, Lux Serisinin 3. kitabı ve Lux gezegeninden Dünya'ya gelen uzaylılardan biri olan Daemon'ın insan bir kıza olan aşkını, arkadaşlığını konu alırken insan kızımız Kat'in nasıl melez olduğunu ve sonrasındaki olay döngüsünü konu alan bir seri. Bu kitapta da olayların devamını okuyoruz tabi :)

Hep yorumumun sonunda söylüyordum şimdi başında söyleyeyim...
Lux Serisinin kitaplarını sırasıyla aşağıda beliriyorum :)

Obsidiyen
Oniks
Opal
Origin (çevrilmedi)
Untitle (çevrilmedi)
Bu küçük hatırlatmadan sonra kitabımın yorumuna giriyorum ve sevgili okurlar, takipçiler sizleri kitap içeriğine gireceğim konusunda uyarıyorum :)

Oniks, Dawson'ın gelişi ile bitmişti bu kitapta üçüncü kardeş Dawson'ı okumak biraz garip geldi ama bir yandan da onun tekrardan aile ile beraber olması, onlara ısınması, aralarına girebiliyor olduğunu görmek de inanılmaz derecede güzeldi. Hatta bazı kısımlarda kimseye anlatamadıklarını Kat'e anlatması oldukça hoştu.

Daemon her ne kadar öküzlüğüne devam etse de genellikle romantik tavırlar içerisindeydi ve itiraf ediyorum öküz Daemon'ı sevip bağrıma basmıştım ama romantik versiyonunu da sevip bağrıma basasım geldi. :) Hele ki Oniks kalkanları ile yaşadıkları maceradan sonraki tavırları ve okul balosundan sonraki göl kenarındaki romantik hali... yerim seni Daemon dedim :)) Ancak hep de romantik değildi. Yine öküzlüklerini okuduk onun zaten kendini beğenmiş ukala bencil tavırları yok mu... insanı güldüren keyiflendiren ve eğlendiren noktalardı. Sanırım en olursa olsun öküz Daemon'ı her türlü Daemon versiyonundan daha fazla seveceğim :)

Kat'in bu sefer yaşadıkları daha da zordu sanki... Özellikle arkadaşı Carissa'nın ölümü.... sanki o zaman hissettikleri azmış gibi bir de Will çıktı... ama ne yalan söyleyeyim Will hak etmişti ölümü... Neyse asıl soluksuz bırakan kısım zaten Will'in ölümü değil, onun silahından çıkan kurşunun Kat'e saplanması... Ahh Daemon da nasıl etkilenmişti... o sayfalar tüyler ürpertici...

Her neyse...

Blake beni oldukça sinir etti bu kitapta hele sonunda var ya... Elime geçirsem öldürürdüm ki zaten eminim ki Origin'de Daemon onun öldürecek ve öldürürken de ayrı bir haz alacak o hazzı da bize yaşatacak :) en azından öyle umuyorum :)

Dee'nin Blake'in yüzüne geçirdiği yumruk mükemmeldi. :)

Yine çok konuştum ve bütün kitabı neredeyse anlattım ama asıl nefes kesen kısım son 10 sayfalık kısımdı... Orada işte Kat SD'nin eline düşünüyor Blake kazık atıyor ama bunun detaylarını size anlatmayayım ki okurken ne olacağını merak edin :)

Bu arada bu kitapta da Daemon'ın öküzlüklerini gösteren bazı alıntılar vardı çok eğlendiğim onları sizinle paylaşmak istiyorum :)

"Pekala, uzaylı testosteron seviyesi şu anda biraz fazla ve kırık çamla camdan giren cesedin üstüne evimde bir de uzaylı kavgası istemiyorum." Nefes aldım. "Amaikiniz buna bir son vermezseniz canınıza fena okurum."
Şimdi herkes bana bakıyordu. "Ne var?" diye sordum yanaklarım alev alev yanarken.
Daemon'un dudakları haylaz bir tebessümle ağır ağır kıvrıldı."Sakin ol Kedicik, yoksa oynaman için yumak yün bulurum."
İçimin derinliklerini bir öfke kapladı. "Benimle dalga geçme eşek herif."

Bu kısımda inanılmaz eğlendim. Hatta "o eşek herif" tabiri kitabın orjinalinde var mıydı yoksa çevirmenin kelime oyunu muydu bilmiyorum ama inanılmaz hoşuma gitti :)

Ahh bir de Daemon'ın ergen hormonları mı desem sapıklıkları mı desem bilemediğim iki alıntısı vardı, çok eğlendiğim okurken onları da sizinle paylaşacağım :)

"Karda oturmanın nedeni bul olamaz. Kot pantolonun sırılsıklam olmuştur." Bir duraklama oldu ve dudaklarının şekli bir anda değişti. "Bekle. Bu durumda, poponu muhtemelen daha iyi görebileceğim."

Daemon... Daemon... Daemon... ne diyeyim sana :))

Lesa iç çekti. "Benim de bir Daemon'ım olmalı."
Sırıtmamı gizlemeye başaramayarak ona döndüm. "Senin Chad'in var."
Gözlerini devirdi. "O bana latte getirmiyor."
Deamon kıkırdadı. "Herkes benim kadar muhteşem olamaz."
Şimdi de ben gözlerimi devirdim. "Egonu kontrol et Daemon, egonu kontrol et."

Ahh bir alıntı daha var ama o biraz uzun onu başka bir zaman sizinle paylaşırım :) Ancak henüz kitabı okumayanlar için can alıcı bir alıntı paylaşmak istiyorum, bu alıntı kitabın son paragrafı aynı zamanda, okuyun ki nasıl bittiğini ve nasıl bir merakla beklemek durumumuzda kaldığımızı görün :(

"Bu canını yakacak" dedi Arum.
"Aman Tanrım," diye fısıldadım.
Bir acı patlaması vücudumdaki her bir hücreyi yakıp yıktı, ciğerlerimdeki bütün hava boşaldı. Orada öylece kalakalmıştım, kımıldayamıyordum. Kollarım çalışmıyordu. Biri beni yan tarafımdan tuttu ancak hissedemiyordum. Sanki hala çığlık çığlığaydım ama hiç sesim çıkmıyordu. Daemon yoktu.

Kitap cidden çok kötü yerde bitti ve bununla kalmadı 4. kitabı beklemek ölüm gibi olacak... En büyük duam DEX bize 4. kitabı kısa sürede ulaştırır..

http://illekitap.blogspot.com/2013/07/jennifer-l-armentrout-opal.html

Profil Resmi
6 puan

Yorumum burda: http://sibelinkitaplari.blogspot.com/

10 puan

oha :O ağzım açık kaldı ya!! böyle bi son olabilir mi nasıl burda bırakır jen kitabı :O şimdi bide işim gücüm yok originin çıkmasını beklicem :'(

9 puan

Kitap oldukça heyecan verici bir yerde bitti. Origin için sabırsızlanıyorum.

Profil Resmi
10 puan

http://buyulukitaplik.blogspot.com/2013/08/kitap-yorumu-gibi-opal-jennifer-l.html
Bu seri bana kötü şeyler yapıyor.
Obsidiyen soluğumu kesmişti.
Oniks beni bitirmişti.
Opal ise kalbimi durdurdu.

Ve galiba kalbi duran sadece ben değilim, Daemon karşısında Katy de pek kendinde değildi hani.

Opal su gibi aktı. Kendini okutturdu ve okurken çok rahattım. Kalbimin gerekenden -çok daha fazla- hızlı atmasını saymazsak tabii.
Hani, bazı kitaplar vardır. Okurken seni alır götürür. Çevrendeki tüm gürültüler, ses, görüntüler susar-solar. Geriye sadece kelimeler ve hayal gücün kalır. O kitaplar senin bir parçan olur.
Opal de tam öyle bir kitaptı işte.
Anlatabildim mi?




Bu kitap beklentilerimi fazla fazla karşıladı. Klasik Jennifer işte, yaptı yapacağını; yine muhteşem bir kitap yazmış.
Bu kadının hiçbir kitabı da mı çürük olmaz? Hayranım ya. Bildiğin hayranım.
Opal'in ilk sayfalarını yavaş yavaş okudum. Sonrasından kendimi durduramadım. Uyumadım, gözümü kırpmadım; okudum. Zaten sonrasında bir baktım, kitap bitmiş!
Kitabın sonuna doğru "Oh her şey yolunda, rahatla Kedicik" diyerek sırıtıyordum ki "Allons-y!". Jennifer da tam yerinde bitirmiş hani. Böyle yazarların karşısına geçip; psikopat bir sırıtma eşliğinde kaşlarımı oynatmak geliyor içimden. Hani, "uyurken dikkat et kendine, bakarsın bir daha uyanamazsın." şeklinde.
*KutsalÇilek'in Karanlık Fantezileri Tiyatrosu*

Tamam. Bu kadar gevezelikten sonra kitapta karşınıza çıkacakları maddeleyim:

*Uyarı*


Fazla Daemon ve Katy sahnesi olacak,
Dee, Andrew ve Ash bir nevi "kanka" olacak kadar yakınlaşacak (Acıları ortak, onları yargılamayın. Yaşasın Andrew!)
Lesa her zamanki Lesa,
Carissa'ya dikkat edin,
Dee ve Katy'nin arası limoni,
Dawson, Katy ve Daemon üçgeni çok samimi, çok sevecen, çok yemelik,
Dawson, Beth'i özlüyor, özlüyor, özlüyor,
Beth geçen kitaba nazaran pek ortalarda görünmüyor,
Yeni bir melez: Luc (kendisi bir velet, ama kabul edeyim akıllı bir velet, kitabın işleyişinde çok katkısı var, bu çocuk bir dahi)
Herkesin nefret ettiği bir katil geri dönüyor (spoiler! öğrenmek istiyorsan; tırnak içini seç: "Blake")
Matthew çok canayakın,
HAYALET AVCILARI (tabii ki de olaya Hayalet Avcıları da katılmıyor. Bu kitap iki paranormal için çok düşük. Hayalet Avcıları sadece bir program)
Katy'nin zombi fetişi olduğunu öğreniyoruz (Zombiler gerçektir! İnanmayanlar da zombi salgınında ilk ölecek olanlardır, onları zombilerin önüne atacağım "I am, I am, I am a zombie.")
SD tuhaf bir şekilde sessiz,
Bizimkiler Oniks ile çok haşır neşir olacaklar,
Kitabın sonu çok iğrenç bitecek, kendinizi hazırlayın.
ALINTILAR:

- Dawson hakkında öğrendiğim tek şey defolu mal olduğuydu. (sayfa 6-Katy)

- Daemon Noel kaktüsü gibi güzel ama dikenliydi (sayfa 11-Katy)

- "İnsanlar her zaman ortadan kaybolur." (sayfa 14 -Dawson)

- Daemon'ın dudakları haylaz bir tebessümle ağır ağır kıvrıldı. "Sakin ol Kedicik, yoksa sana oynaman için yumak yün getiririm." (sayfa 24)

- Her şey birkaç ay içinde değişmiş, sonra da birkaç ay içinde tekrar değişmişti. Utangaç, kitap hastası Katy'den imkansız bir varlığa dönüşmüştüm, değişimi hücre seviyesiyle sınırlı kalmayan birine. (sayfa 28)

- Andrew benden hiçbir zaman hoşlanmamıştı. Aslında genel olarak insanlardan Hoşlanmadığını düşünüyordum. Köpek yavrularından da. Jambondan da. (sayfa 39)

- "...Nihayetinde insanlık gelmiş geçmiş en bencil yaşam formudur..." (sayfa 41-Andrew)

- Sevdiğim bir kitaba inceleme yazısı yazmak iyi geliyordu ve daha çekici hale getirmek için tuhaf resimler bularak elimden geleni yaptım. Sevimli kedi yavrularını ve lamaları tercih ettim. Bir de Dean Winchester'ı. (sayfa 41)
*Kutsal Çilek'in özel notu* Kim Dean Winchester'ı tercih etmez ki? (Tabii ben Cass aşığıyım ama. Boş versenize.)


- "Zombi kıyameti olduğunda münettar olacaksın çünkü ben zombi fetişim yüzünden ne yapmam gerektiğini bileceğim." (sayfa 78-Katy)

- Blake yakışıklı olduğunu hiç şüphe yoktu. Karmakarışık saçları ve altın rengi sörfçü çocuk cildiye ortalığı yakıyordu. Fakat o şen şakrak gülümsemenin altında bir cani gizleniyordu.
(sayfa 90)

- İnsanlar hep hata yapardı ancak bu hataların birçoğu birinin ölümüne yol açmazdı.
Benimkiyse açmıştı. (sayfa 131)

- "...Bazı şeyler kırıldığıyla kalır." (sayfa 132)

- "...Hem tat olmadıktan sonra hayatın ne anlamı var? İşte bu benim hayat düsturum."
(sayfa 137-Lesa)

- Daemon tam bir pislikti ve onu seviyordum. (sayfa 277)

- "İnsanlığın durumu bu Kedicik. İnsan tabiatı bilinmeyeni hoş karşılamaz. Onu kendinden uzaklaştırır. Tamamen değil ama her düşüncesine ve hareketine gölge düşürmeyecek kadar." (sayfa 306 -Daemon)
*bence bunu Daemon'ın söylediğini yazmaya bile gerek yoktu aslında, başka kim Katy'e Kedicik der?!*

- Dawson'ın diğer yarısı eksikti, o yarının adı da Beth'ti. (sayfa 372)

- Çok boktan bir durumdu... Korsan kitapçılardan, en sevdiğin serinin bir sonraki kitabı için bir yıl beklemekten, kitabın en olmadık yerde bitmesinden bile boktandı hem de. (sayfa 406)


Veeee huzurlarınızda kitabın son cümlesi:

*davul efekti*

- Daemon yoktu. (sayfa 419 -Katy)

9 puan

harikaydı ama çok kötü yerde bitti..serinin 4.kitabı origin çıkana kadar umarım meraktan ölmem.. :D

10 puan

devamı için sabırsızlanan okuyucu :D

10 puan

Ühü ühüüü ühüüü!!! Ya kitap böyle yerde bitirilir mii?!!! Offf hakkaten bi sonraki kitabı beklerken canım çıkacak!!!-yine-
-Ah Daemon o aptal Blake'i o gün öldürmeliydin...

Profil Resmi
10 puan

http://maviucurum.blogspot.com/2013/10/okudum-bitti-28-jennifer-l-armentrout.html

10 puan

Okudugum kitaplarda kötü sonlara alisik degilim devami var ama yinede cok etkilendim simdi bekle ki origin çıksın harika bir kitapti bu cabuk bitmesi haksizlik :(

Profil Resmi
10 puan

Serinin en iyi kitabıydı.Dawson olunca bir başka oluyormuş,cidden *-* Ama sonunda :(((((((

Profil Resmi
10 puan

sonu nasıldı öylee yaaa

8 puan

Blake senin amk. Süperdi bea.

Profil Resmi
10 puan

Birlikte güçlüyüz.. Ve onlar bunu biliyorlar

10 puan

Jennifer L. Armentrout !!!

Sen Nası bi Kadınsın ve Nasıl bir Hayal gücün var söyle bana !

Nası bi öküz yada Odun kendini bukadar sevdire bilir Yada Nası bi Öküz Bukadar fazla Seve bilir söylermisin ßana ? !

Kayt & Deamon !!! Ah Hanqimiz Kayt'in yerinde olupda bu Öküze Sahip olmak istemeyiz ki ? ! Kitabı ilk aldığımda yorumları çok hoşuma gittiği için almıştım . kitaba başladığımdaysa hah dedim kapaktaki söz ne kadarda doğru çekici karizmatik hoş ama Öküz !

Ama bu Öküzlüğünün altında öyle bir adam yatıyorki .! Kimse kendine engel olamıyor ona karşı !

ki bu benim içinde çok sevdiğim seriler arasına girmesinin başka bir sebebi Bayan Karakteri benimsemem olmuştu 2 kitap Haricinde ...

Nası bi inatçılıktır o nasıl bir inkardır é! Ah Tanrım !!!

Gelde delirme ! Kökenin çıkmasını tam tamına 7ay bekledim Yok böyle birsey resmen çıldırdım Şimdide 5 kitap için çıldırma noktasındayım Agustosa Kadar kim Dayana bilirki ya !!!

Kendimi merakımım kontrol altında tuta bilmek için baştan baştan baştan Fetediyorum Lux'u ...

ßu seri kesinlikle filmi çelicek bir seri fakat kesinlikde orjınal bir film olmalı baştan savma birşey kesinlikle olmamalı okuyucuların beklentılerı çok yuksek olucaktır ve bu beklentılere uygun bir film olması gerekmektedir. Kitap içinde alıntı yapmak yada çok fazla detaya girmek istemiyorum alıp okumanızı bunu heycanı kitabı okurken tatmanızı tavsiye ediyorum !!!

Jennifer L. Armentrout Sen Harika bi yazarsın !!! Yeni seriside kesinlikle harika olucaktır ...

Profil Resmi
10 puan

serinin 3. kitabı opal hakkında yorumum çok olumlu yine heyecan dolu katy ve deamon vardı karşımızdaa :)

5 puan

Opal'i Daemon'ın öküzlüklerini özlediğimden okudum. Daemon'ın Obsidiyen'deki Daemon'la alakası kalmamış onu da belirteyim. Ara sıra egosunu gösteriyor ama yine de ilk kitaptaki tadı alamadım. Bence yazar Opal'de kalemini bozmuş biraz.....

http://kitaplarinsenfonisi.blogspot.com.tr/2014/05/opal-jennifer-l-armentrout-kitap-tantm.html

10 puan

ağzımın suları aktı kitaba galiba bu nasıl harika bir kitap yahu nasıl insan böyle bişey yazmayı başarır deamon hayatımsın seni seviyorum !

9 puan

SONUNDA,Kat ve Deamon beraber.Ah,sonunda,cidden.Nasıl rahatladım belli değil.Ve çok hoştu.Sonuna gelince..Bayılacağım sandım.Diğer kitabı beklerken ölebilirim ,benden söylemesi.

9 puan

Ben nasıl unutmuşum bu kitabın yorumunu yapmayı.Ancak Köken'i bitirmeye 50 sayfa kala aklıma gelebildi.Ne kadar da unutkanım...😒😞
Ama kitap hakkındaki düşüncelerimi,bana hissettirdiklerini unutmadım.Unutamam ki zaten.O son neydi öyle?!?!?O SON NEYDİ ÖYLE????
Beni sonuyla apıştırıp kaldıran kitaplar çok okudum.Ve galiba beni en çok etkileyen kitap sonlarında biriydi.Öbürlerini hatırlayamıyorum da daha doğrusu.Ne kadar da unutkanım (yine)...
Kitabın ilk başlarından böyle bir son çıkacağını açıkcası beklemiyordum.Başları ikinci kitap gibi olmasa da azıcık,çook azıcık sıkıldım.😚 Ama bu kitabın gidişatını hiçbir şekilde etkilemedi.
Blake,ahhh Blake.Sen gerçek hayatta olacaktın kiii,elime geçirip evire çevire yolardım seni.Öyle böyle kıl olmadım sana.😡😠😤👿
Genel olarak kitabı sevmişim ki hemen Köken'e başlayıp onu da bitirmişim.Bunun üstüne anlamamışım bile.😂 Tavsiye edilir.😍

8 puan

yine heyecanlıydı ama sonu hayal kırıklığıydı en heyecanlı yerinde bitti sanırım devamı gelecek birde diğer kitaplara göre daha az olay vardı sanki ama yinede çok sürükleyiciydi

geri 1 | 2